אני קורא לממשל טראמפ להטיל סנקציות על חלאות קפלן

Harrington

Well-known member
מנהל

אני קורא לממשל טראמפ להטיל סנקציות על חלאות קפלן​

אני נגד. לא שייך שמדינה שנחשבת ידידותית לנו תטיל סנקציות על אזרחינו ולא משנה מה הסיבה או ההצדקה לכך. כמובן שהסנקציות שממשל ביידן הטילה, הוטלו ללא כל הצדקה עניינית, ללא שום ראיה לנכונות התירוץ הרשמי שהשמאל הישראלי (ולא הבית הלבן) השמיע, וכל העניין נולד רק כדי שהממשל יוכל להגיד לקיצוני המפלגה שלו שהם לא פוגעים רק בערבים אלא פוגעים בשוויוניות.

אבל... נבזות ממשל ביידן והשמאל הישראלי ושונאי המתיישבים לא צריכים להיות לנו מורי דרך. יואיל נא ממשל טראמפ שלא לנגוע באזרחי ישראל שלא מתוך הצדקה עניינית אמיתית שמצדיקה זאת ולא משיקולים פוליטיים.

The Real Big Joe

Well-known member
הסנקציות החריפה ביותר זה לא לתת להם להגר לארה"ב כפי שהם מאיימים שהם יהגרו אם יכפו עליהם להתגייס אני מניח שאם זה איום אמיתי אז ארה"ב היעד המועדף עליהם.
שטויות. הרוב בהם אינו חולם על הגירה. ואלה ששוקלים, הם כוכבי הייטק ובעלי הון שיתקבלו בכל מקום בברכה.

evglev1

Well-known member
מנהל
שטויות. הרוב בהם אינו חולם על הגירה. ואלה ששוקלים, הם כוכבי הייטק ובעלי הון שיתקבלו בכל מקום בברכה.
ברור הדבר האחרון שאלה שלא עובדים וחיים מקצבאות ביניהם זה להגר למדינה שלא מחלקת קצבאות ובה חייבים לעבוד כדי להתפרנס.

SupermanZW

Well-known member
הסנקציות החריפה ביותר זה לא לתת להם להגר לארה"ב כפי שהם מאיימים שהם יהגרו אם יכפו עליהם להתגייס אני מניח שאם זה איום אמיתי אז ארה"ב היעד המועדף עליהם.
אתה מתבדח, נכון? לא ידעתי שאתה מתרשם מאיומי סרק.

למעלה