אני קול צף ואשתי מתנדנדת בין הליכוד

אני קול צף ואשתי מתנדנדת בין הליכוד

לאחת המפלגות הקטנות , אומר בגילוי לב , שחשבנו לבחור באחת מהמפלגות הקטנות , אבל כעת שאני רואה את ההתנקלות הבלתי פוסקת לאריאל שרון ולליכוד אני חושב שוב אולי זה סימן שהליכוד הוא הכי חשוב ולכן צריך לבחור בליכוד כדי לחזק אותו , מה אתם אומרים ??? חשוב לנו לשמוע דעות תודה אהוד

תודה ! זה יחזור לשמאל כבומרנג ! ../images/Emo13.gif

תודה לכם ! אני ואשתי הגענו למסקנה שכל ההדלפות וההתקפות יחזרו לשמאל כבומרנג !!! כך שאני ממליץ לכוווולם להפסיק לצוף ולהתנדנד , לענוב עניבות כחולות ולהתחיל לרקוד על השולחנות ולצרוח : לימין יש חגיגה !!!!!!!!!! אוווווללללללללהההההההההההההההה גוש הימין ירכיב גם את הממשלה הבאה !!!!!!!!!!! אווווולללללללההההההה כן כן כווולם להתפרע על השולחנות עם עניבות כחולות כמובן (רק מצנע עם עניבה אדומה זוהרת) ולצרוח חזק : לימין יש חגיגההההההההההההההההההה !!!!! כן כן לרקוד ביחד : 1 2 1 2 ...יופי ולא לשכוח לצרוח וחזקקקקקקקקקקקקק אולללללההההההההה

xflil

New member
ואני מאוד מאוד מאוד מקווה

שכשהימין יהיה בשלטון, לא יהיה אפילו ח"כ אחד מהשמאלנים... אתה יודע למה?

seeyou

New member
"כדי לחזק אותו .."??../images/Emo124.gif

פעם היה אידיאלוגיה.... בזמן האחרון זה רק משחק פורימי.... אין אדם אחד מכל הפוליטיקאים שאני יכול לתת אמון! המדינה היא כמו סירה בלב אוקיינוס בזמן סופה....ללא כוון-ללא צוות-ללא קברניט!

אלדד27

New member
גם הליכוד וגם העבודה

הן שתיהן מפלגות מושחתות, שאיבדו את הדרך ורוצות רק את הכסא ואת הכסף. גם שרון וגם מצנע הם שני תאבי שלטון ובצע, שלא יעשו שום טוב למדינה. רק "שינוי" חזקה תוציא את ישראל מהבוץ. תשמור על שפיות, תוביל להיפרדות בינינו לבין הפלשתינאים, תוך הסכם, ותוביל להפרדת הדת מהמדינה אחת ולתמיד. רק "שינוי" חזקה יכולה להוות אלטרנטיבה לחרדים.

למעלה