אני קצת מפה וקצת משם אבל באתי

jess ועוד

New member
אני קצת מפה וקצת משם אבל באתי

להגיד שלום לחברים למכירים ובכלל למתאמצים לעודד ולחזק אני מנותחת לפני חמש שנים ירדתי יפה ...(כמעט 70 קילו) אבל עליתי מאז כ-18 קילו ועכשיו ההריון שלי לא מותיר הרבה ברירות אבל אני לא מוותרת שומרת כמו ענקית !!! וכבר החלטתי עם הדיאטנית שלי מימי הניתוח שאני חוזרת אליה אחרי הלידה ככה שהכל בשליטה.. אני מקווה נשיקות לכולם וחיבוק לכל מי שאני מכירה רונה ... באתי ... רועי...אולי תעשה לי book של בטן הריונית ????
שילגיה מחזיקה ממך סופר סטאר !!! ובכלל רבים ואחרים שאני מכירה מימים אחרים כל האיחולים שבעולם לכם ממני אוהבת ג´סיקה נ.ב חג טו´ בשבט שמח וטעים

היי גסיקה../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך גם פה. איך הייתה הנסיעה נהניתם? מתי חזרת? איך את מרגישה? תרימי טלפון ונקשקש בכייף ביי ענקון

jess ועוד

New member
בוקר טוב ענקון

היה לנו טיול מצויין פינקו אותי מכל הכיוונים לא נתנו לי ללכת הרבה והכל היה במוניות אכלנו דברים טעימים ולמרות הכל עם ההליכה וחוסר התאבון שלי ירדתי קילו וחצי ... (כמה מפתיע
) ברצלונה מדהימה גאודי להתעלף ממנו אתונה היא יפו ישנה ..אבל אותה לא באנו לראות אלא להנות ממוזיקה יוונית ומוסקה אמיתית אוקצור היה כיף חזרתי עייפה יותר ממה שהייתי כשנסעתי...

רונה 29

New member
היי לרגע חשבתי שהתבלבלתי בפורום ../images/Emo8.gif

איזה יופי שבאת !!! כל הכבוד .. 70 ק"ג ?!!?!?!? וואוווווווווו שיהיה לך הריון קל ונעים, מקווה שקיבלת את האי-מיילים שלי ומחכה למפגש. שירלי.

רונית-1

New member
היי ג´ס מזל טוב

הרבה זמן לא התראינו, באיזה חודש את? כל הכבוד לך על השמירה, המשיכי כך ובהצלחה. האם יש סיכוי שנראה לך במפגש קרוב? אני כל כך מתגעגעת... רונית

jess ועוד

New member
הי רונית שמעתי עליך דברים

רק טובים מתי נפגשים שוב??? אני בחודש רביעי ומתחילה לפתח כרס לתפארת בנוסף לשומנים הקטנים שלי ... אם תארגנו מפגש נבוא גם אני וגם העוברית שלי... מתגעגעת ג´סיקה

ronnymp

New member
היי ג´סיקה ... ../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif

היי כל פעם שאנחנו נפגשים , אחרי תקופות ארוכות , את מספיקה המון בחיים פעם ראשונה נפגשנו עם שני הפורומים של - IOL (שמנמנים + מקוצרים) פעם שניה נפגשנו באותו המקום - כשאת כבר נשואה טוב נו .... איפשהו באמצע נפגשנו שוב .... וכעת את מופיעה פה בהריון - איזה נפלא -
אז פעם הבאה בבת מצווה ?? יללה - תשארי איתנו פה קצת אני מבין שהמשפחה קצת מתרחבת , והזמן מוגבל יותר - אבל אולי בכל זאת ... יללה - מברוקים ל-
רוני

שלגיה**

New member
אוללה...אולללה,איזו אורחת....../images/Emo25.gif

ג´סיקה..איזה יופי לראות אותך כאן,כמה זמן לא שמעתי ממך מאז שאלת הברזל המפורסמת. אהבתי את המשפט שלך "שומרת כמו ענקית"....גאה בך ובטוחה שההריון לא ישנה את ההחלטה להמשיך ולרדת. איזה כיף לך את עומדת להיות אמא,אמא ג´סיקה.....מרגש. מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום ובבטחה. תדווחי עוד,טוב לראות אותך כאן שלגיה

jess ועוד

New member
שילגיה ....

כבר דיברנו על לראות אז מתי רואים אותך ???? אני עדיין לא קולטת את העינין של אמא ג´סיקה לא נתפס לי בכלל בשום תא .... אני אתפוס את עצמי יום אחד עם בטן ענקית ואז אני מקווה שיפול האסימון...

שריתילה

New member
את קצת מפה ומשם אבל אצלי הרבה בלב

ואיזה כייף שאיפו שאני באה את פה... וזה מזכיר לי שאני ממש חייבת להתקשר אליך מהר. תביאי
ותשמרי חזק על הגסיקה ועוד... את שומעת? רק שלא יצא שאני עוד אצטרך לעשות בייבי סיטר

רוייקו

New member
היי ג´סיקה ../images/Emo25.gif .. ברוכה השבה

´מון זמן שלא ראינו אותך שיהיה לך הריון קל מקווה לראותך בין המוזמנים אלי הביתה. להשתמע רוייקו

למעלה