אני קורא

zunga

New member
אני קורא

רק בעברית . אהבתי ממש את הדמות של המוות אני קוראת (לא זוכר את שמו של הספר) על הדמות של המוות שקיבל גם שעון טיימינג והוא בעצם גם הולך למות וכתוצאה מזה הוא לא לוקח את המתים יותר ואחד הקוסמים המבוגרים שצריך היה למות נהפך לזומבי. מצחיק!!! אני רק בהתחלה

zunga

New member
קראתי - ספוילר -

שלשה ספרים בעברית מה הספר הראשון דרך אגב. הראשון שקראתי היה על המוות. הסיפור עליו ועל הבת שלו ועל הבחור שעובד איתו. שכחתי את שם הספר...

dino_din

New member
תרועת מוות = MORT

הספר שקראת על מוות והבת שלו (איזבלה אם אני לא טועה) נקרא "תרועת מוות" (באנגלית MORT). הספר הראשון בסדרה ---> "צבע הכסף" (THE COLOUR OF MAGIC). עוד שאלות ?
יום טוב, דינו.

zunga

New member
תודה דינו ../images/Emo24.gif

כן יש לי עוד שאלה כדאי לקרוא את הספר הראשון . או שאפשר לקרוא ספר פה, ספר שם כמו שאני עושה.

dino_din

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

בעיקרון, אין חובה לקרוא אותם לפי הסדר. ישנם כמה תתי סדרות בתוך עולם הדיסק (סדרת "מוות", סדרת המכשפות וכו')והן לא ממש לפי הסדר כך שאתה יכול לדלג ברוב המקרים ולא יקרה שום דבר. בעיקרון את הראשון שווה לקרוא בלי קשר כי הוא מצויין :) אגב, גם אני קראתי את MORT ראשון וזה מה שהתחיל אצלי את האהבה העצומה לפראצ'ט. בכלל אני מחבב מאוד את מוות :) יוםטוף, דינו.

zunga

New member
כנ"ל

הספר השלישי שקראתי היה פרמידות (אני זוכר את השם) אבל פחות אהבתי משום מה...הפסקתי באמצע אולי כדאי לנסות שוב, בכל אופן לילה טוב

zunga

New member
אה... ומוות

הוא נהדר. פשוט כל כך אנושי וחם...
באמת אחלה דמות.

dino_din

New member
אוי, פירמידות...

נראה לי שכבר היה פה שירשור בנושא והרבה טענו שפירמידות הוא באמת הספר הכי קשה ומסובך לקריאה... האמת שגם אני מסכים עם זה, זה הספר היחיד שלא הבנתי עד הקריאה השלישית לפחות ורק אז הבנתי את ההתחלה :) אז אל תיקח את זה קשה, קרא עוד ספר או שניים של פראצ'ט, נסה שוב את פירמידות, קרא עוד שני ספרים ואז תנסה לקרוא שוב את פירמידות. בסוף זה שווה את זה כי גם זה ספר נחמד (למרות שהוא לא בין האהובים עלי...). לילהטוב, דינו.

zunga

New member
ספרי של פרצ'ט

הם ספרים שאני קורא פעם ב..וכל פעם מתענג. גם לא כולם תורגמו לעברית אני חושב. בכל אופן אני אקרא שוב את פרמידות ונראה. פרמידות לא היה לי קשה כמו שרציתי שדברים יזוזו יותר מהר או משהו כזה .

RainBird

New member
דווקא פירמידות היה ספר פשוט יחסית לא הבנתי מה כלכך קשה להבין בו...

רונגי

New member
פירמידות היה נחמד

ראי-נוע (אם אני לא טועה ככה קראו לספר) היה משעמם למדי. קראתי אותו פעם אחד, ומאז לא משך אותי לקרא אותו שוב, ואת שאר הספרים של פראצ'ט שיש לי קראתי כבר כמה פעמים. (כן, גם את פירמידות קראתי לפחות פעמיים).

dino_din

New member
בתת הסידרה של מוות ??

למה לא הספר הטוב ביותר בכל סידרת הדיסק ?? (למרות שיש לו תחרות קשה עם TOT).

The Mad Hatter

New member
למה ביאס?

אחד הספרים היותר טובים בסדרה (לדעתי, לפחות). אני די מתקשה למצוא את הספר הכי טוב בסדרה.יותר מידי ספרים נכנסים להגדרה הזו...P:

zunga

New member
כן...

אני קוראת את איש הקציר עכשיו ודי נתקעתי אבל מכריחה את עצמי...

The Mad Hatter

New member
מוזר...

מכל הספרים, דווקא בזה צריך לגרור את הקריאה? ולמען האמת, מוזכר חתול (ע"ע החתימה שלי). אני הייתי צריכה לגרור בפרמידות וברוב ספרי המשמר-למרות שרוב האנשים אומרים שזו הסדרה האהובה עליהם. זו סדרה מצוינת, אבל זה פשוט לא זורם אצלי כל-כך. :/ אה, ואני בת.

Fingertip

New member
אני הייתי צריך לגרור ב-Hogfather...

לא יודע, הספר פשוט לא משך אותי. גם ב-Wyrd Sisters גררתי קצת, וזה די לא רגיל בשבילי עבור ספר של המכשפות. אהד.

למעלה