אני קוראת להחרים את המבקר של הBBC

אני קוראת להחרים את המבקר של הBBC

או שנמרח אותו בקקי של ינשופים מסתבר שלא כולם אוהבים יש את ג'וני ויש אנשים שמקנאים טיכו בה שג'וני שלנו שחקן מעולה. המבקר הנוכחי לא ממש אהב את העניין שג'וני מועמד לפרס החשקן הכי טוב ב"Orange British Academy Films Awards" ואמר שג'וני הוא שטויות ושלא היה שום דבר שווה ערך במשחק שלו. Get fucked קנאה זה לא בריא שזה בא לידי ביטוי ככה. הבחור היה מת להגיע לרמת המשחק של ג'וני או אפילו לכפות רגליו המציצות (בעברית סחה - ניתנות למציצה). בכל מקרה לא נדמה לי שלג'וני כל כך אכפת מה המבקר הזה חושב. הכתבה

מיצי007

New member
מבקר זה מבקר

אין מה לעשות הם אף פעם לא יודעים לחלק יותר מידי מחמאות לכשרונות אמיתיים לא כך? אני ואת יודעות מניסיון רב כבר לא כך? בכל מקרה,הוא זונה בריטית כבר אמרתי לך ואני בטוחה שזה מזיז לג'וני את השערה בביצה השמאלית אבסולוטלי סטופיד!

חחחחחח הערווה שלו ../images/Emo99.gif

נחזור לנושא צודקת מבקרים חוי אבל זה דיי מאכזב אחריי שכל כך הרבה מבקרים היללו ושיבחו אותו בא הפוץ הבריטי הזה ומדבר על הקושקוש שלי ככה

מיצי007

New member
אהההם אהההם

באמת סטית מהנושא חוי בלשוי שכמותך בכללללל מקרה,אין מה לעשות...זה לא מזיז לי כל כך,עולם המבקרים לעיתים רחוקות מפרגנים.

"סטית" זו המילה המתאימה ../images/Emo3.gif

וצודקת אנחנו נתעלם מזה מה שלא מעניין את ג'וני לא מעניין אותיייייייייייייייייייי

מיצי007

New member
חחחחחחח את מוצאת משהו

קינקי בכל מילה מדברי הא???? מתייחסת אליי כאילו אני אני....אני....רוצה לעשות דברים רעים לאנשים.... אני לא!
ותתעלמי,חבל לנו על העצבים אם כל פעם היינו מתעצבנות שנותנים ביקורת שלילית עליו

אל תשחקי אותה תמימה

כולנו יודעותש את רוצה לגלח לו את שערות הערווה ולעשות מהן מרק ערוותג'וני! אנחנו נתעלם *נודז*

זה באמת מעצבן אלב תראי

לך יש את הדעה שלך ולא צריך להתייחס למבקרים כאלה. מזמן כבר למדתי לא לסמוך על דעות של מבקרים
.

פחח, מטומטם.../images/Emo163.gif

עצוב שאנשים כאלה נעשים מבקרי סרטים.. אי אפשר פשוט להתווכח עם הכשרון של ג'וני. זה שם, אי אפשר להתכחש לזה. המבקר הזה פשוט טיפש.

lovecrime

New member
אנשים כאלו פשוט לא יודעים

להעריך שחקנים טובים.... לדעתי הם פשוט מקנאים שיש להם ג'וב כל כך טוב והם תקועים בכזה תפקיד חרא של מבקרים!

adi depp

New member
אני מציעה

שניסע לחו"ל לחפש את המבקר ונרצח אותו כשהוא יישן (או לפחות נשים לו את הקלטת של הצלצול שימות מפחד) (עזבו אני מושפעת למה אתמול בלילה ראיתי הצלצול)

למעלה