אני צריכה עזרה...

בדויה02

New member
אני צריכה עזרה...

שלום! קונים לי ליום הולדת דיסק ואני ממש ממש רוצה של רדיוהד... יש לכם איזה המלצות אולי..? סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה... שנה מעולה! ותודה מראש לכל מי שיעזור!!

The Girl Who

New member
תלוי בסגנון שאת אוהבת...

ואז נוכל להתאים משהו לטעמך.

בדויה02

New member
אמממ

אני מאוד אהבתי את karma police ואני רוצה שירים שקטים... דיכאוניים אפשר לומר..חח ואהבתי מאוד מאוד מאוד את high & dry... אם זה איכשהוא מצביע לכם על סגנון אז מעולה!חח אם לא טוב אני ינסה להיות יותר ספיציפית..

scooby4

New member
קני את OK Computer

לא משנה מה הטעם שלך, גם אם היית אומרת שאת אוהבת את מרגול אני הייתי אומר: לכי קני את OK Computer. כי ככה, כי צריך.

בדויה02

New member
סבבה! תודה! תודה!

עזרתם לי מאוד...! תודה ושנה מעולה מלאה במוזיקה!!

אוח.

למקרה שעוד לא קנית, אני מפנה אותך מהרמהרמהר לTHE BENDS שברור שתאהבי מהר יותר והרבה יותר מאוקיי קומפיוטר לפחות כרגע.

אני תמיד ממהרת לשלוח הודעות

את בטח רוצה נימוק להצהרה הזו, ובכן, משום מה החבר'ה כאן שאלו לטעמך ובחרו להתעלם ממנו ולהפנות אותך למשהו 'מתקבל' - high & dry הוא מתוך THE BENDS ומשקף אותו מצויין, את הסגנול האקוסטי הרדיוהדי המשובח (תתקלי שם גם בכמה וכמה חשמליות אבל מדובר בסך הכל ברוק של כלים מוכרים). Karma police אכן לקוח מOK Computer אבל הוא לא משקף אותו כמעט ובכלל כאשר יש בו גיטרה אקוסטית ופסנתר בעיקר, ומדובר, שוב, בעוד חוויה אקוסטית של רדיוהד שברובה אינה נמצאת באוקיי קומפיוטר שמשלב בתוכו בעיקר התנסויות אלקטרוניות (מוצלחות ולא בוסריות אמנם - אך לא מתאימות לכיוון הנוכחי שלך). בלב שלם למורת רוחם של הממהרים קודם, אני אומרת לך חד וחלק שאת תהני כרגע מTHE BENDS הרבה יותר.

Anuerysm

New member
אולי תקני את שניהם

זה הרעיון הכי טוב שאני יכול להציע לך
למרות שאני חושב שהאלבום קיד א יותר טוב מדבנדז, לא כדאי להתחיל איתו ישר ולא כולם אוהבים אותו

בדויה02

New member
כן.. אני חושבת

שאני יקבל אחד מתנה ליומהולדת ואחד אני יקנה... מושלם! חחח תודה

למעלה