אני קורעתתת ת'צמי שזה מפחידד

אני קורעתתת ת'צמי שזה מפחידד

טוב שלא ראיתי "סרט" ליפני כמה שבועות עםג'סי וזאת מצער גידול בנות.. פסדרר לא הבנתי למה זה מסתיים ככה. אחריי זה עמית (עמית השווה 1,או משהו כזההה) הילדה הכי מהממת בעולםם אמרה לי לראות סאמרלדד, הקיצרר ריאיתי פתאום אני כזה "יאוו למה זה אותו שחקנים?!מה-זה?!" וחשבתיי שה=ש=ת=ג=ע=ת=י=! פתאוםםם הבנתי שזה בכלל לא היה הפרק הראשוןן (ליפני חודש בערך). פחחחחחחחחחחח איזה ילדה מטומטמתת אנייי.. ד'א,כמה עובדות: ג'סי,בריידן..או מי שזה לא יהיה,עם כל הכבוד.. לא מגיע לקרסוליים של הראלל סקעתתת עמית עאלק יותר יפההה אין כפרעליךך נראה לי את עייורתת או משהו כזההה. סדרה יפה :) אני אוהבת ת'שחקניתת בצער גידול בנות, איןן היא פשוט מדהימהה,וגם החבר שלה הזה.

זיו חוצפה את לא נכנסת לפורום של

סאמרלנד ועוד יורדת על ג'סי...חוצפה!!!!!!1
טוב חפיף אבל עוד פעם אחת אני שומעת ירידה על ג'סי אני מה זה מתעצבנת!!!!!!!!1

חחחחחחחחחחחחחח

לא קיללתי רק אמרתי שהראל יותר יפההה!!:):) ד'א מי שאוהב את הראליי התחילו לשדר ת'קליפ שלו ב-24. חח עכשיו בטח לא תפתחי 24 לשניה חמודה שכמותךך..

אויש זיוש......

את תיהיי עם הראלי אני יהיה עם ג'סי... חולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל העובדות הם שג'סי יותר יפה שאלי את כל הפורום...סתם..אל שאלי!! מוואה

חחח סבבבההההה בובה :)

את איתו ואני איתווו,חח כמה חבל שהוא גר בארץ אחרת%^*$%^*$%^ חחח גמניי חולה עליךךך!!ד'א לא באתי היום לביצפרר חעחעחע אני אספר לך אחר כךךך..אה ולא לשאול?!טוב לא שואלת,אבל את יודעת ת'תשובה.

איזה כיף לך אני יודעת למה לא באת

את לא באת כי היה אמור להיות לך שיחה עם אביגיל נכוון? אני עכשיו בשיעור מדעים חני לא באה אז אנלחנו במחשבים משחקים....מה זה כיף.... הקיצר זוכרת שדיברנו שזה לא כיף שמישו איתך בפורום...אז....אהההם אההם...סתם את יודעת גם שקד הייתה בפורום איזה יום אחד...טוב עזבי מווואה

רציניייייייייייייי?!!?!?!!?

כןןןןןןן איכס האביגייל הזאתת תמסרי לירדן שהיא ראתה את המאחורה של הדףףף חחחח טוב מאמי יום טובבב.. :)

ירדן אומרת שהיא יודעת

ואביגייל אמרה ששתיכן תקבלו אפס!! אפס מאופס... וגילי אמרה לירדן ששלחו לך מכתב הביתה שקיבלת 33 במבחן....ירדן שואלת אם זה נכון תעני בהקדם! כי עוד מעט נגמר השיעור!!!! לאב יא מוואה

חחחחחח איזה האבלההה

לאאא חחחח עזבייי תגידי לירדןן שאמא שלי דיברההה עםם זולי ושהעוא אמין להה חעחעחעחע ואיזה כייף לכןן שחני לא שםםם תקשרי אלי שאת חוזרת הבייתה או משהו

אין בעיה

טוב ,ירדן שוב מוסרת שטוב שזולי מאמין אבל אביגל לא ואז היא תיתן לכן אפס אז היא שואלת אם זולי יעשה משו?..... וזיו אני יכנס לפורום של הראלי טוב...

אמממ..

אין לי מושגג אבל אין כמה התפללתי שאבגייל לא תראהההה רררררר אין אלוהיםםםם איזה באבסהההההההההההה ונראה לי שהוא לא יעשה לירדן כלום רק ליי חחחחח וכנסי חופשייי רק אם את לא מבינה לא יעניין אותךך חחחח אבל כנסי לשל מויאל :)

אוקיי שתיכן../images/Emo18.gif

זה לא אייסיקיו כאן, זה לא מסנג'ר, ואם אתן רוצות לקיים שיחה, יש בשביל זה מסרים. אם אתן רוצות לדבר על הסדרה, נסו להשתמש ביותר מהמילים "הראל סקעת" "יותר" "חתיך" "ג'סי", אוקי?

לא!!!!!!

זה יצא ככה כי בהתחלה היא רק רצתה לראות תפורום והיא אוהבת את הראל סקעת אז אמרתי לה שכאן לא אנשים שאוהבים את הראל סקעת והקיצר זה ניהיה יותר ויותר אז סליחה...סבבה?

חחח מאמייי

כולה כתבתי הודעהה קטנהה,וזה יצא ככה כי הייתי חייבת לדברר איתהה והיא הייתה בביצפר ולא הייתה במסנג'רר חח סליחההה אל תכעסיי על עמיתת כפרעליההה חחח טוב אני יוצאתתת :) קצת יבש.ביי. בהצחלהה בפורוםםםם שתגדלו :)

תקשיבי שניה יש לי שאלה אליך

את הקמת תפורום? ואם לא אז איך את המנהלת? כאילו בחרו אותך או משו כזה?

אני לא הקמתי את הפורום,

במסגרת עסקה בין תפוז לערוץ 3, נפתחו פורומים לסדרות בערוץ 3. מכיוון שאני כבר מנהלת פורומים אחרים בתפוז, שאלו אותי אם אני רואה את הסדרה ומעוניינת לנהל את הפורום.. אגב, לא כעסתי עליכן, ככה שאין סיבה לבקש סליחה, פשוט.. לא צריכים לפתח דיונים אישיים על גבי הפורום

Hezi The One

New member
XDDDDD../images/Emo6.gif

אממ כן הצחקת אותי:$ אממ שיחות פקצות באמת צריך להעביר לאייסיקיו

למעלה