אני צריכה קצת עזרה ...

stephanie w:p

New member
אני צריכה קצת עזרה ...

יש לי ספר של זינה והתמונות של הכריכה והתקציר יצורפו להודעה שאני לא יודעת על איזה פרק בזינה הוא נכתב, אם בכלל אז למי שיש כמה דקות ויכול לקרוא את התקציר ולהחזיר לי תשובה על איזה פרק מבוסס הספר. בספר זה משהו על myx ועל חרב קסומה שצריכה להרוג את זינה. תודה מראש

../images/Emo12.gif אין לי שמץ של מושג...

הפרק היחידי שאני יכולה לחשוב עליו שפגע בזינה חץ עם רעל, זה the greater good... אולי מדברים על FIN או לא יודעת...

אני חושבת שזה רק סיפור קומיקס

זה אף פעם לא הוזכר באף פרק... ולפי הציור של זינה על הכריכה, אני בטוחה שזה קומיקס, זו הדמות המצויירת שלה...

New member
אני לא יודעת

אם זה רק קומיקס כי יש לי עוד ספר שהכריכה היא עם תמונה של זינה, והתקציר שלו זה שכל הגברים נעלמים ונשארות רק הנשים וזה יהיה התור של זינה וגבריאל להיעלם, אולי את יודעת איזה פרק יכול להתאים לזה? כי אני לא מוצאת. תודה בכל זאת

ברודי

New member
אני גם חושבת שזה רק קומיקס

יצאו המון קומיקסים לזינה. כמו באתר של הזאתי שמעלה קטעים מקופי טוק אז יש לה פינת קומיקסים וקראתי כמה והם לא קשורים לפרקים מזינה סתם סיפורים עצמאיים.

New member
אהה לא זה לא קומיקס, יש לי קומיקסים

ואם תרצו אני יכולה לסרוק אותם כי זה לא הרבה אבל זה ממש ספר עם 100 עמודים שאני צריכה לקרוא עכשיו בשביל עבודה באנגלית. אם תרצו שאני אסרוק את הקומיקס בשמחה.

New member
עוד שאלה

הקישור הזה יש עמודים מעוד ספר, הוא אולי מתאים לפרק בסידרה? http://ez2find.com/go.php3?site=book&go=0425167763

מנצלש"ת - הודעה מירדן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא חזרה מפולין והכל בסדר, המחשב שלה בסריקה והיא לא יכולה להתחבר, אז בינתיים היא מוסרת לכולם את אהבתה...
ירדנוששששששששששש איזה התרגשות! חזרת! *מרגש בהחלט!*

shanyz

New member
ייא..../images/Emo13.gif מזל שהיא חזרה בשלום!

כבר בא לי לדבר איתה ולשאול אותה איך היה... היא אמרה מתי המחשב שלה יהיה בסדר?

למעלה