אני קצת לחוץ....

sagiv4

New member
אני קצת לחוץ.... ../images/Emo53.gif

אני כבר כמה חודשים אחרי הצו ראשון וחוץ מתאריך גיוס (29 ביולי) לא קיבלתי כלום. מתי אני אמור לקבל שאלון העדפות והאם זה שלא קיבלתי כלום אומר שאני לא יקבל זימונים ליחידות כמו מודיעין וטייס? נ.ב: חברים שלי שהיה להם צו-ראשון עוד אחרי כבר קיבלו זימונים למבחנים ביחידות שונות... אנא עזרו לי בבקשה!

sagiv4

New member
כן אני כן, יש לי

פרופיל 82 על סעיך עוורון צבעים. אתה יכול לעזור לי?

profil45

New member
בטח שאני יכול

שאלון העדפות ליחידות קרביות אתה תקבל עוד הרבה זמן(בדצמבר בערך) ולפי מה שאני זוכר השאלונים של הלא קרביים מגיעים הרבה לפני זה ואולי בגלל זה חברים שלך קיבלו ואתה לא

sagiv4

New member
כן, אבל........

חבר שלי לדוגמא, קיבל זימון למבחנים לצוות אוויר כמה ימים אחרי הצו ראשון. והוא כבר עשה אותם. עוד כמה חברים שלי קיבלו זימונים ליחידות כגון מודיעין ועתודה. אני מעוניין ללכת לאחת מהיחידות האלו אבל לא ריבלתי כל הצעה. מה לעשות? ותודה שוב על העזרה...

profil45

New member
מצטער

זה שחברים שלך קיבלו מבחנים לכל מיני דברים ואתה לא זה אומר אחד משלושה דברים: 1: הצבא שכח אותך ואתה צריך לשלוח מכתב ולבקש זימון 2: אולי עוד תקבל 3: יכול להיות שהנתונים שלך לא מתאימים לדברים האלה למשל בגלל העיוורון צבאים לטיס ובגלל שאתה קרבי למודיעין אבל אל תתבאס כי יש עוד המון זמן ויכול להיות שעוד תקבל

מגיקל

New member
אני לא יודעת אם זה גם המקרה שלך...

...אבל אני קיבלתי זימונים למודיעין די הרבה אחרי הצו הראשון... אם אני לא טועה, הייתי בצו הראשון באוגוסט וקיבלתי זימונים משהו כמו דצמבר או ינואר יהיה טוב
))

sagiv4

New member
אני מקווה שזה המקרה שלי.....

בכל אופן תודה על התקווה שאת נותנת לי... אני עדיין ממתין

למעלה