אני קצת מקדימה את מה שבד"כ

אני קצת מקדימה את מה שבד"כ

אומרים מחר אבל פשוט לא נראה לי שייצא לי להכנס מחר אז: חג שמח וכשר לכולם
ואני עכשיו נזכרת שבדיוק ההופעה הראשונה שלי של מוניקה היתה בפסח בשנה שעברה... ולרגל החג אני אספר "בדיחה" שקראתי בעיתון: בעידן עלילות הדם היו הימים שלפני פסח מתוחים ביותר. יום אחד קרה הגרוע מכל, וגופת ילד נמצאה בפאתי העיר. היהודים נתקפו חרדה והתכנסו לתפילות ולזעקות, לתענית וסיגופים כדי לקדם את פני הרעה. לאחר 3 ימים נכנס הרב לבית הכנסת והכריז בקול גדול: "יהודים, נס קרה לנו. הקב"ה שמע לתפילותינו. ההרוג הוא ילד יהודי!"

../images/Emo158.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo158.gif

יאלה בואו בבקשה נתחיל כבר למלא את הפורום הזה
שירשור חג שמח עננננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אה וכן... לא הבנתי ת'בדיחה

212girl

New member
../images/Emo9.gifאני אסביר..../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

בקטע של עלילות הדם, האשימו יהודים שהם הורגים נוצרים או מוסלמים או וואטאבר..אז בתקופה הזאת, מצאו ילד מת..וכל היהודים היו עצובים כי עכשיו שוב פעם יאשימו אותם בזה...אז הם התמרמרו והתפללו..ואז הרבי נכנס אליהם ואמר להם שאלוהים שמע את התפילות שלהם, וזה ילד יהודי, וככה לא יאשימו יהודים שהם הרגו ילד יהודי...
הבנת?

l a d y b i r d

New member
על זה נעלה גיחוך../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

חג שמח
!
!
!|
. התרגשות אייקונים. תגידו.. מה הקשר של ה-
(מנגל) לפסח ולאייקוני פסח??

212girl

New member
הומור שחור..../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

../images/Emo157.gifחג שמח../images/Emo157.gif

חג שמח לכולם אבל למה כשר? תוכלו פיתות זה יותר טעים... ונסיים בבדיחה... (איזה חקיין אני) מה יותר טעים ממצה בפסח? פיתה בפסח... למי שלא הבין הפרסומות של נוטלה... מי שעדיין לא הבין חחח

shlomie5

New member
../images/Emo155.gifחג שמייח!...

שהיה לכולם חג שמח וכשר. ותהנו בחופש!!

חג שמחחחח.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

תהנו בחופשששש... הכי חשוב. בשבילי אני אאחל שהוא ייגמר כבר אלוהיםםםם בחיים לא שעמם לי. אני רצינית. טוב וברוח טובה זו, מקווה שיהיה אחלה סדר עם אוכל יאמ יאמ.

למעלה