קודם שיטיל סנקציות על עיתון הארץ שהמו"ל שלו הודה שהוא בוגד שמייחל לסנקציות נגד המדינה שלו ועל חברי הכנסת הערבים הוותיקים שקיללו אותו בקדנציה הקודמת.שמחבלים במלחמה בטרור החמאס וחיזבאללה
אני נגד. לא שייך שמדינה שנחשבת ידידותית לנו תטיל סנקציות על אזרחינו ולא משנה מה הסיבה או ההצדקה לכך. כמובן שהסנקציות שממשל ביידן הטילה, הוטלו ללא כל הצדקה עניינית, ללא שום ראיה לנכונות התירוץ הרשמי שהשמאל הישראלי (ולא הבית הלבן) השמיע, וכל העניין נולד רק כדי שהממשל יוכל להגיד לקיצוני המפלגה שלו שהם לא פוגעים רק בערבים אלא פוגעים בשוויוניות.אני קורא לממשל טראמפ להטיל סנקציות על חלאות קפלן
אני בעד סנקציות נגד המשתמטים שמסיתים לשסע בעם.שמחבלים במלחמה בטרור החמאס וחיזבאללה
אתה מדבר על חלאות קפלן?אני בעד סנקציות נגד המשתמטים שמסיתים לשסע בעם.
הסנקציות החריפה ביותר זה לא לתת להם להגר לארה"ב כפי שהם מאיימים שהם יהגרו אם יכפו עליהם להתגייס אני מניח שאם זה איום אמיתי אז ארה"ב היעד המועדף עליהם.אני בעד סנקציות נגד המשתמטים שמסיתים לשסע בעם.
שטויות. הרוב בהם אינו חולם על הגירה. ואלה ששוקלים, הם כוכבי הייטק ובעלי הון שיתקבלו בכל מקום בברכה.הסנקציות החריפה ביותר זה לא לתת להם להגר לארה"ב כפי שהם מאיימים שהם יהגרו אם יכפו עליהם להתגייס אני מניח שאם זה איום אמיתי אז ארה"ב היעד המועדף עליהם.
ברור הדבר האחרון שאלה שלא עובדים וחיים מקצבאות ביניהם זה להגר למדינה שלא מחלקת קצבאות ובה חייבים לעבוד כדי להתפרנס.שטויות. הרוב בהם אינו חולם על הגירה. ואלה ששוקלים, הם כוכבי הייטק ובעלי הון שיתקבלו בכל מקום בברכה.
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.ברור הדבר האחרון שאלה שלא עובדים וחיים מקצבאות ביניהם זה להגר למדינה שלא מחלקת קצבאות ובה חייבים לעבוד כדי להתפרנס.
אתה מתבדח, נכון? לא ידעתי שאתה מתרשם מאיומי סרק.הסנקציות החריפה ביותר זה לא לתת להם להגר לארה"ב כפי שהם מאיימים שהם יהגרו אם יכפו עליהם להתגייס אני מניח שאם זה איום אמיתי אז ארה"ב היעד המועדף עליהם.
ואתה חושב שאתה מעניין את טראמפ?שמחבלים במלחמה בטרור החמאס וחיזבאללה
השגריר שלו כאן החדש מתעב את חלאות קפלן, אז יש מצבואתה חושב שאתה מעניין את טראמפ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.