אני צריכה עצות
:))

nooooshit

New member
אני צריכה עצות ../images/Emo53.gif :))

אני בת 17 אני לומדת ביב' והנושא של עיצוב פנים מאוד פונה אליי , לא מזמן עיצבתי את החדר מחדש וכל מי שראה התלהב ושאל אותי מי עיצב ושאמרתי שאני היו מבטים של הא?! את ?! אז זה נתן לי מאוד ביטחון . בכל אופן , זה נורא פונה אליי . אז השאלה שלי היא האם כדי לי ללמוד בארץ או בחו"ל ? כי בארץ ממה שאני רואה כדי להצליח באמת צריך פרוטקציות בעיקר וגם מכרים מהסלברטיז . אבל גם יש אופציה ליסוע לאיטליה וללמוד שמה עיצוב פנים ששמה התחום הרבה יותר רחב ויותר ידע . אני די במחסום כי אני לא יודעת מה לעשות בנושא הזה! כי ליסוע לאיטליה זה המון כסף מחייה . ובארץ אינ לא יודעת אם החלום שלי יתגשם .. יש עצות ?! תודה רבה!!

lank

New member
../images/Emo68.gifקשה מאוד לענות על שאלה כזו

את צריכה להיות שלמה עם ההחלטה שלך בכדי שלא תרגישי אחרי מספר שנים ש"פספסת" משהו. ממליצה לך להכין רשימה של בעד - נגד ואז להחליט. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תחליטי.

נומוש

New member
המכון הטכנולוגי בחולון

הוא בין הראשונים והבולטים בתחום מבחינת מכללה - לומדים שם עיצוב פנים 4 שנים כמקצוע ולתואר ראשון. יש להם גם לימודים של עיצוב המוצר. הסטודנטים שלהם מקבלים המון חשיפה תקשורתית וניכר שהם לומדים לעומק.

לפי דעתי

אני גם נורא אוהבת עיצוב פנים למרות שאני די קטנה.. להתחלה אני בעוד שנתיים ינסה להתקבל לויצו ואח"כ אני חושבת שאני אלמד או בלונדון או באיטליה כמו שאמרת לפי דעתי לאיטליה יש שםיותר גדול מישראל לכן אני יעדיף ללמוד באיטליה.!
מקווה שאיכשהוא עזרתי...!

אמ....יש

יש בעכבר העיר זה מין מגזין יש שם פרסומת שלהם! 048381253 שלוחה 103-רינת ואין להם אתר לפי מה שאני יודעת מקווה שעזרתי!!!

טשאג

New member
תל אביב-מילאנו-ניו יורק

א. שווה לנסות בארץ - ולו רק בשביל לדעת ואז להחליט. ב. איטליה מהמעט שאני מכיר שלמדו שם - לא מי יודע מה התלהבו. אמנם לפני 2000 שנה האיטלקיים בנו לתפארת וגם לפני 500 אך התחושה שלי שכיום הם טובים באופנה. ולא בעיצוב פנים דווקא. ג. יש עוד מקומות. צרפת. ניו יורק. אה, וגם ישראל.

למעלה