אני קצת חוששת...

אני קצת חוששת...../images/Emo10.gif

היום גילתי שרגל שמאל שלי (השוק) התנפחה, היה לי את זה במשך ההריון עם הפייה הקטנה וחשדו שיש לי כריש דם אבל בסוף זה לא היה. פתאום שמתי לב היום שהמקום חם והרגל שם שוב ממש נפוחה....... אני מתלבטת אם לחכות עד לפגישה עם הראמטולוגית שלי ביום שישי או ללכת לרופא משפחה מחר לפני העבודה אם צ'אנס לאחר קצת לעבודה מצד שני אני זוכרת שכשחשדו אז שיש לי כריש דם התייחסו לזה ממש ברצינות ואפילו קצת בהיסטריה אז אני לא ממש יודעת אם לחכות עם זה עד יום שישי עכשיו אומנם אני לא בהריון ........ אבל בדיקות קרישיות יתר יצאו גבוליות נראה לי שאני בכל זאת אלך מחר לרופא משפחה אפילו לא שלי אלא פה בכפר רק כדי שהוא יריגע אותי עדיף שהוא יגיד שזה שום דבר מאשר שאני אלחץ עד יום שישי נכון? חוץ מזה שבוע עמוס......... עמוס.......... מטופלים עבודה קצת עיבנו אותי בעבודה אני מרגישהש אם אני לא מזיזה דברים שום דבר לא זז וגם לקחו לי מטופלת בעבודה לאחר שכבר נוצר קשר לטיפול באומנות בלי שום התראה או מחשבה מה טוב יותר לילדה רק כי צריך למלא שעות בטיפול באומנות וזה ממש מעצבן תאחלו לי בהצלחה אצל הרופא ושהוא יגיד שזה שום דבר אין לי כוח לעוד צרות היום גם קיבלתי מהרופא נשים שלי הפנייה לרופא נשים המומחה בזימוהים משום שמאז הלידה אני סובלת מפטריות חוזרות בצורה כרונית הרופא אמר שהתנגודת שלי בגלל הלופוס חלשה ולכן צריך את עצת המומחה אבל למה חיכתם שנתיים? טוב נו.......... גמרתי להתלונן להיום חיבוקים

gaia20

New member
היי פייה

אני מאוד מקווה שזה באמת כלום ואולי המקום רק קצת דלקתי ומכאן האדמומיות והנפיחות. מאוד מקווה. אני בעד ללכת מחר בבוקר לרופא. עד שישי יש עוד זמן ולא כדאי שתעבירי את הימים הקרובים במחשבות לא נעימות של "מה אם..." בקשר למטופלת....איך אפשר סתם ככה להעביר מטופל בלי לחשוב על טובתו?... באמת מעצבן. אין מישהו שמפקח על מקרים והחלטות כאלו? ואם כבר פתחת את החבילה שלך, אני אפתח קצת את שלי. היתי השבוע בבדיקת אקו לב וכנראה שהקרדיולוג לא אהב את מה שהוא ראה בתוצאות וקרא לי לבדיקה חוזרת בנוכחותו. אז ביום שלישי בצהריים אני צריכה לטוס מהעבודה בתל אביב למכון הלב במרכז המכונים במערב ראשון, לעשות את הבדיקה בזריזות ואמא שלי תחכה לי בחוץ כשאסיים כדי להחזיר אותי מהר לנס ציונה לילדים. אני מאוד מקווה שמה שהוא ראה זו איזשהי פאשלה בפיענוח התוצאות ולא חלילה המצב שהחמיר. מחר כבר כמעט סופשבוע שוב....איך שהזמן בורח

הדרי

אני מאוד מקווה שאכן זו סתם טעות בפיענוח בכל מקרה טוב שאת עושה את הבדיקה שוב ומחכה לעידכונים ממך ולשמוע שהכל בסדר בסופו של דבר בעלי החליט להתקשר לרופא המשפחה שלנו להתייעץ איתו - הרופא אמר שאבוא אליו מחר ויכול להיות אפילו שיתן לי הפניה למיון בגלל התוצאות הגבוליות של ה- BETA2 GPI IGM . שידעתי שהן גבוליות אבל הראמטולוגית שלי לא יכלה לפגוש אותי כל החודש אני מקווה שזה יהיה בסדר לא בא לי ל"בלות" בבית-חולים במיון או באישפוז עם כריש דם ברגל יש לי מחר יום עבודה ומטופלים גם בעבודה וגם בהתמחות וגם שיחות עם הורים שמומזנים למחר וביום חמישי יש לי לימודים כך שממש לא מתאים ומעבר לזה לא מתאים לי בכלל עוד רופאים ועוד הסתבכויות מהלופוס המעצבן הזה בקיצור נקווה לטוב ........................... שיהי לנו יום טוב ורק בשורות טובות ונעימות שלך:

