לא יהיה יותר פשוט לשלוח אותם להשתלמות אצל המלך החכם באדם?שיש לו ילדים חייבי גיוס לשלוח אותם הרחק מכאן.
זה לא יקרהלא יהיה יותר פשוט לשלוח אותם להשתלמות אצל המלך החכם באדם?
קודם כל, זה יעלה להם הרבה פחות והילדים שלהם יוכלו להישאר בארץ.
שנית, יהיה כאן סיוע לאיש החכם בעולם, שכל הזמן מבקש את עזרת הגולשים, כיצד יוכל להרוויח הרבה כסף במהירות.
שלישית: אולי מנהיגי העם האומלל הזה ימצאו את עצמם סוף סוף במצב בו לא יוכלו לייצר מלחמות. במקום זאת, יהא עליהם למצוא דרך להביא את אזורנו למצב של שלום משגשג...
ובקיצור: WIN WIN
ומה שאתה קורא לו, כן יקרה ? אתה הרי יודע שלא ופותח סתם את השרשור כדי לעורר דיון במשהו תיאורטי שלא עומד כלל על הפרק. אז מי בדיוק המטומטם פה ?זה לא יקרה
העם מטומטם
אם יש פה אנשים כמו מראבו והרינגטון אז תבין לבד
אני לכל הפחות פועל בנידון. שלשום חזרתי מאיטליה ואני הולך לקנות שם ביתומה שאתה קורא לו, כן יקרה ? אתה הרי יודע שלא ופותח סתם את השרשור כדי לעורר דיון במשהו תיאורטי שלא עומד כלל על הפרק. אז מי בדיוק המטומטם פה ?
זה קשור איכשהו למלש"בים? יש מלש"בים בביתך שבכלל שאתה קונה בית באיטליה לא יתגייסו לצבא? או שאין לזה שום קשר, קריאתך כאמור מעלה גם לגבי עצמך חסרת כל משמעות, וסתם דחפת את זה לשיח כדי לנסות להציג דוגמה כשבעצם אין מאחוריה מאומה?אני לכל הפחות פועל בנידון. שלשום חזרתי מאיטליה ואני הולך לקנות שם בית
אני מציע שתיסע יחד איתם, לך יהיה יותר טוב וגם לנושיש לו ילדים חייבי גיוס לשלוח אותם הרחק מכאן.
ברוך ה' החיילים המשרתים ואלו שנקראים לשרת יודעים היטב מה עליהם לעשות ועושים זאת, רובם ככולם בלי לחשוב פעמיים. הוריהם, גם אם סבורים כמוך, לא יכולים "לשלוח אותם הרחק מכאן" כי הם יסרבו להישלח.שיש לו ילדים חייבי גיוס לשלוח אותם הרחק מכאן.
תתפלא, יש הרבה כאלה והתנועה הולכת וגוברתברוך ה' החיילים המשרתים ואלו שנקראים לשרת יודעים היטב מה עליהם לעשות ועושים זאת, רובם ככולם בלי לחשוב פעמיים. הוריהם, גם אם סבורים כמוך, לא יכולים "לשלוח אותם הרחק מכאן" כי הם יסרבו להישלח.
הקריאה הזאת תישאר פנטזיה שלך ושל עוד כמה גולשים כאן ולא תתממש. תודה לקל על כך.
אוי אוי אוי, גנבו לכם את המדינהתתפלא, יש הרבה כאלה והתנועה הולכת וגוברת
אסור לשרת בצבא המשיחי שלכם
כבר זמן רב אני שומע ש"יש כאלה והתנועה הולכת וגוברת". המציאות מתבררת כשונה מהפנטזיה הזאת, מה לעשות.תתפלא, יש הרבה כאלה והתנועה הולכת וגוברת
אם החרדים יתגייסו בהמוניהם יתכן שהצבא באמת יהפוך למשיחי . אבל כאמור מעלה, ברוך ה' החיילים עצמם כן מבינים, בניגוד אליך ול"תנועה" שהמצאת, את חשיבות שירותם ואת מה שהם נדרשים לעשות ועושים במקום אליו הם נשלחים (ע"י צה"ל. לא ע"י הוריהם). כך יש לנו צבא שנלחם על בטחון ישראל והישראלים. תודתך להם על אף אכזבתך נרשמה.אסור לשרת בצבא המשיחי שלכם
לא יותר פשוט להגיד לחיילים שכבר משרתים שנמנים על השמאל לחזור הבייתה?תתפלא, יש הרבה כאלה והתנועה הולכת וגוברת
אסור לשרת בצבא המשיחי שלכם
"שנמנים עם השמאל" ולא "על השמאל".לא יותר פשוט להגיד לחיילים שכבר משרתים שנמנים על השמאל לחזור הבייתה?
פשוט לא לשרת,לא חייבים לצאת מהמדינה.
"שנמנים עם השמאל" ולא "על השמאל".
אתה יודע את ההבדל - ב ע ב ר י ת - בין "נמנה עם" לבין "נמנה על"?
כי אתם בבונים שנכשלו בבגרותבזמני דיברו ככה
זה מה ששמעתי בתקשורת,אף אחד לא מדבר ככה פנים אל פנים.כי אתם בבונים שנכשלו בבגרות
אבל תמיד תוכלו ללמוד ולהבין איך לדבר עברית
לא ביקשתי ממך מקורות. אני, את השפה העברית, יודע היטב.נמנה עם ונמנה על
הצירוף נמנֶה עם (בהווה) פירושו 'נספר עם' – כלומר נחשב עם שאר הפרטים ונכלל אתם באותה הקבוצה. הצירוף נמנה על משמעו אחר. 'להימנות על דבר' פירושו להיעשות מָנוי עליו – כלומר להיות שותף בו.hebrew-academy.org.il
בזמני דיברו ככה
לא מודע.לא ביקשתי ממך מקורות. אני, את השפה העברית, יודע היטב.
כתבת שגיאה ותהיתי אם אתה מודע לה.
טעות.לא מודע.
אגב ברמה מסוימת זה לא שגיאה!
נמנה על השמאל - להיות שותף בשמאל,ז"א באידאולוגיה של השמאל ו.. סה"כ זה נכון.
"בעיקר מתחילת המאה העשרים, ניסוחים כגון "הפועלים נמנים על ההסתדרות" (היום היינו אומרים "חברים בהסתדרות")"טעות.
"נמנה על" זה אחד מתוך רשימה מוגדרת
"נמנה עם" זה שייך לקבוצה כלשהי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.