אני קוראת המון מתכונים

אפרת10511

New member
אני קוראת המון מתכונים

שבהם מומלץ להשתמש בקמח + שמרים.
אני תוהה האם יש הבדל בין קמח + שמרים לבין קמח שמרים?
אשמח לעזרתכם.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עקרונית אין הבדל, קמח שמרים כשמו הוא קמח עם שמרים.

למי שלא אפה מימיו עם שמרים ורוצה להתנסות זה פתרון לא רע.
&nbsp
למי שכן אופה זה בזבוז כסף נוראי.
 

raya

Well-known member
קמח שמרים - חבל על הכסף.
כפי שכבר כתב השיח לפני.
אני ממליעצה להשתמש בשרים יבשים (אריזת ואקום של 400 או 500 גרם).
לאחר הפתיחה לשמור בצנצנת סגורה במקרר. השמרים נשמרים היטב לאורך זמן.
אין צורך להתפיח אותם לפני תחילת השימוש (בניגוד לשמרים טריים), אם כי אפשר לעשות זאת אם רוצים לבדוק האם השמרים עדיין טובים (מיותר לחלוטין לדעתי).
רעיה
 
למעלה