אני צריכה עידוד

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!

יעריתיייי!!!!!!! אל תהיי עצובה ואל תכעסי כי מצווה גדולה להיות בשמחה ת-מ-י-ד!!!!!!! יו אנדרסטנד?!?!?!?!??!?!?! תני חיוך-הכל לטובה!!!!!!!! שמעתי את עובדת על כולם שבסוף את לא באה לתס"ים..היום אור אמרה בבצפר שאת לא באה...וכמעט אמרתי להם שאת כן באה והיא סתם עובדת עליכם...חחחחח....אבל לא גיליתי...:):):) טוב יעריתי תני חיוך באמת הכל לטובההה!!! ואני ככה המון אוהבתותךךך!!!!! וחוצמזה שאת צריכה לשמוח תמידדדדדדדדדד!!!!!!!! ואל תתגעגעי יותר מידיי!!אוהבתותךךך....=) =) =) ואת תהני בסוףףף!!!את תראייי!!!תזכרי מה מיר החמווווודי אמר לךךך!!! ותאמיני לי,כשתחזרי את תראי גם שזה היה שאווה וטוב כי את תדעי אנגלית ככה המון טוווובבב!!!!כמעט כמוני...חחחח... יאללה ביי אוהבתותךךך!!! -מירי-

mayan174

New member
יא יש לכם תס"ים. כמה הייתי נותנת

לחזור לרגע שבו הכריזו על שבט "אלעד" כשבט החדש!

מירושקה- קראי דחוף

חבל לך על הזמן אם את הורסת תהפתעה!! (עוד לא עברתי אתץ כתה א'.. מה?!) אוהבתותך.. ותודה על העידוד..

יערה!

אני בטוח שעוד מעט הכל יתחיל להיות יותר ויותר טוב! תנסי להסתכל על הצד הטוב פה, ולא על הרע! אוהבים אותך!

תודהה.. ../images/Emo13.gif

רק אולי תעזור לי.. איזה צד טוב יש בזה שהילדה הישראלית היחידה שאני מכירה היא פשוט כלבה חראית??? ומה טוב בזה שאני לא מבינה מה המורה אומר??? אוףףףף... עזבו אל תתיחסו אני פשוט חייבת לפרוק את זה איכשהוא.. מנהלות תרגישו חופשי למחוק שיקה ומיור- תרגישו חופשי לא לענות... =)

מממממממ....

אני לא יודע, אבל בטוח יש פה צד טוב! אני סומך עליך שתמנצאי! בטוח יש כזה! קחי למשל- את תדעי טוב אנגלית כשתחזרי לארץ!

MK respect

New member
נמאס לי מהטאטע אוהבים אותך!!

למרות שאני תמידדדד אוהבתותו!!!!!!!!!!! שיקה יא חצופפפ!!!!מה אתה מעתיק ממני??? אני עודדתי אותה עם זעה שהיא תדע טוב אנגליתתת!!! יא חצופפפ מה אתה מעתיק????? סססססס... חצופ משו...!!! הנוער של היום!!!זה משו...

mayan174

New member
../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה עצוב לך?

יעריתוש...למה עצוב לך? עברת דירה או משו כזה......סורי על השאלה אבל לא הייתי פה.....

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!

לא היא לא עברה דירה... ז'תומרת היא כן עברה דירה... ז'תומרת...היא נטשה אותי לטובת שנתיים בחו"ל... ;( היא והמשפחה שלה טסה לשליחות לשנתיים לארה"ב...!!! לצערנו.. אווופ יערה את מזה חסרה בסניף ובבצפר וזה... יעריתי אני מתגעגעתתת!!! ואני לא הרסתי ת'הפתעה אל תדאגיייי!!! להפך אני התחלתי להגיד את זה לכווווולםםם!!!ואמרתי שאת לא באה כי הדר גם רוצה ואי אפשר לממן לכווולםםם!!! ויערה אל תשכחי שאת ישנה אצלי 2 לילותתת!!חחח...:):):):):):)

אה......

תודה על ההסבר... יעריתוש...אל תדאגי, בעZV" הכל יהיה בסדר ואת תתרגלי והיה לך טוב...

למעלה