אני צריכה עצה ועזרה

אני צריכה עצה ועזרה

לאחרונה גיליתי שאחי גיי ויצא לנו לדבר על העתיד, שאלתי אותו עם הוא רואה את עצמו כהורה והוא אמר לי שגם אם היה רוצה (כרגע הוא בן 19.5), הוא לא רואה שום אפשרות שזה יקרה בזוגיות גאה למרות שהוא מאוד אוהב ילדים אבל זה לא כמו אצל נשים שהן יכולות ללכת לבנק הזרע או משהו כזה. ניסיתי להסביר לו שיש כל מיני אופציות גם לגברים אבל הרבה מידע לא היה לי לספק לו. מה שרציתי לדעת אם למישהו יש מידע כלשהו , איזה אתר, לינק משהו שעוסק בנושא ואני אוכל לתת לו לקרוא. אודה לכם על כל עזרה. ביי

זואיzoe

New member
יש את האתר

"בדרך להורות גאה" - יש שם זוגות נשים שפנו לבנק הזרע, אך גם נשים שבחרו להביא ילד לעולם עם פרטנר גיי (יש כמה כאלה שם) ו...גם כמה גברים שחיים בזוגיות ומתכוונים לאמץ.

קודם כל-

תעברי איתו על כל מה שמופיע אצלינו במאמרים ובקישורים, וב"שאלות נפוצות". חוצמזה , אני מזמינה אותו להשתתף כאן בפורום. אני מניחה שהוא יוכל לקבל כאן תגובות, ואולי אפילו ליצור הכרויות אישיות , עם זוגות גברים מאמצים. אבל, הכי חשוב: סבלנות! מי שעדיין נמצא בארון, וודאי אינו בשל לקבל החלטות מרחיקות לכת לגבי עתידו. לוקח זמן לעכל דברים, להאמין, להעיז לחלום, ובוודאי להעיז לממש. דרך צלחה!

למעלה