אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

שלום שמי סנדרה ואני בתור תלמידת כיתה ט´ צריכה להגיד עבודה פרויקט על השואה... מכל הנושאים שבעולם ואני דור שלישי לניצולת שואה בחרתי בניסוים רפואיים בנשים (נשים בהריון נשים שרק ילדו ונשים ככלל). אם יש ברשותם מסמכים או תמונות או עדיות או אתרים אז אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בעבודתי... בתודה סנדרה

שלום סנדרה

לא יכולה לעזור לך ישירות, אך שמעתי מיונת קלר מבית טרזין (טל 054601766) כי היא מעורבת בפרוייקט "נשים בשואה" לרגל יום האישה הבין -לאומי, דומני. נסי לשוחח עימה, אולי היא תוכל לעזור לך. ראי גם את הקישורים שבראש הפורום שלנו. בהצלחה. מיכל

גילי 10

New member
יהודית, חיפשתי לעוגיונת חומר

ועליתי על כמה אתרים "טובים" של תמונות תילי

גילי 10

New member
יש חומר באינטרנט באנגלית

תאלצי לתרגם או להעזר במשהו שיתרגם. מצורפים קישורים על ניסויים, לא בדיוק בנושאי הריון ולידה, אך אולי מכאן תוכלי ללכת הלאה. זה מצמרר, בחרת לך נושא... תילי

EYהודית

New member
תודה תילי וכולם, על שיתוף הפעולה

ועל כך שאתן חוסכות ממני עבודה... וגם אני אשמח לקרוא את העבודה של עוגיונת, לכשתסיים אותה. בחודש אפריל יש כנס על נשים בשואה בבית ברל, אשיג פרטים ואביא לכם.
יהודית

עוגיונת, האם תוכלי לשלוח אלינו העתק

מהעבודה, שבבוא היום תושלם? אשמח להציץ. בהצלחה . מיכל.

גילי 10

New member
סנדרה - עוגיונת

יש לי שאלה שמנקרת בי מאז שקראתי את בקשתך למקורות לעבודה, איך זה בחרת נושא כ"כ קשה, כ"כ מצמרר ? ובחיי היום יום את בטח מתעלפת מכל טיפת-דם ? אני שואלת כדור שני, שמנסה לגונן על דור שלישי כ"כ צעירה כמוך, מן הזוועות. תילי

tiyah

New member
תילי, אכן מנקר...

חושבת כיצד הייתי מגיבה לו בתי, בת גילה של סנדרה, היתה מגיעה עם מטלה דומה. ויש גם דרך אחרת... ילדי העולם לומדים על ילדים

תאמת שלא ממש

אני לא בן-אדם שטיפת דם או פצע קטן מרתיע אותו.... וחברתיבנושא הזה כי זה נורא עיניין אותי המורה הביאה לנו קטע מהספר רוח חיים... נורא עיניין אותי כל העיניין הזה...

למעלה