אני צריכה קצת עזרה....

black buttercup

New member
אני צריכה קצת עזרה....

אם מישהו יכול להפנות אותי או לפרסם פה מאמר על 7 מדורי הגהנום על פי התאוריה המקובלת, אני אודה לו מאוד. אני צריכה פרוט, שם, מאפיינים, ומספר שנים של כל מדור (מספר שנים שהנשמה תקועה בו). יכול להיות שאני מדברת שטויות, בקיצר תעזרו לי בבקשה! שנה טובה וגמר חתימה טובה! :)

The Warrior

New member
בואי לסיור...

אחרי שתהיי בגהינום,ולא חשוב היכן, תביני כבר את השאר... יתכן שאת מדברת שטויות כלשונך, כי המושגים שם הם לא כמו כאן. זמן שם זה משהו אחר. דקה שם נראת כמו אינסוף, אז מה, את רוצה לנסות? דעת / קבלה או הבנה במושגים רוחניים זה לא ענין של ללמוד כמו חשבון או גאוגרפיה. זו דרך חיים / התנסות. אם דוקא הגהינם מענין אותך, התחברי לכוחות שם והכירי את השטח. בברכה,

קרנוש21

New member
אולי תנסי בפורומים אחרים

כמו "חוכמת הקבלה" או "מאגיה וכישוף" בהצלחההההההה

גריני

New member
אני דוקא מעדיפה את גן עדן...

אני לא יודעת על איזו "תאוריה מקובלת" את מדברת... מקובלת על מי? את מתכוונת לקבלה (תורת הנסתר?) או..... בכל מקרה, אני אישית לא מתחברת לגהנום בכל מדור שהוא - לא 1 ובוודאי לא שבעה
מה שכן עולה לי בראש, זה להציע לך לראות את הסרט "לחלום אותך" עם רובין ווליאמס. ראשית - הסרט פשוט טוב ומהנה, שנית - הוא מציג השקפה אחת על מה שאנשים מכנים בשם גיהנום (וגם גן-עדן מוזכר שם) - זוהי השקפה שדי מקובלת עלי. בכמה מילים אוכל לספר לך שהרעיון הוא שכל אחד מאיתנו יוצר לעצמו את המציאות שלו! כלומר - מי שמצפה למצוא את עצמו ב"גיהנום" - זה מה שיקרה לו... וכך גם מי שמצפה ל"גן עדן" ... לחילופין, את יכולה לקרוא את הספר "מה חלומות נראה" - ריצ'רד מאתסון. זהו הספר שעל פיו נעשה הסרט ואף הוא מומלץ ביותר. אחרי שתראי/תקראי יהיה נחמד לפתח דיון כאן בנושא.

black buttercup

New member
לכל העונים...

אני לא מתכוונת בכלל להגיע לגהנום אם זה מה שחשבתם. הדעה המקובלת שעליה אני מדברת היא על פי הקבלה או הנצרות. ראיתי פעם תוכנית שפירטה על 7 המדורים אבל זה היה ממש מזמן ואני גם לא זוכרת הרבה והיא הייתה דיי מתומצתת. בכל אופן תודה על הניסיון לעזור. אה, ואני מתעניינת בגהנום כי, לא יודעת, סתם מעניין אותי.

The Warrior

New member
תרגום ../images/Emo104.gif

היא התכוונה: "אל תשימי לב לפירושים/הערות האלימים!" בכותרת היא אמרה:"הייתי מעונינת לשמוע!" בברכה,

black buttercup

New member
ואני עדיין לא מבינה מה היא ניסתה ל

הגיד לי בזה. איזה תגובות אלימות?

The Warrior

New member
אז כתבי בעברית

את יכולה - גם בח"ול אפשר. ישנה מקלדת וירטואלית של מייקרוסופט. ואם התרגום לא משקף את דעתך - תרגמי את
, והסבירי. עובדה היא שלא הובנת

רשף כשף

New member
הנה אני כותבת בעברית

ומבקשת ומדגישה- אנא ממך, אל תתרגם אותי! לא משום שהתרגום אינו מדוייק, נהפוך הוא, דווקא דייקת מאוד בתרגום, אלא משום שאיני מעוניינת שתבאר את דברי. ואלייך- BLACK BUTTERCUP, הסיבה שביקשתי לשמוע את דעתך על גיהנום וסוגיו היא משום שעדיין לא גיבשתי לעצמי דיעה בנושא זה, ולכן ביקשתי- מוכנה ורוצה לשמוע את דעתך בנושא... בנוגע לתגובה האלימה / מאיימת שמצאתי בתגובתו של WARRIOR, כנראה שזו רק אני...

למעלה