אני קורא למנהלי הפורום ולאדמין לחסום את Cranio החלאה התומך נונסטופ באוייבי ושונאי ישראל

מצב
הנושא נעול.

סטילהוק1

Well-known member
אני קורא למנהלי הפורום ולאדמין לחסום את Cranio החלאה התומך נונסטופ באוייבי ושונאי ישראל הגרועים ביותר מסינוואר האיסלאמונאצי יימח שמו ושם זכרו ועד חאן התובע המטרידן המיני האיסלאמונאצי בהאג. מדובר בשמאלני רדיקלי חלאתי אוטו-אנטישמי שונא ישראל שמציף את הפורום בהודעות שטנה נגד ישראל, צה"ל, הממשלה וראש הממשלה באופן סדרתי מדי יום ואף אחד לא עושה שום דבר בנדון. אגב, למי שלא יודע Cranio הוא השם החדש של הגולשת השמאלנית הרדיקלית הידועה לשמצה סתוונית שנחסמה וחזרה בשם חדש. בפעם האחרונה שבדקתי על כניסה בשם אחר בזמן חסימה מקבלים באן מהאתר לצמיתות. אך נראה שיש חוק נפרד לשמאלנים רדיקלים שונאי ישראל באתר וחוק נפרד לכל השאר.

Harrington

Well-known member
מנהל

אני קורא למנהלי הפורום ולאדמין לחסום את Cranio החלאה התומך נונסטופ באוייבי ושונאי ישראל​

מבין את קריאתך (אם כי לא את הצורך לעשות זאת ברבים, צורך שמעולם לא הבנתי אותו שמתקיים אצל גולשים מסוימים ביחס לגולשים אחרים כשהם פותחים שרשורים שלמים על התנהלותם של אחרים), אבל חולק עליה.

אמנם אתה צודק ועל אף שטרם זכיתי לקרוא את דברי המשורר(ת?) בנוגע לצווי המעצר המדוברים, אין ולא יכול להיות חולק שהאיש תופס את עמדת שונאי ישראל ב99% מדבריו וכתביו.

אבל...
ראשית יש חופש ביטוי וגם דעות כאלה לגיטימיות. אמנם היה נחמד (ומעניין) פי כמה אם האיש באמת היה מתעמק במה שהוא כותב עליו ולא מסתפק כפי שהוא נוהג כיום, בזריקת סיסמאות נבובות בלבד ועוד עושה זאת בעשרות שרשורים בשבוע באותם נושאים מבלי לחדש מאומה משרשור לשרשור. אבל זה כבר קטע של באג אישי שצריך להכיל ולגלות לו הבנה.

שנית דווקא בתקופה שאינה פשוטה ברמה הלאומית, יש מקום לאתנחתאות קומיות מעת לעת. הדרך בה האיש פותח את שרשוריו, כשהוא ברוב המוחלט של הדברים לא אומר כלום ורק זורק סיסמאות ללא תוכן, בהחלט מספק את הצורך (הלאומי כאמור) הזה. לא חבל לוותר על כך?

שלישית אם כבר היה מקום לחסום את האיש בגלל קללותיו, התבטאויותיו, כינויי הגנאי שלו לרוב, כלפי גולשים אחרים אך ורק בגלל שהם מעזים להחזיק בדעה שונה מזו שלו. שבועות על גבי שבועות האיש כינה אותי למשל "חרא" בכל תגובה וגם היום, על אף שניכר שהוא מנסה ללכת על גבול דק, 90% מתגובותיו הן לא יותר מאשר קללות וכינויי גנאי שאין מקומם בפורום ושאף מנוגדים לתקנון האתר. אולם הנהלת הפורום לא נוהגת לעצור זאת (וככל שהוא אכן היא, כידוע גם לא עשתה זאת בעבר ובמקום זאת איפשרה לה literally הכל מחד, תוך קבלת תלונותיה היומיות והשקריות מאידך, על אף שבדיעבד הביעה חרטה על כך).

רביעית סיבה הגיונית אחרת לחסימה במקרה הזה היא מה שתיארתי קודם, פתיחת עשרות שרשורים בשבוע באותם נושאים בדיוק ומבלי שמתחדש משהו משרשור לחדש שבא אחריו.

שורה תחתונה:
  • פסול בעיני לפתוח שרשור על גולש אחר ולא משנה מה הסיבה לכך, מבלי שהתקבלה הסכמתו והסכמת הנהלת הפורום לכך מבעוד מועד.
  • משפתחת בכל זאת, קשה שלא להיגרר לדיבור על אותו גולש, על אף שככלל אני משתדל להימנע משיחה עם גולש א' על גולש ב'.
  • יש שלל סיבות מדוע לחסום את הגולש הזה. דווקא הסיבה שציינת, לא נכללת בכך להשקפתי (מאחר והדברים חוסים תחת חופש הביטוי גם כאשר אינם מוצאים חן בעיני או מנוגדים להשקפתי האישית).

Cranio

Well-known member
תתמודד, אפס , עם הביקורת שלי נגד הממשלה הפושעת.

חלאה עשתה אותך.

Admin

Administrator
מנהל
אין מקום להתבטאויות כאלו על גבי הפורום.
לפני שטוענים על הפצת שנאה כנגד גולש מסוים, כדאי להסתכל קודם פנימה. בטח שמדובר על מילים מלאות שנאה כמו ״אוטו-אנטישמי״.
אנחנו תומכים באופן מלא בחופש הביטוי של כל גולש, תהיה דעתו הפוליטית אשר תהיה (כל עוד נשמרים חוקי הפורום).

השרשור ננעל והגולש שפתח אותו וקרא לחסימה של גולש אחר - נחסם בעצמו.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה