אני קצת בהיסטריה...

אני קצת בהיסטריה...

הגעתי לכאן בסביבות 15:30 אם אינני טועה... ידעתי שיש לי שעה עד שאני אצטרך להתכונן לשיעור ושאני לא אספיק לקרוא הכל ולהגיב על הכל, אבל... ועוד איך לא הספקתי! התרוצצתי בין עמוד פורום ישן לבין עמוד פורום חדש... הדיאלוג הפנימי שלי זרק מחשבות כגון "אתה המנהל" "מה?" "רגע, רגע, צריך לברך את כל החדשים שהצטרפו" "אני לא אספיק, אני לא אספיק, זה מעט מדי זמן" "אני לא יכול להספיק לקרוא הכל" "מה אני אעשה עם ההודעות הישנות שלא הגבתי עליהן... להגיב ולהוסיף אליהן קישור... לא להוסיף קישור... מה לעשות? מה לעשות?" וכולי וכולי... אז... דיייייייי!!!! לעצמי: - הירגע, הכל בסדר, הכל נפלא. - אתה המנהל, אז תנהל. - הכל בסדר, הכל נפלא. אתה פועל נהדר! - אתה נהדר! - בפעם הבאה שתיכנס לכאן, בלילה, תמשיך לנהל, זה פשוט: - שים טאג-ליין חדש - קרא לך בנחת את ההודעות, מלמטה (עמודים ישנים כלפי מעלה) - נתקלת בהודעה שרצונך להגיב עליה או לענות עליה? הגב עליה, או השב עליה. עניינו של הכותב לחזור אליה ולראות אם הגבת, אל תטריד עצמך בכך, בשלב זה. - רואה מצטרף חדש? ברך אותו וקבל אותו באהבה... וזכור לשדר לו שהוא חופשי ורב-עוצמה, שהוא מוזמן לכאן תמיד, אך איננו חייב לכאן דבר. שכאן הוא ביתו, אך באותו זמן, הוא איננו מחוייב ל"בית" זה בשום צורה ואופן. שהוא מוזמן לכתוב על כל דבר, אך שדרך הלוחמים תמיד איתו. - בצע תחזוקה לשרשורים המרוכזים, כגון שרשור התרגילים, שרשור סיפורי העוצמה וכל השאר. צרף אליהם קישורים לתרגילים, לסיפורי עוצמה ולשאר פיסות רלוונטיות, אשר מצאו עצמן מחוצה להן. אתה פועל נהדר, אתה נפלא. ואחרי שתגמור לנהל זאת בכיף, בקצרה ובפשטות, מכל הלב, שב כמשתמש מול הפורום ועשה ככל העולה על רוחך. כיף, כיף, כיף. שלך באהבה בן

time to fly

New member
בן אדם, בן היקר

אתה כלכך בסדר אתה יכול להירגע אתה בין חברים אתה במקום שמבין ומקבל אותך כמו שאתה ואוהב אותך
לא יקרה כלום אם לא תגיב לאיזו הודעה או לאפילו יותר מזה אנחנו יודעים מאיזה מקום אתה בא ויוצא אנחנו יודעים כמה אתה איכפתי ואוהב וזהו אוהב מאוד שלומי

*יפעת*

New member
שאלה...

אם אתה כבר מזדהה בשמך האמיתי אז למה אתה כותב הודעות תחת כינוי? הכינוי לא נועד כדי לשמור על זהות חסויה? סתם מעניין אותי לדעת...

time to fly

New member
מממ... מעניין איך אני עונה לך על זה

שאלה יפה לא יודע אני מעדיף כינוי בשם שונה משמי כי אני רוצה שהוא ייצג את מה שאני רוצה להחצין וגם המקום הזה הוא פורום, הנוהג החברתי הוא להיכנות בשמות השונים משמך, אולי להסתתר מאחוריהם, אולי להיות גלויים פעם הייתי חוסה תחת הכינוי עד מקרה בו פשוט חשפתי את שמי ומאז אני פשוט אני. אין לי בעיה שאשים ידעו את שמי, הוא בדיוק כמו הכינוי, סה"כ שם, סה"כ מילה. הוא לא משקף כלום עלי וגם חלק מהאנשים פה קרובים אלי, ומכירים אותי בחיי הפרטיים, כך שזה כבר חסר טעם להתחבא, אבל עדיין אני אוהב את הכינוי שיצרתי לעצמי, פשוט יותר מעניין לראות "טיימ טו פליי" מאשר סתם שלומי (ואיזה שלומי הא?
) אגו, לך מפה, קישטה, לא אמרתי לך להפסיק לבוא לכאן?
שלומי

pinibs

New member
בן, אתה בסדר

הי בן, כידוע לך, מאז אותו שעור בו לא היו לי נייר ועט, אני מגיע לשעורים עם פנקס צהוב ועט כחול, כמו ילד טוב. אשר על כן, מחר אעשה בהם שימוש מושכל במיוחד (אם תזכיר לי) ואעניק לך אישור בחתימתי (כן, כן! אישור אמיתי ממני ובחתימתי המקורית) אשר יסיר כל ספק ויהווה גושפנקא כשרה למהדרין לכך שאתה לא רק בסדר, אלא אפילו בסדר גמור, ואף ממש בסדר. אני חושב שאלך על נוסח כדלקמן: אני, פיני, מאשר בזאת שמורי ורבי בט"ש הינו: - בסדר - בסדר גמור - אחלה מנהל פורום - אין כמוהו - ממנהלי הפורום המוצדקים שיש לנו במדינה - עושה עבודת קודש כראיה על נכונות הדברים, באתי על החתום... וכאן תתנוסס לה חתימתי המקורית! אה, כמובן, שכחתי לציין שיש לי רק תנאי אחד לכל האמור לעיל, והוא שתקרא בתשומת לב את הודעתי מהיום (שהולכת ויורדת לה בדף, אך בי נשבעתי לא להקפיצה בינתיים. בינתיים) ואולי אף תגיב עליה. אני עומד על כך שכנותן האישורים הרשמיים לאיכות מנהל הפורום, ינתן להודעותי יחס מיוחד, מועדף ומשוחד, שאם לא כן, האישור הנ"ל בטל ומבוטל. כראיה על נכונות הדברים אני הולך לאכול בטטה ושיני שום (מבושל, אל תדאגו), אורז מלא וחזה עוף. פיני אחראי אישורים בע"מ

הי בן!!!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo3.gif

היי בן, קראתי את הודעתך, ורק רציתי לומר שהיא כל כך מלאה בביטחון עצמי גבוה......
דרך אגב, זה ממש נפלא שאתה מציג את הרגשותייך ללא שום בושה....... אנחנו כאן כדאי לעזור לך, ואתה לעזור לנו........ אס תמשיך בעבודה הטובה........ מחכים בקוצר רוח!!!! ביי, עידודודו הלוחם

Oranus

New member
למרות שאני חדש....

ולמרות שאני רק זמן מעט כאן ,אני חושב שאתה עושה עבודה טובה, וצא מההיסטריה :) O.

למעלה