אני צריכה רעיונות והצעות

lin0r

New member
אני צריכה רעיונות והצעות

מקווה שזה המקום לזה.. אני לקראת שיחרורר..ב"ה עוד חודש! הזוי שאני אומרת את זה..פתאום זה ממש קרוב
אני צריכה קצת עזרה לגבי מתנות שיחרור.. ל10 חב'רה בערך..רובם בנות.. למישהו יש רעיון, אני חשבתי על תמונות עם כמה מילים לכל אחד משהו קטן כזה..רק שאני עוד לא יודעת בדיוק מה ואיך.. אתם המשוחררים בטוח יכולים לתת לי כמה הצעות נחמדות.. אשמח לעזרה.. תודה

אמממ

נכון יש את הספרים האלה עם משפטים על החיים ותמונות מצחיקות של חיות (אוף ממש ברח לי השם...) אז קחת את הספר ולהשליך את המשפטים על החוויות שהיו לכם/ן ביחד. בגלל שאני לא זוכרת את השמות של הספרים (יש כמה כאלה ממש נחמדים) אז קשה לי להסביר אבל אני מקווה שהבנת, אבל אני אנסה להיזכר... בכל מקרה אם תעשי את זה לכל אחד/ת בנפרד ז יצא יקר נורא לכן אפשר לעשות לקבוצה מסויימת (כמובן עם מכנה משותף, כמו בנות שהיו איתך בצוות, או שהיו איתך באותו חדר או לא יודעת). אפשר (וגם זה לדעתי קצת יוצא יקר) אפשר לקנות את השעונים האלה שמכינים בבית, כאלה שאפשר לקנות בחנויות יצירה וכו' ולהדביק כרקע של השעון תמונה משותפתשלך ושלו/ה... זהו בינתיים, אנסה לחשוב על עוד...

princesa4

New member
יש לי הצעה..

גגם כשאני עמדתי להשתחרר התלבטתי קשות , לבסוף קניתי איזה 14 ספלים . חלקם גדולים וחלקם מהסופר . שמתי נחשי גומי ושוקולים קטנים מהשוק לכוסות ועטפתי בנייר צולופון אדום. בנוסף לכף , רשמתי מ'ס ברכות לחיילים שממש נקשרתי אליהם במחשב וכמובן השתמשתי בשפה גבוהה על מנת שזה יגע להם בלב , וזה אכן קרה. למפקדים שלי קניתי בשנקין מין נרות כאלה שעלו לי 70 ש"ח כל אחד שאפשר לשים בתוך נר בצירוף שקע כזה. במסיבה עצמה אמא ואי נכחו וצילמו תמונות . נהנתי עדש כלות נשמתי.. מקווה שעזרתי...

princesa4

New member
אהה שכחתי..

חברה שלי שהשתחררה באמצע החודש עשתה משההו נפלא יותר . יש לה 3 חברות ממש טובות שלהן היא הכינה גם ברכה רעשית ועשתה אלימינציה . היא גם עשתה לשלותן דיסק כזה עםן כל החוויות שהן . מין תמונות שמתחלפות ועל כל תמונה רשמה משהו. למשל בבסיב יש חיילת שתפקידה נהגת . אז היא הצטלמה באיזה טיול על מכונית ילדים . החברה שלי רשמה לה משהו כזה .." לא יכולה רגע בלי הרכב של הבסיס..". ברקע היה השיר של אבריל ששרה "כשאתה נעלם" .. כשאני ראיתי את הדיסק והשאר הבנות פשוט זלגו הדמעות מעצמן עד כמה הרעיון היה יצירתי. היא גם עשתה לכל אחת מהן תמונה של דף פוליו עם כמה מילים . לשאר החיילים היא כתבה מכתב קטן בדף של דואר . כשאני נכחתי בפריסה שלה נהנתי מהיצירותיות שלה אבל גם מהתנה שלי נהנו לא פחות.

למעלה