אני קורא לכל האוהדים! בואו למשחק!

אני קורא לכל האוהדים! בואו למשחק!

אל תתייחסו לחוג האוהדים וכל שאר יפה הנפש שחושבים שהם יותר חכמים מכולם, ושהם המשיח שיצליח להעיף את זינו! תעשו מה שהלב אומר! ואני יודע שהוא רוצה לחזור ליציע ולצעוק "גם אם זה כואב, אותך אוהב"!! אז יאלה חבר`ה, סופ"ש אני במגרש, מקוה שגם אתם!

RED OR DEAD BS

New member
קשה שלא להגיע אבל למען טובת

הקבוצה, אל תגיעו! עד שז'ינו יעוף והוא יעוף, אם כל משחק יהיו 200 איש הוא יעוף, הוא לא יכול להחזיק כל כך הרבה זמן, אוהד שמגיע למשחקי הבית נותן יד להריסתה של הקבוצה!

אלי זינו לא יעזוב בזמן הקרוב, וגם..

מי אמר שאחריו יהיה טוב יותר? בינתיים, אתה וכל השאר שחולמים בעקיץ יכולים להישאר בחוץ

jomash

New member
תגיד מכיר את מ.כ.ב.י יפו

נו אז תחרימו את המשקים ויעיפו את ז'ינו ואז מה אתה רוצה להתפרק ולהגיע לליגה השלישית כי במצב של הקבוצה היום אף אחד לא יקנה את הקבוצה ומה שחייבים לעשות זה לבוא לעודד ולקוות שנצליח להעפיל ליגה ורק אז לנסות להעיף את ז'ינו

RED OR DEAD BS

New member
אוקי, נאמר שעלינו ליגה עם ז'ינו.

מה הלאה? הסיכוי שהוא ימכור בליגת העל קטן יותר מאשר בלאומית דבר ראשון, חוץ מזה שהוא מחכה לכסף של האיצטדיון. אוקי עלינו, מה השאיפות שלך? לתקוע יתד בליגת העל במשך 3 שנים? לשרוד בליגת העל שהמקום הטבעי של הקבוצה שלך הוא בצמרת? אין לי שאיפות לתארים עם אלי ז'ינו ואני מעדיף לטפל מהשורש ולא להתעלם מהבעיה ולקוות שאח"כ נתמודד איתה, עלינו להבין שז'ינו ימשיך לפרק את באר שבע, ואם אנחנו לא נתנגד לו, אף אחד לא יתנגד. באר שבע זו אימפריה, ואנחנו לא נעלם כל כך מהר, עשרות אלפי אוהדים לא יתנו לזה לקרות.

eranpes4

New member
אני קורא לכ אוהדי ב"ש לא להגיע!!!!!

להגיע למשחקים עד שאלי ז'ינו יעזוב את הקבוצה ואז אולי יהיה לנו עתיד טוב יותר . מה זה מה שאתם רוצים לרדת ליגה כל 3 שנים ולנסות לעלות?? אני חושב שמגיע לנו קצת יותר

אלי זינו לא יעזוב בזמן הקרוב, וגם..

מי אמר שאחריו יהיה טוב יותר? בינתיים, אתה וכל השאר שחולמים בעקיץ יכולים להישאר בחוץ

תבאו למשחקים

מה זתאמרת לא להגיע למשחקים? קודם כל אלה ששונאים את זינו זה לא אומר שצריך להרוס את הקבוצה בגללו הפועל באר שבע צריכה את האוהדים וכולם תבואו למשחקים

henry987

New member
צודק בהחלט

אין שום קשר לזה שאתם שונאים את זינו לזה שלא מגיעים למשחקים בכלל. הקבוצה היא מעל כולם, היא מעל כל חוג האוהדים שרק מזיק לקבוצה והיא מעל זינו שגם הוא מזיק לקבוצה אבל בכך שאתם לא מגיעים אתם מזיקים יותר ממנו

zuli4

New member
אתה לא מבין שכבר ניסינו את זה??...

וזה ממש לא הצליח!!.. עשינו חרם, אוהדים לא הגיעו למשחקים ולמרות הכל אלי ז'ינו נשאר והקבוצה ירדה ליגה... אז אולי הפעם כן נגיע למשחקים, זה לא יעזור להעיף את ז'ינו(למרות שגם אי הגעה למשחקים לא יעזור)..אבל זה יעזור לעלות את הקבוצה חזרה לליגה... קחו דקה ותחשבו על זה...

eranpes4

New member
אתם לא מביניםםם?!!!

מה יעזור לנו להגיע וגם אם הקבוצה תעלה היא תרד שוב ביגלל ז'ינו. זה העתיד שאתם רוצים להפועל ב"ש ביגלל אוהדים כמוכם שמתיאשים הקבוצה שלנו ניראת ככה. (אם זה היה קורה בביתר היו"ר מזמן כבר לא היה בקבוצה) אסור להתיאש במאבק הזה אבל חבל שצריכה לעבור עוד עונה בכדי שתבינו. הפועל באר שבע עם כל הכבוד לאוהדים השחקנים הם אלה שמשחקים על המגרש ושחקנים שיעלו אותנו ליגה אני לא רואה כרגע

למעלה