אני קצת מתחרפנת פה...

Black Cat15

New member
אני קצת מתחרפנת פה... ../images/Emo99.gif

חחחחחחח בנות לא תאמינו!! איזה עצבים... התחברתי בערך ב17:15 וקיבלתי הודעה באייסיקיו מ ליאור
שהתקבלה בדיוק לפני 20 דקות!!!
כלומר פספסתי אותו בדיוק ב20 דקות... ואני כבר מתה שהוא יתחבר שוב...
גררר... למישהי יש עצות מה לעשות כדי לא להתחרפן ??
אורנית

אני יקפיץ בשבילך.....

אממממ... תדברי עם אנשים אחרים... תנסי לתקשר איתו בדרך אחרת... תתפללי שהוא יתחבר שוב... תראי פרקים מוקלטים של בטי המכוערת (מומלץ לך!! עד שיהיה הפרק הענק שצריך להיות היום) תנסי לעשות לעצמך פוני (והמבין יבין) תכתבי עוד הודעה מלאה בפרצופים ואייקונים שונים ומשונים (נשתדל להתגבר)

Black Cat15

New member
חולמנית ../images/Emo13.gif

1) אני כל הזמן מתחברת, מתנתקת ומדברת עם אנשים באייסיקיו 2) אני מתביישת להתקשר אליו 3) כבר עשיתי את זה ואני כל שנייה בודקת אם הוא אונליין 4) ראיתי!!! וזו הסיבה שפספסתי אותו!! כי בדיוק הייתי שקועה בפרק הענקי שהיה אתמול!! ועוד יהיה היום יותר!!
5) אממממ.. לא! 6) טוב בגלל שביקשת...
אין לי כוח יותר!!
שרפתי בדיוק 5 דקות מהחיים שלי!
תודה!

Bladayada

New member
אפשר להעיר?

אז ככה... את יכולה להישאר מחוברת באינוויזיבל כל הזמן ולשים אותו בפלואוטינג.. או לעשות שהוא יקפוץ לך לפלואוטינג כשהוא מתחבר... ושגם ישמיע צליל מיוחד בשבילך שימי רמקולים על פול ווליום ככה בחיים לא תפספסי וככה גם תדעי שזה הוא (לפי הקול המיוחד) אם את לא יודעת איך עושים את זה.. יש לך ת´מספר שלי

צומי לבלאק קאט!!!!!

ומיד!!!!!!!!!!!!! היי בלאקי קאטי.... מה המצב? הממממממ.... בקשר להודעה שלך.... ליאור הוא כפי הנקרא אהוב ליבך...אם אני לא טועה.. זה שפספסת אותו ב20 דקות לא צריך לשגע אותך...
הוא ייתחבר שוב וידבר איתך.. אני בטוחה! בכל אופן.. ערב טוב שיהיה!! למאזין הבא... (הטמטום נגרם בעקבות צפייה נלהבת של התוכנית Y בלילה)

Black Cat15

New member
חחח תודה מאמי! ../images/Emo13.gif

אכן כן
אני
ת בו אנושות... אני כבר מחכה שהוא יתחבר הוא הבטיח לי אתמול להתחבר ב22:00 וחיכיתי לו עד 24:00 והוא לא הופיע
אז אני מקווה שהיום בערב הוא כן יתחבר...
ו

למעלה