אני צריכה עזרה...

פאני1

New member
אני צריכה עזרה...

שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי... אז ככה לפני קצת יותר מחודש , חברה שלי נתנה את מספר הטלפון שלי לידיד שלה שהיה מעוניין בחברה ( ככה היא אמרה ), ואני גם רוצה חבר... אז לצורך העיניין נקרא לבחור פ´ . אז פ´ התחיל להתקשר אליי , והתחלנו לדבר והוא נשמע בחור מאוד נחמד והכל ואז התחלנו להיפגש , ניפגשנו והוא די מצא חן בעיני, והוא חמוד וניראה לי שגם אני מצאתי חן בעיניו , אחרי הפגישה הראשונה שלנו אנחנו מדברים כמעט כל יום והכל די נחמד... אבל הנה הבעייה קודם של הוא שבוע בצבא , ושבוע הוא עובד ומאז הפגישה הוא לא הזכיר פגישה אחרת , אני כל הזמן שואלת אותו אולי ניפגש היום .. מחר אבל תמיד הוא אומר לי שהוא עייף ויש לו עבודה , הוא צריך לנסוע... וכך אנחנו לא נפגשים . עכשיו אני רוצה חבר זאת אומרת שיהיו לו זמן גם בשבילי אם הוא מעוניין בחברה , או שפשוט הקשר שלנו לא יימשך , את האמת אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא יודעת אם הוא מעוניין בקשר רציני או סתם מישהי לדבר איתה.. אני בחורה מאוד מאוד ביישנית ולשאול אותו זו תהיה פדיחה!!! עזרו לי בבקשה כי כבר נמאס לי לדבר איתו, אני מעוניית ביותר מזה... או לא להמשיך בקשר... אני הרי לא יודעת מה הוא מתכוון לעשות... ומה הוא רוצה.. אולי הוא רוצה קשר רציני ובאמת מאוד עסוק , אני לא רוצה להרוס את זה....

911

New member
תראי אולי זה לא כי בוגר שבעולם

אבל אולי פשוט תגידי לחברה שלך לשאול אותו. אם את יותר מידי מתביישת לשאול.

למעלה