אני קצת במצוקה עם עניין המחמאות ליס...

gadgad0

New member
אני קצת במצוקה עם עניין המחמאות ליס...

(בגלל החשש ממה שעלול להתפרש כליקוק-תחת לכמה ממקורבי הפורום...) אבל בכל זאת, כשמגיע - מגיע. לגבי הרכש החדש של השבועיים האחרונים: דקסטר (על פי הפרק הראשון) מתבררת כשיחוק רציני - סדרה שמתהלכת באומץ במחוזות שסדרות אחרות אינן מעיזות להניח את כף-הרגל. המופע של מיטשל ווב (על פי שני הפרקים הראשונים) עולה מכל הבחינות על הממלכה הקטנה ברגעיה הגדולים (השעשועון "נאמברוואנג" מתברר כפיסת ההיסטריה הטלוויזיונית הכי טובה בזמן האחרון). אורות ליל שישי (למרות עיסוקה בפוטבול - משחק סתום לחלוטין מבחינתי) מציגה סוג צילום ועריכה שלא נראה על המסך הקטן בסדרת פריים טיים מאז ימי "רצח מאדום לשחור", שלא נדבר על המשחק המשובח. וזו מוגדרת עוד "סדרת נוער". ובצד השני, אצל החבר'ה של דוד ("קיבלתי בונוס כי קיצצתי בעלויות תוכן") קמיניץ - העסקים דופקים כרגיל. תוכנית אירוח חדשה של צמד ספרים (מלשון hair לא מלשון books) בערוץ ביפ, עונה מחורבנת למדי של 24 מסתיימת בשבת, החלה עונה חדשה (ואחרונה, תודה לאל) של המאסטרפיס העונה לשם קרוב לבית. עונה שניה (ואחרונה) של "רומא" מעלה אבק על המדף. רק ורוניקה מארס, הצילו ואבודים מצילה את אקסטרה הוט מקריסה מוחלטת לתוך ים שידורים-חוזרים בעונת מלפפונים שהוכתבה בידי מי שנתנו את הבונוס השמן והטפיחה על השכם לדוד קמיניץ, מנכל הוט. רציתי לכתוב עוד על הנושא, אך כמנוי נאמן (גם) של הוט, אאמץ את דרך הפעולה של החברה ואשלח אתכם לקרוא את המשך הדברים בערוץ ה-VOD החדש שעוד מעט ייפתח פה...

מה כבר אמיץ בדקסטר?

חוכמה גדולה להראות דם וגופות מבותרות? זה לא מראה על אומץ אלא על פחד שמא התוכן עצמו לא מספיק טוב וצריך לתבל אותו בקצת סנאף כדי לגרות את הצופים.

gadgad0

New member
זה לא הסנאף - זו האישיות

דקסטר הוא דמות ה"גיבור" הכי שלילית שניתן להעלות על הדעת; פסיכופת שאביו תיעל את יצר ההרג הבלתי-ניתן לשליטה שלו לרציחה פולחנית סדרתיית של פושעים. והכל במסווה של "ילד-טוב-ירושלים", פתולוג משטרתי מן-המניין, ביישן חסר-מיניות שמפלבל בעיניו בתמימות כתגובה לחיזורי האחראית עליו, אך שואב הנאה מינית מתיאור מעשיו של רוצח סדרתי ("אמן") אחר. לאט אבל בטוח אנחנו נכנסים למוחה של המפלצת האנושית הכי מחליאה שהייתה על מסך הטלוויזיה שלנו, ומופתעים מחדש מעוצמת האמפתיה שהמניפולציה הסדרתית הזאת מצליחה להפעיל עלינו. לאותה דלת אליה נכנסו טוני סופרנו וויק מאקי (דמויות אנושיות עם היבטים פסיכופתיים), נכנס עתה ברעש גדול דקסטר (דמות פסיכופתית עם היבטים אנושיים).

hen chen

New member
האמת אף פעם לא

הבנתי מה גורם לאנשים שיהיה להם אכפת מטוני סופרנוס. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.

gadgad0

New member
אהלן hen chen, ראית את יקירך ויל ארנט

בהופעה הגדולה שנתן ב"רוק 30"?

hen chen

New member
אכן כן

הפרק היה חביב. זה רק אני או שרוק 30 התחיל ממש טוב והדרדר למן בינוניות כזו. אבל יש דברים טובים, אין ספק. וויל היה אחד מהם. דו קרב קולות נמוכים, גדול
וחלוק קצר במיוחד. זה היה טוב. כאילו, אהמ... זה היה בסדר. כאילו, מצחיק. טוב מצחיק. כאילו לא... ש... מה? לא. נהניתי במיוחד ממשפט אחד בסוף שיצא והוא הגיש ואמר אותו *בדיוק* כמו ג'וב. משהו על הרעיון הפלפוני שלו, כשהוא אמר "thanks, PHONE!" זה בדיוק ההגשה שלו ל "what kind of name is that, MAGAZINE?" מצחיק. ואני חייב לשאול כי אתה בוודאי תוכל לענות לי. BLADES OF GLORY (עם וויל ארנט גם, כמובן), נשמע לי כמו סרט טוב (לא! לא רק בגלל ארנט! יש ... יש גם את פארל! ו...וזה מנפוליאון! ו... איימי). בכל מקרה, זה יוצא מתישהו בארץ? באתר "סרט" ראיתי בהתחלה שהוא אמור להקרין ב 14.6, אז נדחה ל27.7, וכעת נעלם לגמרי מעל פני האתר. מה זה אומר?

assafTV

New member
הוחלט שלא להפיצו בארץ

בארה"ב הוא יוצא ל-DVD ב-28/8 מה שאומר שהוא יהיה זמין בקרוב בספריות המביאות כותרי זון 1 (או בספריה הגדולה שנקראת 'האינטרנט').

gadgad0

New member
וויל ארנט מדבב את דמותו של הורסט ב"רטטוי" -

סרט מופלא בפני עצמו. אם לא ראית - מומלץ במיוחד.

hen chen

New member
אני אראה בהזדמנות

אבל למה "הוחלט" לא להפיצו בארץ?! מה זה החרטא הזה?! מי מחליט על הדברים האלה בכלל? מי הבבונים חסרי השכל... למה סרטים כמו KNOCKED UP מגיעים מספר שבועות אחרי סרטים כמו בראץ?? בראץ?!?!?!?! מה זה עושה בקולנועי הארץ?!

gilriv

New member
יס תרכוש את זה

אבל ?יס ישדרו את זה במקביל לHOT3 בערוץ3 וביס סטארז3 השאלה פה זה האם גם יס תשדר למנוי הוט זות השאלה ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לא כתבו מה עם מנוי הוט {האם זה בלעדי ליס כי זה בערוץ3 -אני לא יודע עוד

סבתא שלי רואה קבוע את זה ... איזה זבל

עכשיו בטח היא תתחיל לצעוק שהיא רוצה לעבור ליס בגלל זה.............

gadgad0

New member
מה שמזכיר לי: "טרילוגיית הזין" היום ביס דוקו

ב-23:00.

למעלה