אני קורא את התגובות של הגולשים הערבים כאן ו..

אני קורא את התגובות של הגולשים הערבים כאן ו..

"בא לי לבכות " על מה שקורה בעזה אויש מסכנים התושבים שם ישראל "מבצעת" פשעי מלחמה נגד אוכלוסיה "חפה מפשע" לא מזיז לי מה שקורה בעזה ושהאכולוסיה שם סובלת איכפת לי מה שקורה בשדרות והאזור איכפת לי מהעם שלי לא איכפת לי מהאוייב שלי כל מדינה נורמאלית לא היתה מסכימה שטרוריסטים יפציצו בעזרת טילים ישובים שלה הם כבר מזמן היו מוחקים רובעים על יושבהים מהם נורים הקאסמים רק אנחנו רחמנים בני רחמנים נראה מתי מישהו יקבל אומץ ויעשה את זה והעולם הערבי יבין שדם יהודי הוא לא הפקר

DIGITAL MAN

New member
מה קרה לך אנחנו עם שעבר שואה

ומה שעשו לנו אנחנו עושים לפלסטינים, אנחנו תעללים בהם, מרעיבים אותם ומוציאים להורג ללא כל אבחנה, פוגעים באוכלוסיה שחפה מכל פשע אנחנו שולטים בהם ומכתיבים להם את החיים,

שמעתי על יהודים ששיתפו פעולה עם הנאצים

שמעתי על יהודים ששיתפו פעולה עם הנאצים בנסיון חיסול העם העם היהודי היום יש יהודים שמסייעים לפלסטינים בנסיון חיסול מדינת ישראל אנחנו(היהודים ציונים) נלחמים מול אוייב רע ואכזר שרוצה להשמיד אותנו באיזה זכות אתה בכלל מערב את נושא השואה מה שקורה בעזה רחוק מלהיות שואה חתיכת..... אבל מבחינתך זה בסדר שהפלסטינים ירו קאסמים אנחנו עם שעבר שואה אסור לנו להגיב נכון?<

DIGITAL MAN

New member
לא הבנת אותי נכון

מה שכתבתי הכוונה הייתה הפוך על הפוך כאילו "בגלל" הדברים האלה אנחנו עושים את זה לעם אחר ברור שיש משת"פים יהודים עם הערבים,

צר לי לאכזב אותך אלו דמעות של אושר

מה שקורה בעזה אלו הם דמעות של אושר לא של צער

דמעות של אושר שהיה סגר

לצערי ישראל התקפלה יותר מידי מהר היו צריכים לחכות לפחות שבוע שבועיים

מוחמד5

New member
למה לבכות !!

לא חראם על הדמעות שלך !! תשמור אותן למשהו יותר רציני וחשוב.

למעלה