אני צריכה עיצות לשדרוג מערכת קפה

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
אני צריכה עיצות לשדרוג מערכת קפה

יש לי סט קפה, לבן מקרמיקה, בלי עיטורים ובלי כלום. בעבר ציירתי עליו, אבל הצבעים (שאמורים להתאים לציור על כל משטח) התקלפו עם הזמן
עד עכשיו החבאתי את הסט הזה, כי הוא ממש מכוער, אבל אני בטוחה שפה אקבל רעיונות לשדרוגו והצגתו בגאווה
האם אפשר להדביק עליו מפיות או תמונות עתיקות שאוריד מהרשת? איך אפשר לשמור שהתמונות האלה לא ירדו בזמן ששוטפים את הסט במים? בכלל כל רעיון לשדרוג שיעמוד בשטיפה עם מים, יועיל! ועכשיו שאלה נוספת, יש לי בקבוק פלסטיק (של מיץ) בצורה מאוד מיוחדת, חשבתי להסב אותו לאגרטל יפה או משהו כזה, העניין הוא שפלסטיק הוא לא מי יודע מה יציב ואני בכל זאת רוצה לשמור על הצורה החיצונית של הבקבוק (יש בו כל מיני הטבעות), אז מה אפשר לעשות איתו? תודה על כל הרעיונות שיבואו

dorlim

New member
בהום סנטר מוכרים מדבקות שמתאימות

לקרמיקה - אולי תוכלי להעזר במדבקות. לגבי הבקבוק - אולי אפשר לגזור את החלק העליון (של הפיה) ולהדביק מבפנים צנצנת זכוכית או משהו בסגנון שישמור על היציבות של הבקבוק....

av_i_va

New member
מדבקות לקרמיקה../images/Emo140.gif

מדבקות לקרמיקה (DECAL) - חייב לעבור שריפה של 830- מעלות מינימום אם את רוצה להשתמש בסט, אני ממליצה לך לוותר על רעיונות של הדבקת מפיות או תמונות. קני צבעים המתאימים במיוחד לצביעה על קרמיקה וצירי לך מודל בהתאם למה שאת אוהבת. ממה שראינו, את מציירת יפה מאוד ועם צבע מתאים, בהחלט תוכלי להגיע לתוצאות שימצאו חן בעיניך. באשר לבקבקו: הכניסי לתוך הבקבוק כמה אבני חצץ, צקי מעל החצץ מעט גבס (מספיק כחמישית מהגובה). הכובד מייצב לך את הבקבוק ואף אחד לא ידע מה יש בפנים. בהצלחה

למעלה