אני צריכה תמונות של סיגל כהן למישהו יש?????
ח ח חצ חצב עולה New member 19/3/03 #3 כוסית עם זקן, יש לך חתימה שאווה אהבתי ת'משפט זה לא אהבה זה ברז.... אני לא יודע אם זו בדיחה פרטית או משו אבל זה קרע אותי עכשיו על הרצפה... אולי זה בגלל שלא ישנתי כבר יומיים...
כוסית עם זקן, יש לך חתימה שאווה אהבתי ת'משפט זה לא אהבה זה ברז.... אני לא יודע אם זו בדיחה פרטית או משו אבל זה קרע אותי עכשיו על הרצפה... אולי זה בגלל שלא ישנתי כבר יומיים...
K kingshimmy New member 19/3/03 #5 ביום שני... בביקורנו האחרון בסופר, עצרנו דניאל קשישא ואני מול מקרר הדגים, כדי לבדוק מה מצב הפילה. מסתבר שהוא... אה... פילה. עדיין.
ביום שני... בביקורנו האחרון בסופר, עצרנו דניאל קשישא ואני מול מקרר הדגים, כדי לבדוק מה מצב הפילה. מסתבר שהוא... אה... פילה. עדיין.
K kingshimmy New member 19/3/03 #6 תישן, בחורי, תישן. זה נמצא שם כבר הרבה זמן. שלושה וחצי שבועות... כמעט חודש. כמעט חודש??? איך שהזמן רץ...
תישן, בחורי, תישן. זה נמצא שם כבר הרבה זמן. שלושה וחצי שבועות... כמעט חודש. כמעט חודש??? איך שהזמן רץ...
G Gum Cigarettes New member 19/3/03 #7 יום שישי ../images/Emo7.gif וואי, זה לא מתאים. חודש זה לא מתאים.