אני קצת מודאגת, וזקוקה לעצה

אולה *

New member
אני קצת מודאגת, וזקוקה לעצה ../images/Emo11.gif

לפני 8 ימים בשבת קיבלתי מחזור, וביום א´ הזריקו לי דקא ארוך. לקראת יום ד´ כל סימני המחזור נעלמו. ועכשיו גיליתי, שיש לי דימום. לא חזק. כיוון שזרקתי את האלון של הדקא, אני לא זוכרת האם תופעה כזאת יכולה להופיע. אולי מישהי מכן זוכרת? מה עושים? חוץ מזה, שיש לי בחילות רציניות בימים האחרונים. אני מיחסת אותם לדקא. גלי חום - אין (בינתיים). אולה.

הרמוניה

New member
אולה-אני זוכרת שדיברו על התופעה

הזו בעבר... (נסי אולי לעשות חיפוש בפורום הישן או בפורומי המומחים עד שתיכנס מישהי שתוכל להגיד את זה בוודאות. לי יש זיכרון שזה מה שיכול לקרא. בכל אופן תחזיקי מעמד- ואל תדאגי יותר מידי(זה עושה קמטים) הרמוניה

שחר חדש

New member
אולה

לי עצמי - אין תשובות. לא מכירה את שיטת הטיפול הזו ותגובותיה. אבל - אולי כדאי שתפני את השאלה לפרופ´ זיידמן, באתר שהציעה זוהרה לפני מספר ימים. שוטטתי שם מספר פעמים - וראיתי שהוא עונה מהר מאוד. ממש און ליין. אולי הוא יפיג את חששותייך? ובנתיים - שולחת לך עידודונים.
שחר

עמית@

New member
אולה, גם לא מנסיון אישי אבל מזכרון

חנה אמרה פעם שזו תופעה של דכא, העלמות המחזור ופתאום חזרה של דימום די חזק, כדאי לשאול אותה או לחכות שהיא תכנס, אבל עד כמה שאני זוכרת זה קורה. מקווה שיעלמו הבחילות, זה לא נעים.

נועם@בת

New member
לי זה קרה כשקיבלתי דקא ארוך

כמה ימים אחרי תום הוסת, הדימום חזר. אני זוכרת את עצמי היסטרית לחלוטין. גם בגלל סף ההיסטריה הנמוך בעקבות הדקא. גם בגלל השיפוצים שעשינו במקלחת, והעובדה שכל מה שעמד לרשותי זה צינור מים פשוט. וגם בגלל שאני שומרת טהרת משפחה, ודימום באמצע יכול היה לשבש הכל. אז הרופא הרגיע אותי ואמר שזה קורה בגלל הדקא שמפיל את ההורמונים. והרב של מכון פועה הרגיע ונתן עצות איך להסתדר. והמקלחת... זה לקח חודש חודשיים והשיפוצים נגמרו
הלוואי והיה אפשר לגמור כל כך בקלות גם את הטיפולים
שנה טובה נועם

אולה *

New member
../images/Emo51.gif בנות יקרות

הרגעתם אותי. האמת, גם הדימום נרגע היום
אבל הבחילות האלה הורגות אותי. לא נורא, נתגבר. יום טוב לכולנו, אולה

תותי1

New member
היי אולה, עד כמה שזכור לי אחרי ../images/Emo101.gif

הדקא הארוך (בערך כשבועיים, אולי פחות) יש דימום כמו מחזור, מן תגובה טבעית של הגוף לזריקה.

@ריטה

New member
גם לי זה קרה ונורא נלחצתי

אבל אל דאגה הגוף פשוט בשוק מהדקא והמחזור יחזור ייתכן ויהיו דימומים יום כן יום לא אבל בסוף כל מה שצריך לצאת יצא (סליחה על התאור הציורי).

למעלה