אני צריכה עזרה

טאוונדה

New member
אני צריכה עזרה

אני מטפלת במקרה של ילדים שהותקפו מינית לפני שלוש שנים ורק השנה עלינו על חומרת המצב. הרווחה מסרבת לתת טיפול מחוסר אמצעים. מה ניתן לעשות ואיך אפשר לקבל טיפול מסובסד וטוב לילדים (אני מטפלת בהם מאז מות אימם)

טיפול עבור ילדים

אמנם לא ציינת את גיל הילדים, אבל כן, פעמים רבות לוקח זמן עד שמבחינים בסימני המצוקה ובהשלכות הפגיעה. לא סתם ישנם אנשים שמגיעים רק בבגרותם לטיפול, ורק אז חושפים את הפגיעה המינית שחוו בילדותם. ארגון אל"י - האגודה להגנת הילד, מתמחים בנושא. הם מסבסדים את הטיפולים, וגם יוכלו לתת מענה לצרכים שלך, ולהתמודדות שלך עם הנושא, במקביל לטיפול שיוכלו לתת לילדים. מספרי הטלפון שלהם: טל: 3966-22-800-1 טל: 5101046 - 03 דואל: [email protected] בנוסף, מכיוון שציינת שאת מטפלת בילדים אני רוצה להפנות אותך למאמר, העוסק בהורות לילדים שעברו תקיפה מינית. בהצלחה לך, ונשמח לשמוע ממך עוד, דניאל-

טאוונדה

New member
תודה על העזרה

כתבתי אליהם, אני מקווה שיענו לי בקרוב. המאמר לא כל-כך התאים לי אבל הצלחתי להשיג ספרים בנושא. אני אשתדל להסתכל בהזדמנות באתר שלכם, אולי אמצא משהו שיתאים לי. בכל אופן באמת תודה, במיוחד אחרי שנסגרו בפני כל-כך הרבה דלתות בנושא הזה - אדישות מעצבנת של העולם מסביב ורשלנות פושעת של הגורמים האחראיים.

smd

New member
אני מורידה בפניך את הכובע כל הכבוד

אני כאם לילדה שעברה תקיפה מינית ,יכולה לאמר לך פה אחד ,כי לרווחה מאוד נוח להזניח ואחר להצביע על ההורים באצבע מאשימה , לשלוח ילדים אלו לפנימיות או למוסדות שונים. עזבי את הרווחה בצד תמשכי במה שאת עושה ,כי את עושה מצווה שאלוהים ובמיוחד הילדים לא ישכחו לך. בברכת חג שמח אם שיודעת.

למעלה