אני קצת מבולבלת ...

לילך2*

New member
אני קצת מבולבלת ... ../images/Emo53.gif

או אולי יותר נכון להגיד שאני קצת לחוצה ! אני לפני הזרעה ראשונה והכל מתבלבל לי בראש. מחר (יום ראשו) ב- 9 בלילה אני צריכה להזריק כוריגון. מתחילת המחזור הסנפתי סינרל בבוקר ובערב, והרופא שלי אמר להמשיך להסניף עד לכוריגון. זה אומר שגם מחר צריך להסניף ? גם בבוקר וגם בערב ? וחוץ מזה, מישהי עשתה יותר מהזרעה אחת בחודש כשלקחה סינרל ? למה הרופא שלי דיבר רק על הזרעה אחת בדיוק 36 שעות אחרי הכוריגון ? אין סיכוי לפספס ? עשיתי רק בדיקת דם אחת ואולטרסאונד אחד ביום רביעי. זה מספיק בשביל לקבוע מתי לעשות הזרעה ? מצטערת על מבול השאלות, אבל אני כל-כך רוצה שהפעם זה יצליח...

אולה *

New member
הי, לילך!

קודם כל - relax. הלחץ לא עוזר בכל העסק שלנו! אני חושבת, שמספיק להסניף בבוקר ביום של הכוריגון. סינרל אמור למנוע ביוץ ספונטני, ועל זה הרופא בונה: כוריגון גורם לביוץ בעוד כ-36 שעות, וההזרעה אמורה "לכסות" את המועד. אני אף פעם לא עשיתי הזרעות עם דיכוי, לכן תמיד היו שתי הזרעות. אבל שמעתי על פרוטוקולים כמו שלך. בהצלחה! אולה.

מרב.

New member
בוקר טוב לילך,

הסנפת הסינרל מתבצעת עד הכוריגון. דהיינו- אם הפרוטוקול אומק הסנפות בוקר וערב, תסניפי בבוקר, ובערב תזריקי את הכוריגון. ב-5 מתוך 6 ההזרעות שעשיתי, הוזרעתי רק פעם אחת, ויכול להיות שדווקא בגלל הסינרל הרופא מבצע הזרעה אחת, כי אחת הסיבות להזרעה כפולה הינה החשש מביוץ עצמוני (וגם כמובן הגברת הסיכויים). אבל אם את בדיכוי, זה מאפשר לחזות בדיוק את שעת הביוץ. לגבי בדיקת דם ו-US- יכול להיות שהתוצאות היו קרובות למצב של ביוץ, כלומר שהרופא החליט שעוד 2-3 ימים הזקיקים והרירית יהיו בשלים להזרעה. אל תדאגי, גם מהזרעה בודדות נכנסים להריון. צריך תזמון מדויק- ובעיקר הרבה מזל שיעמוד לצידך... זהצלחה, מרב

נועם@בת

New member
מסכימה עם מרב

כאשר את מקבלת דיכוי, אין חשש לביוץ ספונטני, ולכן ההזרעה מתוזמנת בדיוק לזמן הביוץ- 36 שעות אחרי הכוריגון. הביצית והזרע יצאו לדרך באותו זמן, שנבחר בלפי גודל הזקיקים שלך בצילום הUS האחרון. את ההסנפות קחי עד הפעם שלפני הכוריגון. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה