אני קצת שבור..החששות שלי התגלו כנכונים :(

anonimi322

New member
אני קצת שבור..החששות שלי התגלו כנכונים :(

התעניינתי שאלתי באיזה פורום ועשיתי סקר האם לבתול בן 33 יש סיכוי לזוגיות עם קצת מסיפור חיי..היו תגובות רובם עודדו והיו שטענו שבתול בן 33 וללא חברה עד היום הוא לא גבר,מי שלא יצר קשרים עד הגיל הזה הוא פסיכי :( ושאף אחת לא תרצה אחד עם בעיות... אני מבין את זה שאני עלול להפוך לפרוייקט וסה לה וי אבל זה עיצב איך שופטים אנשים כי פסיכי אני לא :(

מעיין א3

New member
אני לא יודעת אם כתבת בפורום הזה בעבר על....

אני לא יודעת אם זה שאתה כתבת בעבר האם לבחור בן 33 יש סיכוי לזוגיות (כי היו לא מעט כאלו),
אבל אני זוכרת במפורש שאמרתי שאם מסתכלים רק על הנתון הספציפי הזה- אז כן, הרבה אנשים ישפטו ויגידו שאין סיכוי בעולם הזה לחברה.
אבל לעזאזל- האם הדבר היחידי שמאפיין אותו זה חוסר הניסיון שלך?
רוב האנשים שאני מכירה, הם אנשים מורכבים שיש בהם הרבה תכונות ומאפיינים שונים שהופכים אותם לאדם שלם בעלי הרבה צדדים.
ממתי חוסר ניסיון הוא המאפיין היחידי של אדם??????
אתה בן אדם שמאפיין אותו המון דברים (שאנשים בפורומים לא יודעים אותו), ובחורה שתכיר אותך, תכיר את כל הצדדים, ולא רק את המאפיין היחידי והבודד הזה.
&nbsp
האקס שלי, היה בן 30 כשנפגשנו, והוא מעולם לא התנשק עם בחורה (ובטח שלא יצא לדייטים או קיים יחסי מין). ולמרות זאת, לאחר מספר דייטים אנחנו עברנו את כל ציוני הדרך שיש בתחילת מערכת יחסים.
אתה חושב שמה שחשבתי עליו זה רק העובדה שהוא חסר ניסיון? ממש לא. ראיתי את כל המורכבות של האדם מולי, ולכן חוסר הניסיון לא שינה לי הרבה...
&nbsp
תפסיק לשאול שאלות כאלו מטופשות בפורומים של זוגיות. הם שופטים אותך על פי ההודעה בלבד, ולא מכירים אותך בכלל.
איך אתה מצפה מאנשים בפורום להכיר אותך על פי הודעה בלבד?
&nbsp
&nbsp

anonimi322

New member
כן זה אני ...ואת צודקת

אני מודע לזה שיש לי מעלות וזה לא הדבר היחיד שעל פיו אני אהיה ראוי או לא בפורום שאגב כתבתי לא ספציפי לזוגיות זה היה.וכתבתי קצת מה אני עוסק וכל זה.אבל זה הראה לי דעות מה חלק חושבים על אנשים שהם סהכ טובים שכל מה ש"פשעו" זה בעיה ביצירת קשר. הפחד שלי זה מכאלו שופטים מבלי להכיר ולא כולם כאלו אני לא אוהב הכללות וזה העציב אותי מאוד שככה מתייגים בתול או אחד שלא הייתה חברה.פשוט מעציב. ואני מניח שזה משהו קשה לעיכול למי שעומד מולנו זה היה טעות לשאול אבל אני משווע לדעת מה מצפה לי ואיך להתמודד :(

מקווה שגם אני לא פסיכית :)

(אולי קצת, אבל אן לי תעודות
)

הייתי חסרת ניסיון עד לפני כשנה.
גדולה ממך באי אלו שנים...
אז כנראה באמת אף פעם לא מאוחר.

סיפור חייך הוא הסיפור אותו אתה תכתוב.
שחרר את העבר או לפחות אל תתן לו להשפיע על העתיד.
את העבר אנחנו לא יכולים לשנות
(כן אפשר לשנות עם טיפול את העכבות הרגשיים שלו)
אנחנו ורק אנחנו מובילים את ההווה שלנו בדרך לעתיד.

וחוץ מזה מאוד ממליצה שתקשיב למעיין :).

anonimi322

New member
חחחחחח כן שניכן צודקות

אני כבר הנחתי את העבר מאחורי...אני בהחלט עברתי שינוי ועשיתי קצת סדר בחיים שלי...אבל אממ יש מחסום לעבור.. ולפעמים נופלים בשל רגישות העיניין (ואני לא רגיש לדברי אנשים בדכ) אתמול הייתי במצב רוח מוזר ...היום אני טוב :) ואני אופטימי תודה רבה רבה :)

למעלה