אני צריכה שבלונה של לוח שעון

popo11

New member
אני צריכה שבלונה של לוח שעון

מה שחשוב שיהיו כל הספרות. לא משנה לי הגודל או אם זה ריבוע/עיגול. יש למשהו להעלות תמונה ?

popo11

New member
../images/Emo105.gif מי מכיר מי יודע ../images/Emo105.gif

מ ק פ י צ ה ....

popo11

New member
רק את המספרים ...

אני רוצה לעשות שעון ולשים עליו את כל המספרים, ולא רק 12/3/6/9 כמה שאני מנסה ביד זה לא יוצא לגמרי עגול ... ולכן חשבתי על שבלונה.

לילך1

New member
את צריכה את הספרות של השעון????

אם הבנתי אותך נכון ....יש כמה אפשרויות את יכולה לקנות בכל חנות יצירה ספרות מעץ...זה בא בשקית קטנה ויש את כל הספרות יש צבועות ויש מוכנות לצביעה. את יכולה להכין שבלונה לבד ...תבחרי לך בוורד פונט שאת אוהבת תדפיסי את כל המספרים ..תגזרי ויש שלך שבלונה של מספרים. יש בחנויות כלי כתיבה וחנויות יצירה שבלונות מוכנות של מספרים יש אפילו בכמה גדלים וממש לא יקר. שוב מקווה שהבנתי את השאלה שלך...

popo11

New member
כן, אבל עגול

כלומר כבר מוכן בשביל להיות שעון. הבעיה שלי שאני לא מצליחה לשים אותם בעיגול מושלם ולכן חשבתי על שבלונה.

sigaliot

New member
עצה...

קחי מחוגה , תנעצי במרכז השעון ותעשי עיגול...את הספרות תדביקי סביבי העיגול. אם את לא רוצה לקשקש על השעון , תעשי את אותו עיגול על בריסטול , תציירי עליו את הספרות , תחתכי את הפנים שלהם והנה יצרת לך שבלונה. את יכולה לעשות את אותו הדבר על שקף.

osni

New member
סרגל אריסטו

ניתן להשמש בסרגל אריסטו . זהו סרגל משולש יש עליו פסים לאורכו ולרוחבו. יש גם זויות כך שניתן לסמן בעזרת הסרגל את המיקום המדויק של הספרות. אני רכשתי את הסרגל בחנות שנמצאת קרוב לגשר ההלכה. רמזור אחד לפני בדיוק בצומת. הסרגל עוזר גם לסמן קוים במד גובה. לשרטט קווים מקבילים וכו´.

dorlim

New member
גם לזה יש פתרון ב- word

תכנסי לצייר ותבחרי עיגול (או כל צורה אחרת שנראית לך) ותמקמי את השעות מסביב והנה לך שבלונה
הכנתי לך משהו ממש - ממש פשוט כדוגמא.

popo11

New member
אני צריכה שבלונה !!!!! ../images/Emo10.gif

אין לי סבלנות לסמן לבד ואז לגלות שזה לא משולם ... סתם עצלנית ... אין לאף אחד שבלונה לסרוק לי ?!?

sigaliot

New member
קדימה לעבודה ../images/Emo88.gif

לא להתעצל , תכיני שבלונה לבד...

לילך1

New member
תהני מהיצירה.....

לא רק מהתוצאה הסופית.....ואם את לא רוצה לקלקל את השעון ...תנסי על סתם נייר קודם לפני שאת עובדת על השעון עצמו..קדימה בלי עצלנות...לעבודה בהצלחה !!!!!

popo11

New member
../images/Emo45.gif מאד !!!

תוכלי לשלוח לי את התמונות המקוריות ? אני שולחת לך את המייל שלי במסר תודה !

למעלה