אני קורא לממשלת ישראל

יוֹאב

New member
אני קורא לממשלת ישראל

להתחיל במבצע חומת מגן2, בהתנחלות תפוח!!! חבל על כל טיפת דם!! והנה, לא מדובר בעשב שוטה. מסתבר שעוד חברים שלו מההתנחלות ידעו על כוונתו לבצע את הפיגוע! עם זאת, אני קורא לממשלה להורות על הפצצות מהאוויר של ההתנחלות, ולא כניסה רגלית של כוחות, כי לכו תדעו מה מחכה לנו שם בפנים בקסבה היהודית... אני רוצה לצאת בקריאה נוספת לתושבי ראשון לציון. הזהרו בבקשה! כוחות צה"ל ככל הנראה ייכנסו להרוס את ביתם של הוריו של המחבל היהודי, בקרוב מאוד. מה, זה הרי ידוע שזה הנוהל וזו המדיניות של ממשלת ישראל. לאטום או להרוס בתי מחבלים. מה זאת אומרת זה לא יקרה? אה, כי הוא יהודי? ואסיים באימרה הידועה, הנכונה ביותר והרלוונטית תמיד - אין יהודים, אין פיגועים ! (ולפני שכל אותם יהודונים שאורבים בצד להזדמנויות דמגוגיות ומניפולטיביות, ייצאו מהמחילות שלהם, רק אציין כי אינני מייחל להפצצה אוירית של אף מקום מיושב.)

InfinityX

New member
אז בוא נשאל שאלה מכיוון אחר

בקשר להודעתך, למה לערבים מותר לבנות בתים בלי אישור וליהודים לא? למה לערבים מותר לבנות את מה שמכונה אצלנו "מאחזים בלתי חוקיים" וליהודים לא? אני מקווה שגם אתה שמת לב שאתה נודף שנאה עצמית.

יוֹאב

New member
תשובה ושאלה

אין אחד שמותר לו לבנות בתים בלי אישור. מעולם לא אמרתי שכן. למה אני נודף שנאה עצמית?

למעלה