אני קול צף ואשתי מתנדנדת בין הליכוד

אני קול צף ואשתי מתנדנדת בין הליכוד

לאחת המפלגות הקטנות , אומר בגילוי לב , שחשבנו לבחור באחת מהמפלגות הקטנות , אבל כעת שאני רואה את ההתנקלות הבלתי פוסקת לאריאל שרון ולליכוד אני חושב שוב אולי זה סימן שהליכוד הוא הכי חשוב ולכן צריך לבחור בליכוד כדי לחזק אותו , מה אתם אומרים ??? חשוב לנו לשמוע דעות תודה אהוד

הגנובה

New member
אפשר למתוח אותה בין שני עצים - ואז

יהיה לנו ערסל
מאיפה הבאת את זה
קראת את שם הפורום כשנכנסת להודיע לנו שאתה צף
כבר חשבתי לשלוח לך סירת הצלה.... אבל אז ראיתי שאישתך מתנדנדת - אז חשבתי להציע לה מקל - לתמוך בה - אבל אז הבנתי שזה לא נדנוד כזה.... מה קרה לך
אנחנו פורום חמותי ואני... תקרא את שפתי - ח מ ו ת י ו א נ י... אם היתה לכם חמות כמו שלנו... לא היה לך זמן לפוליטיקה

בטח שזה קשור לפורום

עוד מעט החמות תכנס ותשטוף את המוח לי חייבים לצביע (-D

לא נראה לי שאתה קול צף

נראה לי שאתה ליכודניק - לפי זה שאתה כותב "התנקלות" - ב-ק´ כותבים ב-כ´, חמודי ומה ההגיון לבחור במפלגה רק כי מתנכלים לעומד בראשה? דעתי היא שעדיף שתתנדנד עם אשתך - ככה תגרום הכי פחות נזק למדינה. בכנות ובידידות צנצנת

הגנובה

New member
נא לא להכניס פוליטיקה לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נא לא להכניס פוליטיקה לפורום
- לכל אחד יש את הדעות שלו וכל אחד יביע אותן בקלפי או בויכוחים במקומות אחרים - זה לא המקום

עציון

New member
חמות ופוליטיקה- זה אותו דבר!!!

לו היה לי קצת זמן היום, הייתי מסביר לך למה פוליטיקה מתאימה לפורום הזה. בשורה אחת: כדי לשמור על יחסים טובים עם החמות צריך להשתמש בהרבה פוליטיקה. והמבין יבין....

הגנובה

New member
הוא שאמרתי../images/Emo70.gif

אנחנו לא צריכים את הפוליטיקאים האחרים כאן - הסעיפים עולים מספיק מהחמות

דיפלומטיה וחמות

אחרי הכישורים הדיפלומטיים בהתנסחויות לחמות עיסוק בפוליטיקה הוא כסף קטן אם כי גם שם קייימת אידיאולגיתההישרדות

למעלה