אני קצת חוששת ...

פפסי

New member
אני קצת חוששת ...

ארינה היקרה, היות ולא הייתי כאן הרבה זמן, ופספסתי את המועד ... בכל זאת עדיף מאוחר מאף פעם לא ... אז שיהיה לך הרבה הרבה הרבה מזל טוב ליום הולדתך ... שיתגשמו כל חלומותייך, ושתהיי רק מאושרת. ואחרי כל האיחולים ... יש לי שאלה : לאחרונה עשיתי בדיקות שונות, והממצאים לא הכי משמחים : כנראה שיש לי גידול (שפיר) בראש. האם תוכלי לומר לי משהו לגבי הבריאות שלי. לא בטוח שיש לי גידול, ואני צריכה לעשות עוד בדיקות. יתכן וזו "רק" בלוטת התריס. האם תוכלי לומר לי משהו (כל דבר ...) בנושא הבריאותי שלי. אני נורא דואגת מהמצב, והייתי כבר אצל 4 רופאים, ועדיין אין לי תשובה ברורה לחלוטין. אולי תוכלי לעזור לי ???? ולשם תזכורת: אני בת מזל שור (17.5.70), שמי אורית. אשמח לקבל תשובתך בהקדם האפשרי. תודה רבה רבה, פפסי.

ארינה

New member
אורית היקרה

אני מאד לא אוהבת לפתוח שאלות על בריאות ובטח ובטח לא ברשת כי זה מאד עדין. אני בכל זאת מנסה לבדוק לראות אם אני רואה משהו. לצערי אני לא מקבלת שום תשובה מהקלפים. ואני לא רוצה לומר לך סתם דברים. אני מאחלת לך שתרגישי טוב ויהיו תוצאות טובות לבדיקות. מתנצלת שאין לי תשובה ארינה

פפסי

New member
ארינה שוב שלום...

ארינה היקרה שלום ... קודם כל אני מאוד מודה לך על התשובה הכנה . עם זאת כולי תקווה שתשובתך אינה מבשרת רעות ( ?????)
לא ברור לי למה את לא מקבלת תשובה (זה קצת מפחיד, לא? ) חוץ מזה יש לי שאלה שאינה קשורה לנושא: בחודש שעבר התחלתי בלימודי התואר השני שלי... האם תוכלי לומר לי משהו בקשר לנושא? אם תוכלי - אשמח מאוד... שוב תודה... פפסי.

ארינה

New member
היי יקירה

לפעמים הקלפים לא נותנים תשובה אם קיימים דברים שהם עדיין לא סגורים או ברורים. לפעמים עדיף גם לא לדעת, נכון שבמקרה שלך את זקוקה לתשובה אך אני מצטערת שאני לא יכולה לתת לך אותה. אני אשמח לומר לך דברים על הלימודים רק תני לי כיוון מה מעניין אותך. תצליחי ארינה

פפסי

New member
לימודים

מה שמעניין אותי .....בעיקר אנשים. התנהגות של אנשים, מחשבות ומה עומד מאחורי כל אחד .... אני עושה תואר שני בניהול משאבי אנוש, שזה הכי מתחבר לי למה שמעניין אותי.(אולי ייעוץ ארגוני בהמשך????) . עדיין לא ברור ההמשך. מה תוכלי לומר לי בנושא??? שוב תודה, פפסי. אגב, מה זאת אומרת עדיף לא לדעת? את יכולה קצת לפרט, כדי שאפסיק לעשות ספקולציות, שכמובן לא ממש יועילו לי.......

ארינה

New member
היי

תרשי לי לומר לך ללא קלפים שאם תשקיעי תצליחי וזה בכל המקרים, זה מתכון בדוק. מה עומד מאחורי כל אחד ואחד, קשה לדעת צריך לעשות פריסה מלאה על הלימודים כדי לראות מה יהיו כל המהלכים שיקרו שם. וזה נכון שעדיף לפעמים לא לדעת....

למעלה