אני קורא ספר והחלטתי שאני

NaDaV18

New member
אני קורא ספר והחלטתי שאני

מספר ראשוני אם המתמטיקה משקפת באופן כלשהו את החיים אז אני מספר ראשוני. התובנה הזו נחתה עליי תוך כדי קריאת ספר מדע פופולרי על מתמטיקה. נכון שאומרים שלכל סיר יש מכסה ? אז מספרים ראשוניים הם ההוכחה המתמטית שזה לא נכון. הם מתחלקים רק בעצמם ובאחד. או, במילים אחרות, אין להם מכנה משותף עם אף מספר אחר. אירוני, נכון ? לו רק הייתי 589 ... משפיע עליי לרעה הספר הזה, אני אתחיל לקרוא משהו אחר ...

Silviya Bamper

New member
ונניח שאתה..

מספר ראשוני
, פוגש מספרית ראשונית
אתה עדיין ממשיך להתחלק בעצמך והיא מתחלקת בעצמה אבל אז כשאתם תפגשו ותהיו יחד... אתם תתחלקו לבד אבל עדיין תהיו ביחד ותתחלקו לכם אחד עם השני. אני בטוחה נדבה שאתה אומנם מספר אחד אבל לא ראשוני...

רותם טל

New member
../images/Emo6.gif

לא משפיע לרעה ולא בטיח... קראתי, צחקתי, אהבתי ו... זה שווה כבר הכל, לא?

יוווווו כמה זמן עבר מאז ש...

קמתי ביום שבת בבוקר לראות סרטים מצויירים!

רותם טל

New member
וואי איזה קטע גם את רואה אותם

אני תמיד רואה אותם בשעה שש וחציי בבוקר בערוץ הופ

טוב 6 וחצי זה הגזמה לאור זה שהלכתי

לישון ב5 אבל ב10 זה לגיטימי..:) רותם..הוא רוצה שאני יצא איתו היום......גרררררררררר

פ ר פ ר 18

New member
אף פעם לא קמתי מוקדם ביום

שבת
ואני גם לא יקום מוקדם ביום שבת
אבל מה שעבדתי בביביסיטר אז ראיתי את כל התוכניות המצוירות ואני אפילו יודעת את הלו"ז שלהם
אני הכי אוהבת את בליניק ביל
מישהו מכיר

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo39.gif

אם המתמטיקה משקפת את החיים אז בשביל למצוא שני נעלמים הוא והיא מספיק שתי משוואות.... בחיים עם זאת לעיתים זקוקים ליותר משתי משוואות כי בעצם זה יותר כמו כימיה ותרכובות ... אחד ועוד אחד בחיים זה לא רק שניים זה שניים פלוס...והפלוס הזה מיוחד ונוצר רק מהוא והיא כל פעם שנפגשים הוא והיא אחרים נוצר פלוס אחר... ואתה יודע מה ?! אם עדיין נחשוב שמתמטיקה משקפת את החיים אז מספר ראשוני הוא מאד מיוחד... ומיוחד זה אומר נשאר לבד ? אני לא מאמינה בזה.... ואני מאמינה ...שגם אתה לא.... ~כשאחד מתחבר עם אחר(ת ומחלק מהאהבה שבו אזי האהבה גדלה ומוכפלת ואילו בלעדיה אנחנו נמצאים בחוסר ענקי....~ אז בארבע פעולות חשבון פשוטות אני מקווה ששיכנעתי אותך להמשיך לנסות....?!
שקד

חח אני לא טובה במתמטיקה !!!

ואני לא זוכרת מה זה מספר ראשוני...בטח פעם ידעתי...חח אני יודעת לעשות 1+1 זה מספיק ?

הלכתי לאכול דג!!! נשמע מגעיל ?

לא אכפת לי ! אני מסוגלת לאכול אפילו סוס עכשיו !!

נכון אמרת שהוא נישמע נודניק?

אז העיניין הוא...שהלוואי שהוא היה נודניק! הוא לא....הוא לא יודעת מתוק כזה...מושלם למישהו בן 17-18....רק הגיל הורס.....:)

לא לא לא לא לא התחרטתי! לא רוצה קשר

איתו וגם לא להיפגש....פשוט לא מתאים לי!!!!!!!!!!!!

רותם טל

New member
אבל הוא עשה משהו או סתם לא בא לך?

חוץ מזה זה לא כזה נורא גם ככה הוא גדול והכל

התפלאתי, גם חברה שלי אמרה לי לא

נורא.... מממממ לא יודעת...כזה לא מפחדת אבל...אין לי הסבר זה אף פעם לא הייתי עם מישהו וכזה...בעעעע לא יודעת...

למעלה