אני צריכה עצה..

נועה2004

New member
אני צריכה עצה..../images/Emo41.gif

נראה לי שזה פורום טוב לשאול את זה כי יש כאן גם בנים וגם בנות אז התשובות יהיו מגוונות. לפני שנה וקצת הכרתי בחור שבא באופן חד פעמי לבסיס שלי ודיברנו כמה דקות. הוא נראה לי דיי חמוד ותוך כדי שיחה הסתבר לי שבן של חברים של ההורים שלי (גיל) הוא חבר טוב שלו. לא החלפנו מספרי טלפון ומאז לא שמעתי ממנו. היתה לי התלבטות באותה תקופה אם לבקש מגיל שיקשר ביננו. גיל הוא בן 28 ואני בת 20 אז תיארתי לעצמי שאותו בחור גם בגיל הזה בערך. בגלל הפרש הגילאים וגם בגלל שדיי התביישתי לבקש ממנו את זה, ויתרתי על כל העניין. אתמול ממש במקרה יצא לי לדבר עם מישהו שגם מכיר את גיל והסתבר שהוא מכיר גם את אותו הבחור. אותו אחד שדיברתי איתו אתמול אמר לי שהבחור הזה בכלל בן 23. ופתאום שוב חזרה אלי ההתלבטות אם לבקש מגיל שיפגיש ביננו, הבעיה היא שעברה יותר משנה מאז שפגשתי את אותו הבחור בפעם האחרונה ולא נראה לי שהוא זוכר אותי בכלל וגם אם כן אז זה לא נראה מוזר שנזכרתי אחרי שנה לחפש אותו? מצד אחד אני רוצה ליצור איתו איזשהו קשר אבל מצד שני כל הסיפור הזה נראה לי קצת לא לעניין וגם דיי מביך אותי לבקש מגיל שיפגיש ביננו... מה דעתכם??

pain is MY love

New member
מקרה קלאסי של

"מי שמתבייש מתייבש..." את הרי כבר יושבת ואכולת את עצמך מבפנים ומתלבטת וכותבת הודעות בפורום ולא יודעת מה לעשות.. אז לא יותר פשוט כבר לבקש את הטלפון של הבחור מגיל ולפתור את כל התעלומה?! אם לא תעשי את זה תמשיכי לחיות ב"אם".. וזה ממש לא נחמד...

נועה2004

New member
ואיך לבקש בטאקט ובלי פאדיחות?

כלומר, איך אני מבקשת מגיל שיקשר ביננו בצורה שאני לא יראה מפגרת וזה יגרום לי לכמה שפחות פדיחות? בכל זאת אני רואה את גיל פעם ב.. אין לי קשר יומיומי איתו..

Cobe Anan

New member
אז מה?

אז הוא יחשוב שאת מטומטמת? בגיל 28 הוא כבר מכיר את הקטע הזה של בנים ובנות, הוא אמור להבין אותך. חוצמיזה, תמיד אפשר לבקר ממנו לרחרח בשבילך. אולי הוא יוכל לספק לך מידע שייתן לך קצת החלטיות...?

יש לי רעיון נחמד...

פעם הבאה שתראי אותו תדברי איתו כמה דקות על מה נשמע.. ואז תגידי לו.. וואי אל תשאל חלמתי שהייתי איתך ועם חבר שלך לפני שבוע... ואז סתם תתארי לו איזה חלום.. שצרף אתכם תנין או שחטף אתכם איזה חייזר... אבל הוא בטח ישאל מי זה החבר.. ואז תתארי לו.. תשאלי אותו עליו.. ונו תזרמי איתו בצורה יפה ואז או שתתני לו את הטלפון שלך לתת לאותו החבר.. או שאני סומך עלייך שתבקשי בצורה יפה שהוא יתן לך... אה כמובן שאת יכולה גם סתם להתלהב מהפלאפון שלו ולשחק בו ותוך כדי לראות את המספר ברשימת שמות.. אה ואם את יודעת את השם משפחה של אותו אחד.. את פשוט יכולה להתקשר ל144 ... קיצור אני מקווה שעזרתי.. זאת לא הבעיה להשיג תטלפון..:)..

נועה2004

New member
אני לא בקשר יומיומי עם גיל..

אני רואה אותו אולי שלוש פעמים בשנה.. הבעיה שלי היא איך לבקש ממנו את הטלפון בסטייל, או איך לתת את המספר שלי בטאקט..

RVD18

New member
פעם הבאה שאת רואה את גיל

תשאלי אותו מה עם חבר שלו הזה, אם הוא תפוס. גם עם גיל את לא ממש בקשר אז זה לא פאדיחה בכלל. בינתיים תעברי הלאה.

Paranoid Eyes

New member
נשמע לי הזוי

לא ראית את הבנאדם שנה.. את חושבת שהוא זוכר אותך? אני כבר הייתי עוברת הלאה, אבל אם את ממש רוצה, תנסי מה יש לך להפסיד.

נועה2004

New member
לא נראה לי שהוא זוכר אותי..

אולי.. מי יודע.. זה יראה לא טוב מהצד שלו, כאילו אני ממש רוצה אותו, לא?

נועם m

New member
יתכן שהוא יחשוב שאת קצת מטורפת...

מיטל, אל תגידי שאנחנו לא נחמדים, לא אמרנו שהיא מטורפת אלא שזה עשוי להיראות כך
תקשיבי, נראה לי שהעניין הזה איתו כבר אבוד. אבל את עדיין יכולה להוציא מתוק מעז ולהפיק לקחים לעתיד מהפרשה הזו, דהיינו, כשבא לך על מישהו, פשוט תקומי ותעשי מעשה בלי לחפור בזה יותר מדי.

נועה2004

New member
אני גם חושבת כמוך..

פשוט העניין עלה שוב לפני כמה ימים אז אמרתי לעצמי "אולי.. מה יש לי להפסיד", אבל מצד שני זה לא נראה טוב.. וכן, הסקתי מסקנות מהפרשה. עכשיו השאלה היא איך מבקשים מבחור את הטלפון שלו או מציעים לו להיפגש מתיישהו - וזו שאלה לא פחות מסובכת מבחינתי..

נועם m

New member
"תגיד,

יש מצב לקבל את הטלפון שלך?" או לחילופין, "תגיד, יש מצב לראות אותך שוב מתישהו?" תתפלאי איזה יופי זה עובד
אין קסמים בעניין הזה. פשוט תהי ישירה וידידותית. ואם הוא לא ירצה- בעיה שלו...

למעלה