אני קצת מקנאה בהם

לא יודעת עד כמה אני מקנאה....

כלומר- כנראה שהייתי שמחה לקלות היחסית של הפרוצדורות ...וגם ליכולת הטובה לכלכל את כל הילדים ולהעשירם.
אבל....
שני ההורים הם יצירתיים באופן מיוחד,עובדים על סרטים כבמאים ושחקנים בכל העולם,לקחו על עצמם מחוייבויות ייצוגיות...
ולא ברור לי עד כמה הם בתכלס זמינים לילדיהם
ועד כמה הילדים גדלים בידי מטפלות אומנות ומורים פרטיים ויד ביד עם הוריהם בעיקר מול פאפארצי ועל השטיח האדום...

אבי351

New member
נראה לי שהם בקושי רואים את ילדיהם ואחרים

מגדלים אותם

KallaGLP

New member
גם אם זה נכון - עדיין עדיף על פני היותו של הילד

יתום וחסר בית. ראשית, אי אפשר למדוד ולדעת לכמה אהבה ותשומת לב הוא זוכה מההורים, אפילו אם הם עסוקים. רובנו אנשים עובדים ועסוקים ובעולם אידיאלי היה אולי רצוי שנקדיש יותר זמן לילדינו. בכל מקרה הם מקבלים הזדמנות לחיים טובים שאחרת בוודאות הייתה נמנעת מהם.
אני לא מקנה בהם, אגב, אבל מסיבה אחרת לגמרי. אני אישית פשוט לא רוצה יותר ילדים, לא מאומצים ולא ביולוגיים.

fatfat

New member
קאלה באף מקום לא נכתב שהילד יתום. להיפך

נכתב שהילד נולד בסוריה והגיע עם משפחתו למחנה פליטים בתורכיה. וזה מה שצרם לי רק ממה שקראתי, אין לי מידע ממקורות אחרים. כי מהתיאור בכתבה לא ברור האם הילד מראש היה מועמד לאימוץ או כיוון שחיוכו מצא חן בעיני אנג'לינה שיכנעו את הוריו למסור אותו לאימוץ תמורת סכום לא מבוטל. ובכלל כל אופן ההחלטה לאמץ, לפי הכתבה לא שהיה כאן שיקול דעת והחלה מוקדמת לאמץ עוד ילד, אלא זה נראה יותר כמו גחמה שנוצרה באותו הרגע, הילד המס את לבבה ויא החליטה לאמצו. כיוון שגם לפחות אצל שניים מהילדים שאימץ הזוג בעבר (הילדה מאתיופיה והילד מקמבודיה) נסיבות האימוץ היו דומות, לי זה נתן תחושה שהיא אוספת לחיקה ילדים עזובים או ממשפחות קשות יום כמו שאחר מאמץ לחיקו כלב או חתול עזוב. ומתנצלת על ההשוואה בין אימוץ ילדים לאימוץ בעל חיים אבל זו התחושה שהתעוררה בי למקרא הכתבה.

KallaGLP

New member
אני, כמובן, נגד מצב שבו הורים שיש להם מסוגלות ויכולת

לגדל את ילדיהם בעצמם, ימסרו אותם לאימוץ. מצד שני, הורים שמוכנים למסור את ילדיהם לאימוץ תמורת כסף (במילים אחרות - למכור אותם) - מבחינתי זה אומר עליהם הכל והם אינם הורים ראויים שהייתי מפקידה בידיהם גידול ילדים. לדעתי הורים נורמליים שרוצים ויכולים לגדל את ילדיהם לא יעשו זאת לעולם. אם הם מסרו את הילד לאימוץ כי לא יכלו לגדלו ולא כי רצו להרוויח על חשבונו - הרי שהמצב לא שונה מזה של ילדים אחרים שנמסרים לאימוץ.
באשר לאנג'לינה - אם היא עושה משהו לא חוקי ומאפשרים לה לעשות זאת, הרי שזה כמובן לא תקין וזו אשמת הרשויות אם הן מפלות אותה לטובה. אם היא פועלת לפי חוק - אני לא רואה בכלל בעיה.
ובאשר לילד - אם הוא באמת "עזוב" כפי שתיארת זאת, ובהנחה שהיא אינה מפרה את החוק, הרי שאני לא רואה למה זה רע שהוא זוכה למשפחה אוהבת.
לי אין מושג, כמובן, מה הסיפור האמיתי, אך אני לא בטוחה שאפשר למהר להסיק מסקנות ולשפוט רק על פי כתבה בעיתון. אישית, ממעטת לקרוא כתבות כאלה כי לדעתי הן ממילא לא אמינות והנן בגדר רכילות על חייהם האישיים של אנשים ולא יותר.

אולה *

New member
אני כמובן לא מכירה אותם אישית

ממה שקראתי (עיתונות, אינטרנט) הם דווקא משקיעים לא מעט בילדיהם.
שניהם לוקחים פרוייקטים גדולים לא בו זמנית ודואגים לסביבה מתאימה לילדים באיזור הצילומים.

China8

New member
באמת מעורר קנאה

אני גם לא חושבת שילדים סורים מוצעים לאימוץ. אולי זה קשור לפעילות ההומניטרית של אנג'לינה.
ובאמת נראה תמיד כאילו לסלבס תהליך האימוץ הוא קלי קלות....

למעלה