gaia20

New member
את קוראת מחשבות?!../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שעבר לי בראש (רק תחליפי "קריש דם ברגל" ב- "משהו בלב") שזה כל כך כל כך כל כך לא מתאים עכשיו להסתבך עם עם הלופוס זה..... עם העבודות, לקראת המבחנים.....אוף....

היי הדרי ../images/Emo24.gif

צודקת פשוט זה בזמן הלא מתאים כל הדברים הללו אני דורשת טיפול 10000 שיהיה לנו רק טוב עידכונים בהמשך

ל3

New member
הדרי ופיה היקרות

מה זה פה אתם עושים צרות אני לא מוכנה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועכשו ברצינות, הדרי אני מקווה שהאקו החוזר יצא בסדר או לפחות פחות גרוע ממה שאת חושבת אני אחזיק לך אצבעות ממי ופיונת יקרה, עזבי עכשו את הלחץ של המטופלים והעבודה שיש לך מי כמוני יודעת שקודם כל הבריאות. לכי לבדוק את הרגל ממי ואני מקווה שזה סתם דלקת מקומית ולא משהו רציני. שולחת לכם בנות חיבוק גדול גדול אוהבת שירי

עידכונים../images/Emo24.gif

אז כמובן......... שרופא המשפחה לא לקחת צ'אנס והפנה אותי למיון במיון "בילנו" אני והבעלול בערך שלוש וחצי שעות עשו לי דופלר לרגל ובדיקות דם הכל יצא תקין רק שאמרו שהחזר ההספק התוך וריד שלי לא כל-כך טוב בעצם מאז ההריון וכיוון שכל ה-BETA2 GPI IGM יצאו גבוליות כדאי לחזור לראמטולוגית ולהתייעץ איתה הם לא חושבים שנאי צריכה בינתיים תרופות אבל בשבוע הבא אני שוב צריכה לעשות את הדופלר הרופא במיון אמר שייתכן שזה רק ההתחלה ובהתחלה לא תמיד אפשר לראות נקווה שזה לא כך בכל מקרה אני צריכה לנסוע לעשות את הדופלר בחיפה כי אין בקופה היום עשו לי אותו במיון בפוריה אבל עד שבוע הבא......... נקווה לטוב בינתיים הגרון קצת כואב לי את העבודה ביטלתי אבל להתמחות התעקשתי להגיע הייתה לי היום רק מטופלת אחת כי שני מטופלים היו חולים מחר לימודים וביום שישי הראמטלוגית שלי נראה מה יהיה לה להגיד על כל ההתפתחויות האחרונות בנוסף אני סובלת בשבוע האחרן מסחרחרות חזקות ומעצבנות צירהכ ללכת לרופא המומחה לזיהומים בעוד שבוע וחצי הפניה מהגניקולוג הודות למתנה שקיבלתי מבית-חולים אחרי הלידה "הפטריה" ובקיצור שמח אצלי אבל המצב עדין טוב יחסית....... לכל הבאלגן שהיה לי במרץ זהו........................ שירוש.......... מה שלומך? איך את מרגישה? מה עם החום? איך את מסתגלת לשינוי במינונים של הכדורים? אני דואגת לך

