אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

אני מכורה לסקס ויחסים מיניים- עוברת מאחד לאחד ועושה תמה שבראש שלית העיקר להגיע לאקט- ממש משכנעת אנשים לעשות את זה איתי אנ לא מעוניינת בקשר הנפשי אינני יודעת מה זה לאהוב אני ידעת רק לקיים יחסי מין...

ברוכה הבאה יעל ../images/Emo141.gif

וואו. מאיפה מתחילים
אולי מהשאלה מה את באמת רוצה
כתבת בפורום שלנו, אז אני יוצא מנקודת הנחה [ואולי אני טועה, את מוזמנת לתקן אותי] שיש קשר בין ההתנהגות המינית שלך לחוויות שעברת בעבר. אז אולי לפני שאני עונה, תוכלי את לומר מה את מחפשת בקשר?

או קיי

לא ממש עברתי אונס- אבל החבר הראשון שלי בגיל 13 די לח/ עלי לקיים יחסי מין- שלכא רציתי כיאילו כולם היו בקטע של נשיקה והכל ואני פתאום זה נפל עלי משום מקום. ואז לילה אחד הוא ממש הכריח אוותי לקיים יחסים (ללא אמצעי מניעה) נכנסתי להיריון ועברתי אחר כך הפלה במשך שלושה חודשים לא התקרבתי לגברים ואז (כמעט שנתיים)אני עושה רק סקס. אני רוצה קשר אמיתי שיהיה בנוי על מערכת יחסים טאהבה נשיקות חיבוקים הכל בנוסף- סקס...

מערכות יחסים ../images/Emo28.gif

לא סתם את מספרת על אותו חבר ראשון, ועל אופי הקשר ביניכם. מערכות יחסים בגיל צעיר משפיעות עלינו אח"כ, משאירות חותם. וזו שאת מספרת עליה לא נשמעת פשוטה בכלל. בכל זאת - הריון, והפלה, לא פלא שהיתה תקופה שלא רצית להתקרב לגברים בכלל. את יודעת, כתבת שאת רוצה קשר אמיתי, ובפרוט את אומרת בדיוק את הדברים הפיזיים - נשיקות, חיבוקים הכל בנוסף - סקס. ואני, ככה בתוך השורות, שומע דברים אחרים. על אהבה. על שיכבדו אותך, את הרצון האישי שלך, שיעריכו את מי שאת, ומה שאת, שירצו להיות איתך, להכיר אותך, את יעל, ולאו דווקא רק את הגוף שלך, ואיך את כשאת עושה סקס. אני חושב, שיש כאן קצת התלבטות, על איך מערכת יחסים צריכה להראות. ומה צריך להיות בתוכה, ומה לא. מה דעתך

וואו עלית עלי

אתה לא יכול לדמין. פעם ראשונה שאני מספרת, ממש ישבתי פה וחיכיתי עד שתענה לי. וזה כל כך נכון אני כל כך רוצה אהבה וכבוד, אני כל כך רוצה שיאהבו אותי כמכלול ולא רק את הגוף שלי. בחיים לא היתה לי מערכת יחסים עם הדברים האלו ובימים האחרונים משהו שהייתי איתו אמר לי שהוא אוהב אותי והוא המשיך- אותך ז אומר הכל כל דבר בך ולא רק את הגוף שלך- אז ניתקתי קשר. ואם זה לא ברור- יחסי המין הראשונים שלי לא היו מבחירה לא רציתי אותם ואני עדיין לא רוצה אתם וואו עכשיו אני ממש מחכה שתענה לי שוב...

השלכות של טראומה

ואני רוצה לשאול עוד שאלות. לא רק כי אני רוצה לדעת את התשובה, אלא כי אני חושב שאולי דרך התשובות שתוכלי לתת לעצמך, תוכלי לחשוב מה לעשות הלאה. כמו:
את אוהבת אותך
את יכולה לראות מה בנים אחרים רואים בך, שהם אוהבים
זה אמיתי בעינייך
האהבה שלהם
ואותו אחד שאמר שהוא אוהב אותך, את כל מה ומי שאת - וניתקת איתו קשר. למה
זה המון עבודה. אני יודע. ולא חייבים לענות ישר. קחי לך את הזמן. ולילה טוב לבינתיים.

אני אנסה לענות-

כשאני עונה אני מרגישה שאני עושה מששהו עם עצמי ולא רק סקס את עצמי אני לא אוהבת אני אפילו די שונאת ניסיתי גם להתאבד כמה פעמים- לא הצלחתי... כמובן שכיבן שאני לא אוהבת את עצמי אני לא מבינה מה בנים אחרים אוהבים בי ואין לי מושג למה להם בכלל לאהוב אותי- לדעתי הם אומרים את זה כי הם רוצים את הגוף שלי והם רגילים שבנות נותנות יותר כשה חושבות שאוהבים אתון. אין לי מושג למה ניתקתי איתו את הקשר נראה לי בגלל שפחדתי מהקשר איתו פחדתי ממחויבות ופחדתי מזה שהוא משקר לי... אני קוראת את מה שכתבתי (סליחה אבל אין לי כוח לשנות שגיאות הקלדה) ואני מרגישה כאילו אישה מבוגרת שעברה המון בחיים שלה כתבה את זה ואני כולה עוד מעט בת 15.... אני מרגישה רע

קודם כל ../images/Emo52.gif

מצטער שרק עכשיו אני עונה לך. אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב, מאז שכתבת את ההודעה. לפעמים, כשממש מדברים על זה, מרגישים רע, כי כל התחושות עולות, אבל לאט לאט זה נרגע. יש כאן מעגל כזה, שאת מתארת, ואולי כאן נמצא הקושי. את אומרת שאת לא אוהבת את עצמך, ולכן כשבנים באים, ואומרים לך שהם כן מוצאים בך דברים טובים, וכן רוצים אותך [ולא רק בשביל מין], קשה לך להאמין להם, ואת מפחדת שהם משקרים ולכן קמה ועוזבת. אז מה לדעתך צריך לקרות, כדי שתוכלי להיות בקשר עם בחור שיאהב אותך, ולא רק את גופך?

למעלה