אני צריכה עצה

שושה11

New member
אני צריכה עצה

שלום לכ-ו-ל-ם, אני רוצה את עצתכם (מומחים יקרים שלי) לגבי ניפוח. הניתוח היה לפני פחות מחודש (18 לדצמבר) ואני עברתי כבר לאוכל מוצק (ירקות, פתית, קציצות וכו´). הבעיה היא, שאמנם אני אוכלת הרבה פחות ממה שהייתי רגילה לפני הניתוח, אבל אני מרגישה שלאט לאט ההרגשה של מלאות היא אחרי יותר ויותר אוכל שאני אוכלת, ובסה"כ אין שום בעיה לאכול שום דבר. גם הירידה במשקל היא לא מזהירה כל כך. לפי דעתי הלא כל כך מומחית כדאי שאני אעבור ניפוח כדי להפחית את כמויות האוכל שאני אוכלת. האם גם דעתכם??
והמשך יום נעים, שרה

באיה

New member
שושה שלום

אני הרגשתי בדיוק את אותו הדבר מה שאת מתארת כאן, ומבלי להתיעץ אפילו מיד הזמנתי ניפוח ראשון. עוד בביקור במרפאה לפני הניתוח, הוסבר לי שרצוי מאוד לעבור את הניפוח בערך כעבור שישה שבועות. נכון שהדבר אינדיבידואלי, ושונה אצל כל אחד ואחד. יש כאלה שמצליחים לשמור על הכמויות ולרדת טוב במשקל, ובודאי יכתבו לך על זה ללא ניפוח, אבל יש כאלה שלא, כמוני או כמוך למשל. מה שאני מציעה, זה מיד להתקשר ולהדמין תור לניפוח. אם עברת את הניתוח בוולפסון, אזי אין שום בעיה. את מתקשרת למלי, והיא תקבע לך תאריך. אם בבית חולים אחר, אינני יודעת את הפרוצדורה בהצלחה וערב נעים באיה

SARA120

New member
הי שושה../images/Emo9.gif

עברתי את הניתוח לפני חודשיים ורק עכשיו אני עוברת ניפוח ראשון. אמנם עליתי קצת מאז הירידה הגדולה שלאחר הניתוח,אבל אני שמחה שחיכיתי מכיוון ונתתי לעצמי ולגוף שלי את האתנחתא הנכונה להסתגל לטראומת הניתוח ולגוף הזר שהוחדר.. עשיתי צעד גדול ודרסטי בעצם ההליכה לניתוח-ולעניות דעתי אין זה נכון לרוץ ולבצע מהלכים בחפזה. דוקא עכשיו שהגוף שכח את שעבר וניתן לאכול כמעם הכל,הזמן לבצע שוב מהלך שהוא לכשעצמו טראומטי. אנחנו למודי ניסיון מדיאטות בזק למיניהן ש"הוכיחו" את עצמם בעבר,לכן במקרה זה :"החיפזון מן השטן".. זאת ,כאמור דעתי האישית ובכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה באשר תבחרי. משרה לשרה..

m1

New member
היי שושה

היי שושה כאן מדברת מלי מוולפסון. אם עברת את הניתוח אצלנו בוולפסון אז סבבה כמו שבאיה אמרה את יכולה להתקשר אליי ונקבע תור לניפוח רק קחי בחשבון שאני אקבע לך תור בערך 7 שבועות לאחר הניתוח ולא פחות (הנחיות הרופאים) בקשר לכמויות האוכל את יכולה לפנות לדיאטיקנית (חשוב להיות במעקב) ולהפחית או לשנות את הכמויות. ולכל חברי הפורום היקרים שלום ואחלה שבוע שיהיה לכם. מלי.

שושה11

New member
תודה.. תודה ... ../images/Emo51.gif

תודה על העצות.. אני חושבת ממש לכיוון ניפוח. מלי, כן, עברתי אצלכם את הניתוח ומן הסתם אני אתקשר אליך בקרוב. תודה יקירותי!

למעלה