אני קוראת טרייה ודי מתכחשת...

אליזבטט

New member
אני קוראת טרייה ודי מתכחשת...

רק היום נכנסתי לפורום וקראתי בקפידה את כל הצ'יטוטים. כמה שזה קשה אני מתחילה להאמין שאולי גם לאימי היקרה יש אלצהיימר... כי הסימנים ממש ממש דומים. בני המשפחה חושדים שאולי ישנה המחלה אך טרם ערכנו בדיקה, לכן עדיין לא בטוחים במאה אחוזים , כלומר יש עדיין איזושהי תיקוונוונת קטנטונת שאולי לא! הספקתי לבכות המון עוד לפני שאני יודעת האם ישנה המחלה או לא. נורא התרשמתי משיתוף הפעולה והתמיכה האדירה בחן כל חברי הפורום(זו בעצם הסיבה שאמרתי לעצמי לכתוב) שתהיה לכולם שנה טובה ורגועה עד כמה שניתן!

שריוש2

New member
ברוכה הבאה...

מקווה בשבילכם שזה לא אלצהיימר. גם אני, בתחילת המחלה של סבתי [וגם משפחתי], היינו די בהתכחשות. בעצם לא הכרנו ת'מחלה לפני כן ולא שמענו עליה מעולם, ובכל מקרה מוזר שהדליק אצלנו נורה אדומה, שכנענו את עצמנו שאלו חלק מתהליכי ההזדקנות ושאין מה לדאוג. אבל בסופו של דבר האמת המצערת נפלה עלינו פתאום בבום, ביום בהיר אחד. אם את מעוניינת בוד מידע על המחלה, כתבי לי ואשמח לשלוח לך במסר אישי. לילה טוב, שנה טובה וחג שמח!

אסתרס

New member
מגזין אוקטובר

רוצה להזמין את החברים והחברות לצפות במגזין אוקטובר של הטלביזיה הקהילתית בנווה מונוסון. המגזין מתחלף בכל חודש, כולו נעשה בהתנדבות עי תושבי הנווה, שמעלים נושאים הנוגעים לנווה וגם נושאים כלל ארציים והשפעתם על התושבים. לי עצמי ההשתתפות בקבוצה מהווה אחד מצינורות החמצן להמשך הטיפול בשלמה.אני מזמינה אנשים שגרים בסביבה ומעונינים -להצטרף. נ.ב הסרט ליחית בכבוד נעשה עי הקבוצה הזו.

אסתי26

New member
מגזין נווה-לאסתר

אסתר צייני נא באילו ימים ובאילו שעות מוקרן הסרט לחיות בכבוד. אני מעוניינת לראות. תודה אסתר אלוני

אסתרס

New member
לאסתר אלוני

כרגע הסרט כבר לא מוקרן בשום מקום. אולם כפי שכתבתי עד סוף החודש נסיים את הפורמט של הקלטת ומיד כשיעלה לשידור באופן קבוע באתר עמותת אלצהיימר אנו נודיע לכולם באופן רשמי. בהזדמנות זו אני פונה לכולם לגבי רעיונות חדשים, או תכנים נוספים שאתם חשים ,שצריכים ליהיות באתר העמותה. אנו בתהליך רענון וחידוש האתר. אפשר להעלות רעיונות כאן בפורום, או לשלוח מכתב, פקס, אי-מייל למשרדי העמותה, "לצוות האתר-דרורה כהן" וכל הצעה תישקל בתשומת- לב,והתייחסות רצינית. אנו רוצים שהאתר יהיה חי ויתן מענה לנכנסים אליו. בתודה מראש אסתר ספקטור.

אסתרס

New member
אליזבט שלום

מה את מפסידה? קחי את אמא לאבחון, אם זו סתם זקנה- אחלה,אולם אם זו המחלה, רצוי להתחיל בטיפול מיד , כדי לשמור על מה שיש, ואפילו לשפר במעט. אשמח לייעץ לך מניסיוני,לשם כך נוצר הפורום. כדי להתייעל דפדפי אחורה ותמצאי המון המון מידע. אני מאחלת לך הרבה כח !!!

zs1957

New member
רוכה הבאה לפורום אליזבט

אני מקווה בשבילך שזה לא אלצהיימר. חשוב ללכת לנוירולוג לאיבחון. אולי זו סתם זקנה. אנחנו פה סייע לך בכל עת. חג שמח, זהבה שחם

למעלה