אני קופץ להודו, תתנהגו יפה ילדים.

Yo-man

New member
אני קופץ להודו, תתנהגו יפה ילדים.

מחר (חמישי) בבוקר אני טס להודו ל-12 יום, מה שאומר ש: 1. אני לא אהיה פה לראות משחקים ולא לשחק בימי שישי, מה שמקשה מאוד את העזיבה. 2. אני לא בטוח בכלל שאני אוכל לראות את המשחקים שם, מה שעוד יותר מעיק עלי 3. יש אינטרנט בהודו, אז לפחות אני אוכל להגיד שלום מידי פעם 4. רשף נשאר מורה מחליף ואני מזהיר - יש לו עיניים בגב !!!
רשף יהיה זה שיבחר משחקים לתחרות הפורום של השבוע הבא, ואני מקווה שגדי יעדכן את הטבלה וירכז לנו נתונים מרתקים (כמו מי מוביל, מי בסכנה, מי הוציא 4 מ-4 וכו). תהיו סבלניים ומנומסים לחברים חדשים ולותיקים, ושיהיו 2 מחזורים משובחים לכולנו. בבירכת Namaste...

../images/Emo160.gifתהנה../images/Emo160.gif

תשתה רק מים מבקבוק סגור ותשים לב איזה לאסי אתה שותה שם...

Reshefgarcia

New member
תראו איזה מנהל פורום עם מזל....

נוסע להודו היום...נכון? מישהו שמע בטעות 102FM בבוקר? את התוכנית של טל ואביעד? היתה שם תחרות של מסטיק קובה ליברה...והזוכה מקבל שבוע בקובה... הזוכה היה בחור בשם יורם.... כן כן... יורם שלנו... SOME GUYS JUST HAVE ALL THE LUCK!!!!

אתה צוחק עליי.....

לא נכון. שמעתי היום רבע שעה מן התוכנית וזה בדיוק הקטע ששמעתי. כל הכבוד יורם שלנו. אכן אחלה זכייה. אני רק מקווה בשבילך שזה לא ייפול על הפלייאוף. ברכות ממני.

ofribecker

New member
יורם!!! ברכות!!!

כל הכבוד! מזל טוב על הזכיה ב"קובה ליברה" תהנה בהודו תהנו בקובה קבל את כל הפירגון, בשמי, ואני מניח שגם בשם כל חברי הפורום. (אם מישהו מתנגד שיגיד עכשיו...) סחתיין!!!

Jerzet

New member
לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי

יורם הוא האיש עם הכי הרבה מזל שאני מכיר. כפי שאומרים בהגה המקצועית: Un-F***ing Believable!!! טוס, תהנה ותעשה חיים. ותמצא איזה חור ביום ראשון לראות פוטבול!

roniway1

New member
יורם - תעשה חיים !!!!!

בטוח שתצליח למצוא מקום לראות פוטבול.....

Yo-man

New member
תודה, חברים

אני בדלהי, מחכה לרכבת, אחרי לילה של טיסות והפרשי שעות, ועצירה באיסטנבול, וריצות להספיק עוד משהו... תודה על הפירגון, ואני עדיין לא חושב שיהיה איפה לראות פה פוטבול, אבל תסמכו עלי שאני אתאמץ למצוא מקום. אני אכתוב שוב בהזדמנות. איצ'יקדנה.

למעלה