אני צריכה עצה

אני צריכה עצה

ביום שישי הזה לידיד מאוד טוב שלי יהיה יום הולדת והוא הזמין אותי יור מלפני שבועיים ולא נתתי תשובה ברורה. הבעיה שלי שלפני חודש חזרנו לקשר מאוד קרוב (היינו פעם חברים ואז הוא נעלם לי ושמעתי ממנו רק אחרי חצי שנה) היינו אצל חברה שלי, היא הייתה לבד והלכנו לדבר על מה בדיוק קורה בינינו, דבר אחד הוביל לשני והתחלנו להתנשק הוא אמר שהוא אוהב, ושהוא רוצה אותי (הייתה לו חברה בזמן שהוא אמר את זה) הוא גם אמר שתמיד כשיש לו חברה אני עומדת באמצע, שמחתי וחשבתי שנחזור כי באמת היו לי רגשות כלפיו. אחרי שבוע של כל יום שיחות שארכו יותר משעתיים הוא אומר לי שהוא לא אוהב אותי והוא לא רוצה להתאהב בכלל כי הוא התאכזב רבנו לא דיברנו במשך שלושה ימים, התקשרתי כדי להגיד לו מזל טוב ואז הוא סיפר לי שהוא וחברה שלו חזרו, הגבתי יפה אני חושבת אחלתי לו בהצלחה ושהוא לא יוותר עליה... אתמול התקשר ידיד משותף ושאל אם אני אבוא, אני לא יודעת מה לעשות???? ללכת ולראות אותו איתה או לא ללכת ולחשוב אם הפסדתי משהו... מחכה לעצה נסיכת האופל

תבואי!!!!!!

ובמיסבה תתנשקי םע מישהו מולו שיקנאה טובבבבבבבבבבבבבבבבבב או שתתחבקי עם משיהו שיקנא טוב ורצוי שזה יהיה מישהו שהוא שונא או חבר שלו שיקנא וידע מה הוא הפסיד!!!

NICOLE MOORE

New member
that is so imature

and that`s not how you handle things and excuse me but kissing someone or going out with someone just for making someone else feel bad is realy childish and it doesnt worth it nicole

אני לא יודעת

אתם לא כל כך הבנתם הבן אדם שיקר לי ואני עדיין אוהבת אותו אבל זה רעיון לא רע לבוא עם מישהו, הבר המשותף שלנו מרגיש כלפי משהו אולי הוא יוכל לשתף פעולה, כדאי לנסות נכון?

כן! אבל רצוי שזה שיעזור לך ידע את

את התפקיד שלא אחרת מסכן עם הוא יתאהב בך ואז תזרקי אותו אחר כך והיא יחשוב שבאמת רצית לצאת איתו לכן כדאי שתגידו לו מראש את הכללללללל עם יש עוד בעיות אז ICQ 46339505

NICOLE MOORE

New member
just because ur friend likes u

u shouldnt do that thing because its going to hurt his feelings have u ever thought how would u feel if the situation would be opposite if u would like u friend and he would use u has his girlfriend just for his own needs thats so not fair and besides u friend is also that guy`s friend and i personaly wouldnt wanna have a friend that will cheat on me no matter what think about it nicole

כדאי לך ../images/Emo45.gif

לפי דעתי את חייבת ללכת למסיבה כדי להראות לו ולהגיד לו שלא איכפת לך שיש לו חברה ולא להראות שאת נפגעת אז צריכה להראות חזקה!!!!!אל תוותרי לו אם לא תלכי הוא יחשוב שנפגעת ושהוא יכול לשחק בך!!!!! אז תלכי ותראי לו שאת משחקת בו!!!! אף פעם אל תתני לבן לשחק בך את צריכה לשחק בו!!! בהצלחה!!!!!!!!!

אני חושב...

בלי קשר אליו אני חושב שאת צריכה ללכת למסיבה, אולי תמצאי מישהו אחר נחמד(שווה). וחשוב שתרגישי שיש לך חיים מעבר לבחור, שלומי

עדן*

New member
תלכי......

לא רק בגלל שאת רוצה לעצבן אותו ולגרום לו לקאנות אלא תלכי בשביל עצמך בשביל להנות!!!!

איך שאני רואה את זה אז יש לך שתי>>>

אפשרויות: 1)ללכת למסיבה עם בחור אחר ולהתחבק ולהתנשק ומה לא. יש לאפשרות הזאת יתרונות וחסרונות. היתרון הוא שהידיד יראה שהוא לא הכל בחיים והיו חיים לפניו ויש חיים אחריו. החסרון הוא שאת עדין מנסה להוכיח לו משהו וזה ברור. אם את הולכת למסיבה שלו עם בחור אחר את מוכיחה לו ולחברים שלו ולכולם שהוא עדיין חשוב לך וזה שאת מנסה לדפוק אותו מוכיח את זה. בשלב זה של המערכת יחסים השבורה שלכם לדעתי את צריכה להתעלם מקיומו עד שתתאוששי ממנו על אמת. למשל, יום הולדת הבא ללכת עם בחור שאת אוהבת ולהראות לו איך את מאושרת באמת. 2) לא ללכת למסיבה וע"י זה באמת לא תפגע בו אבל גם לא תפגעי בעצמך באמצעות המשחק המטופש הזה ושתראי אותו מתנשק עם חברה שלו וכו´. הסיפור בינכם נגמר וכל קשר עד שתתאוששי לגמרי יפגע בשניכם אבל בעיקר בך כי את זו שנפגעת בכל הסיפור הזה!

למעלה