אני צריכה רעיונות בבקשה

ettyav11

New member
אני צריכה רעיונות בבקשה

שלום, אצל אחיינתי בת ה- 6 התגלה לוקמיה, מאז הילדה נמצאת בטיפולים, מצב הרוח שלה ירד. אני מנסה לעודד אותה ואני מאוד רוצה לקחת אותה לכל מיני מקומות שהיא תוכל להנות מהם, אך מכיוון שיש הגבלות רבות, כמו אסור לה לאכול אוכל עם מלח, ממתקים וכו. אסור לה להיות חשופה לשמש, ומומלץ לא להיות במקומות שיש בהם ריכוז גדול של אנשים (שלא תדבק במחלה). לאיזה מקומות אני כן יכולה לקחת אותה? האם מישהו מכיר אתר של אטרקציות ופעילויות שהיא כן יכולה לעשות? אודה על תשובה מהירה, מכיוון שאני ממש רוצה לעודד אותה,(היא כמו הבת שלי וקשה לי לראותה כך). וכל מה שאני חושבת שיכול להיות לה כייף ישנה מגבלה.

ronenfox

New member
פעילויות

לבן שלי הייתה לוקמיה ואני מאד מזדהה עם מה שאת מתארת. אם הספירות נמוכות ואי אפשר לצאת יותר מדי מוצאים דברים לעשות ביחד בבית: אנחנו שיחקנו הרבה משחקי מחשב, גם משחקים שבהם משחקים אחד נגד השני וגם משחקי מלחמה שקראנו להם 'להפציץ ולהרוג את התאים הרעים' אני חושב שכל מה שתעשו ביחד בכיף בבית יעזור, אולי לבשל ביחד, ליצור, לצייר פשוט דברים שמסיחים את הדעת העיקר שעושים משהו ונהנים ביחד וקצת שוכחים מה'באסה' של המחלה והטיפולים. אפשר גם ללכת למקומות שלא הומים אדם: למשל חוף הים מוקדם בבוקר או בערב כשאין שמש חזקה. חוצמזה יש את העו"ס בבית חולים ואת כל העמותות הנפלאות שיש להם המון פעילויות ורעיונות. המון המון בריאות והצלחה רונן

עמותת קו לחיים

עמותה מדהימה שמוצאת דרכים מגוונות לשמח ילדים שזקוקים לכך.. וללא תשלום. בבקשה... והחלמה מהירה.

elylan

New member
יש לי רעיון../images/Emo70.gif

הנה אתר שיש בו דפי צביעה. את יכולה להדפיס לה ולביא לה שתצבע. נראה לי שהיא תאהב. מקווה שהיא תהנה ויהיה לה כיף!!!! והכי חשוב שתבריא כמה שיותר מהר!

t w i x i t

New member
../images/Emo41.gifרעיונות

בית קולנוע באמצע שבוע הוא מקום טוב לבלות בו - אין הרבה אנשים, בעיקר בשעות הבוקר באמצע שבוע, וזה מקום ללא עישון. מאחר ואת הזמן הקרוב היא הולכת לבלות בבית, אפשר לעשות מנוי לספריית וידאו ולהשכיר סרטים. משחקיות לילדים (בריכות כדורים, מתנפחים וכו') - דברים שהם לא מסוכנים, עם זאת כדאי לוודא שאין הרבה ילדים באותו היום. אם את לוקחת אותה למקומות בחוץ, השתדלי שזה יהיה בימי חול, כי בחגים וסופי שבוע יש הרבה קהל. בשעות הבוקר גם בדרך כלל יש פחות אנשים מאשר בערב. באתר הזה יש כל מיני רעיונות נחמדים וכיפיים שתוכלו לעשות ביחד http://www.finger-tips.co.il/projects/ ועוד אתרים לילדים ברשת :
צביעה
דיסני

למעלה