אני קוראת סמויה עד היום...ועכשיו

אני קוראת סמויה עד היום...ועכשיו

צריכה עזרה. חמותי מגיעה אלי ב-3 החודשים האחרונים אחת לשבועיים למשך שבוע שלם. התרוץ לבואה "להכיר את הילדים(נכדים)"...ראתה את דנדן פעם ראשונה בגיל 4.5 חודשים. היא מגיעה מתיישבת מול הטלוויזיה בסלון ומשתלטת על השלט, מעירה על האוכל, על חינוך הילדים ודורשת שאשב לבדר אותה. כבר בכיתי לחברותי שעוד מעט היא תכנס לי למקלחת.... בעלי ניסה להסביר לה כמה היא לא רצויה..וכלום היא ממשיכה להגיע. לפני שבועיים ברחתי לשבוע להורים שלי...והשבוע מה? מחפשת פתרון ה...צ...י...ל...ו...

amitmom

New member
אני לא אגיד להעלם מהבית כי זה לא

פתרון אבל תנסי להבהיר לה ע"י מעשים שנכחותה מקשה עליך. אני הייתי אפילו מנצלת את מה שהיא רוצה לטובתי..כלומר..היא רוצה להיות עם הנכדים..נפלא..אתם תצאו לסרט, חברים, מסעדה והיא תשמור עליהם (לא לשכוח לחזור מאוחר). היא רוצה רק לשבת מול המסך..יופי..בדיוק כשהיא תשב תגידי לה שעכשיו זה הזמן של הילד לצפות בתוכנית האהובה עליו ואת נורא שמחה שבדיוק היא התישבה כי ככה היא תשיר לילד את כל השירים. (מנסיון אישי דיג דיג דוג, חיבוקי וכו´ נמאסים על כל מבוגר אחרי הצפיה השניה). לא מוצא חן בעיניה האוכל..תגידי לה שהכנת הארוחה מוטלת עליה. תראי לה את המקרר, תני לה את הסינר ותצאי מהמטבח..ככה תחסכי לעצמך עבודה ותוכלי לנוח. הכי חשוב זה..אל תברחי מהבית..זה הבית שלך.

גילה25

New member
מניסיון את חייבת להפסיק

את זה דחוף. לי חמתי ככה הרסה את החיים. ותני לבעלך לקרוא.

עדוש

New member
ממש לא נעים לשמוע מה עובר עלייך|חיב

אני מסכימה עם קודמתי, אולי תנסי להעביר לה את מסר בצורה עדינה, כאיו את נותנת לה את השליטה. אני מאמינה שאחרי שבוע כזה היא באמת לא תרצה לחזור יותר. ממש לא יודעת מה להגיד לך. אני שמחה שלפחות בעלך בדיעה שלך, זה מקל המון. תחזיקי מעמד ועדכני אותנו.

arem12

New member
למה היא צריכה

להיות עדינה? חמתה עדינה עם ההערות? תהיי יותר בוטה ותני לה רמזים עבים שהיא לא רצויה. או שתעשי מה שנכתב למעלה.

בעיה קשה ועדינה../images/Emo4.gif

ההצעה הראשונה שקבלת נראית לי הכי טובה. אני אפילו לא יכולה לדמיין לעצמי מה הייתי עושה במצב כזה. תני לחשוב.

למעלה