אני צרכיה קצת לפרוק דברים

אני צרכיה קצת לפרוק דברים

ופה הכי כיף לי לעשות את זה
אז נתחיל מהסוף: כולי מלאת געגועים! לא חשבתי שיהיה לי ככה קשה בלי הפנימייה ,אבל קשה לי! קשה לי גם העובדה שאני לא עושה כלום בימים האלה <ברור שזה ישתנה אבל עדיין> וחברות שלי נשארו בפנימייה ואני כל הזמן מקבלת דיווחים על מה שקורה שם ,וזה עושה אותי יותר עצובה. מצד אחד אני שומעת שהכל בסדר גמור והקבוצה עצמה באחלה מצב ומצד שני אני שומעת דברים שעושים לי כל כך עצוב! הילדים שלי מתפרקים, אני יודעת שזו התקופה ואי אפשר להאשים ויש גם חיסרון בצוות שלא מוסיף. אבל אוווווף

joyjoy

New member
מורי יקרה מה שלומך?

את מתארת רגשות הכי טבעיים בעולם, טוב שאת פורקת אותם אכן הפרידה מהילדים היא לא קלה בכלל במיוחד אם יש לנו זנבות מאחורה שעוד מעדכנים אותנו מה קורה מסביב אבל אוטוטו תתחילי דרך חדשה וחייך יתמלאו בעשייה ועניין וסיפוק וכמו שאת נושאת אותם בליבך אני בטוחה שגם הם נושאים בליבם את הזיכרונות ממך שהם משהו שלעולם לעולם ילווה אותם תמיד...אני בטוחה שאנשי צוות חדשים בדיוק כפי שאנו היינו פעם שומעים כל הזמן רק על איך היה עם המדריכים הקודמים... אוף אפילו לכתוב את זה עושה לי געגועים נוראיים....מה שעצוב אצלי זה שהילדים עצמם התפזרו ברובם במהלך השנה שעברה ומעטים מהם נותרו בפנימייה בכלל...
שולחת חיבוק ומאחלת בהצלחה בהמשך

למעלה