ל3

New member
הי פיונת

אני כל כך שמחה שזה לא משהו רציני ממי ממש דאגתי לך אז טוב שבדקת את זה ולא הזנחת וטוב שאת בבית והכול בסדר. מקווה שהבדיקות שבוע הבא לא יראו על שינוי כלשהו. אני לצערי אותו הדבר ואין שום שיפור בנתיים לא רק זה אלה אתמול והיום בצהריים הרגשתי ממש רע- בחילות איומות וחולשה כזו שלא יכולתי בקושי לזוז. גם החום נמשך ובקיצור המצב לא משהו בכלל בלשון המעטה. עוד לא העלתי את מינון המתתרוקסט כי אני לוקחת אותו ביום שישי אז ביום שישי אני יעלה את המינון ובטח יהיו לי בחילות איומות אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל. נורא קשה לי עכשו בתקופה הזו כי עוד שבוע בערך אנחנו עוברים דירה ויש המון ריצות לעשות, אריזות, קניית רהיטים והכול זה מאמץ פיזי בשבילי. אני מנסה לעשות מה שאני יכולה אך אני לא מתפקדת בקושי ונראה לי שקשה לבעלי עם זה והוא לא כל כך מבין אותי. הוא אומר שבתקופה הזו למרות שהוא יודע שקשה לי אני צריכה להתעלות על עצמי ולעשות את המקסימום וזה לא שאני לא רוצה אני פשוט לא יכולה כרגע ונורא קשה לו ולי עם זה. אז זהו, המצב בקנטים ואני כבר כל כך מחכה לשיפור . רוצה להרגיש יותר טוב אני כבר לא זוכרת איך זה להרגיש ככה
שירי

שירוש יפתי!../images/Emo140.gif

אני גם שמחה שבסוף היה בסדר נחכה לראות מה יהיה בעוד שבוע וחצי בבדיקה החוזרת חוץ מזה שמתי לב היום שחזרה לי הפריחה בחזה.... אולי בגלל שטיפ-טיפה נחשפתי לשמש החורף בנסיעות שלי באוטו ללימודים והלתמחות ( מי רוצה כל הזמן להתכסות .....?) מעבר דירה הוא פרוייקט לכל דברא וצריך לגייס הרבה כוחות בשביל זה בטח שבמצבך הבריאותי הנוכחי ומצבך הרגשי שגם הוא מתקשר לכך זה פשוט מאוד מאוד קשה....... וזה נכון שגם לבעלול שלך קשה........ וזו הסיבה שאמר לך מה שאמר לך לפעמים לבני הזוג קשה מאוד, מאוד להבין את הקושי הפיזי שלנו בייחוד כשזה נמשך תקופה ארוכה כי זה בעצם מצב לחץ מתמשך וזה קשה לחיות במצב לחץ מתמשך לאורך זמן אני כל-כך מבינה אותך לגבי הרצון להרגיש טוב כל יום שעובר ובו הרגשתי איך שהוא בסדר ותפקדתי אני אומרת תודה לאלוהים אני כל-כך זוכרת כמה זה נורא לא להצליח בקושי להתקלח או לעלות במדרגות תחושת חוסר האונים וחוסר הוודאות למתי זה יגמר כבר...........? לא רואים את הסוף אני שולחת לך מארץ הפיות הרבה הרבה חיזוקים , חיבוקים ואהבה שירוש את מקסימה ומגיע לך להרגיש טוב, ולעשות את כל הדברים שהיית רוצה לעשות שלך::::::::::::: הפייה והפייה הקטנה

מטי

זמן רב שלא ראיתיך כאן ... מה שלומך? איך בלימודים? מה שלום הזוגיות ואיך בחיים בכלל?

matyc

New member
כן הלימודים לחוצים נורא

הכל לחוץ מאוד בריצות מהעבודה לללימודים והחורף הגיע ואיתו ההתקררות האין סופית שלי הזוגיות בסדר בקושי רואה את הבעל אבל בסדר צריך מפגש חיזוק הדרררררררררררררררררררררר יאללה תתכנני משהו

gaia20

New member
רגעעעעע

אי אפשר לחכות עד אחרי המבחנים??? זה רק בעוד חודש..... אמא'לההההההההההההההה

מטי

אכן זו תקופה לחוצה גם עבורי שילוב של עבודה לימודים וזוגיות הוא שילוב לא פשוט אכן צריך מפגש לחיזוק אני ממליצה: ערב שמתכרבלים על הספה מזמינים סרט ואוכלים יחד פיצה עשינו את זה ובדוק................ זה כיף חיים וזה כיף להתכרבל יחד על הספה הפיצה............... זה כדי שפשוט לא לעבוד קשה ולבשל וכל זה משהו שיהיה כולו על טהרת הכיף

matyc

New member
לא לי ולבעלי את זה אנחנו עושים כל יום שישי

את ימי שישי בערב אני משאירה לנו לשנינו חייבים את זה התכוונתי למפגש איתכן למפגש עידוד שלנו

למעלה