אני צריכה עצה

אני צריכה עצה

יש לי בעיה. אני די חנונה או איך שקוראים לזה בחטיבה,אבל יש לי מלא חברות שגם הם לא "מקובלות" אנחנו חברוה של איזה 15 בנות. אבל יש ילד בכתה אחד שהוא מהמקובלים שכל הזמן מציק לי, או יורד עליי לפעמיים מעצבן אותי כאילו מתגרה בי ואני מרגישה חסרת אונים. לפני כמה ימים גיליתי שהוא מתנהג ככה בגלל שאיזה ילדה אחת "מקובלת מבקשת ממנו" אין לי מושג למה אני ממש לא בכסך איתה או משהו בסוג הזה... אני דיברתי עם המורה שלי וכל פעם היא מדברת איתו עוזר לכמה ימים או איזה שבוע וחצי ואז הוא חוזר לסורו. אני יום אחד פוחדת שהילדה הזאת פשוט תבקש ממנו להרביץ לי וזה יגמר רע. עכשיו הילדה הזאת מכירה טיפוסים שלא כדי להכיר וילדים שאם אני ילשין עליה הם כבר יתעקו איתי, ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה לי... עכשיו השאלה היא כזאת להגיד למורה ליועצת? או לא? כי מצד אחד אני נוראה מפחדת ומצד שני אני רוצה להגיד להם. בבקשה תעזרו לי.....

כן זה קורה ..

למרות שגם לי יש חברה כזאת וגם אני בכאסח עם ילדה שיכולה להביא לי כל שניה מכות [למדה ג'ודו וזכתה במדליות , אבל דוגרי שמה עליה פס .. ] את לא צריכה לפחד - את צריכה להחזיר ! אל תפחדי מהחברים שלה .. למה הבנים לא נוגעים בבנות ואני בטוחה שאם החברות שלך חברות טובות הן יעזרו לך בזה.

misssi

New member
בנים כן נוגעים בבנות

אני מתגרה בערסים שבשכבה שלי והם מרביצים לי, אבל לא מכות מכות, סתם כאפה כזאתי..

אדויסמן

New member
../images/Emo66.gif

אני מציעה לך קודם כל לענות לו, הוא זורק אליך משפט, תזרקי חזרה! ואם את לא יכולה, תתרחקי, יש לך את החבורה שלך ואת לא צריכה אותם, תשתדלי לא להיות בסביבה שלו או שלה, אבל אם זה לא עוזר, תפני למורה או יועצת, כי אם זה לא עוזר, זה יכול גם להיגמר רע... מקווה שעזרתי!

כנסיי

זה לא שאני באה אליו זה בין השיעורים עד שמורה באה הוא מציק לי... או שהוא קורא לי בשמות גנאי בכל הכיתה ואז זה מביך.. לא שכל כך אכפת לי אבל עדיין זה לא נעים. אני הולכת לספר מחר להורים שלי,ולמזלי בורתי בהורים טובים שיעזרו יל ואני מקקוה שהבעיה שלי תיפטר. תודה לכם שעזרתם לי להגיע להחלטה. ואני יגיד לכם מה קרה.

אדויסמן

New member
בבקשה!../images/Emo66.gif

אני ישמח לשמוע שהכל יסתדר, וגם אם לא, תגידי לי...

למעלה