אני קראתי כל השבוע אז כותבת את דברי

1ysrat

New member
אני קראתי כל השבוע אז כותבת את דברי

כולם אנחנו מסכים שאלוהים ברא את העולם אלוהים גילה פעם הראשונה לעם היהודי כאשר היהיצאת מצרים מעבדות (שמות יט6) (דברים יד2) אלוהים גילה את עצמו לאברהם יצחק ויעקוב (בארשית יב 2-3) מפה אני קופצת להגלות של ישוע כי כולנו מכירים ישוע גילה את ההתגלות אלוהית התגלות אלוהים מזמין אותו לנוכחות שלו שגורמת לאמונה לאהבה בחג שבעות בנוצרות חוגגים את התגלות של רוח הקודש אחרי תקופה לא קלה היה תקופה של ישוע קם לתחיה בחג פסחא עד ליום ה40 שעלה לשמים וביום ה50 בטביל אותנו ברוח הקודש עכשיו אני קצת יעבור לימים לפי חג פסחא הימים הקשים ביותר ישוע היה בסעודה אחורון בחג פסח ואז ניסגר ואז ניקח את יום שישי הגדול יום שישי נצלב ביסורים לוקס כג 46 וְיֵשׁוּעַ קָרָא בְּקוֹל גָּדוֹל: "אָבִי, בְּיָדְךָ אַפְקִיד רוּחִי", וְנָפַח אֶת רוּחוֹ כאשר ראים את סבל שלו תחשוב איזה יום קשה זה לאדם הנוצרי אף נוצרי לא מתפלל לפסלים סך הכל זה סמלים שמזכרים את דמויות אני באמת חושבת שאדם שמדבר מדבר חייב קודם ללמוד לדעת על מה מדבר בְּשֵׁם הָאָב וְהַבֵּן וְרוּחַ הַקּדֶשׁ - אֱלהִים אֶחָד. אָמֵן

סורי, אין לי חשק לענות לך כי אני יודע

שפתחת את השרור הזה בגללי. אבל אני רוצה בכל זאת לשאול אותך משהו . אני מאוד אשמח אם תעני לי בכנות. אוקיי? האם אנחנו המשיחיים יהודים ולא יהודים עושים עם היד שלנו את השילוש הקדוש כמ שהקתולים עושים? את הרי יודעת שאני צודק בזה. אז מה את מבלבלת לי את השכל. יחזקאל

יחזקאל בברית החדשה

מסופר על אישה חוטאת שהגיע לישוע וביטאה את אהבה שלה בכך שמרחה שמן לרגליו בכתה לרגליו וניגבה את רגליו עם שערותיה לכל הסובבים זה היה נראה חולני מוזר ואפילו חטא ותועבה אבל הוא ידע שמדובר על אהבה נקייה מסורת זה נחמד ויפה אם הבסיס זה ישוע מה רע..לא כולם חייבים להתנהג כמו רובוטים אותו הדבר יש הרבה קהילות עם מנהגים שונים להדר את הבן..לא צריך לפסול אותם כי הם שונים ממך תתמקד באמונה שלך

lion 7

New member
יחזקאל תספור עד 10

לפני שאתה מגיב אחי , אל תהיה רגיש מדי , אנחנו כותבים כאן את רחשי הלב , לא מכוונים לשום אדם כאן ,להפך אתה צריך לשמוח שיש אזן קשבת ברשת , הפורום לא מהוה או יהוה תחליף לכנסיה או קהילת חברים בפורום , זה מקום שבו נפגשים מאמינים בכדי להלל את ישוע לא בכדי שנכשיל מאמינים בישוע , שיפרד היקרה היא זאת שפתחה את הפורום והוזמנתי כאן על ידי מלח הארץ הקתולית שרוב הזמן החיתה את הפורום שהיה כמעט נטוש .. וכבר התחברנו מרקעים שונים מזרמים שונים , מה שאחד אותנו זה ישוע ולא אחר ,יש לנו זמנים אחרים עם משפחתינו מכרים והמשך מהנייד

lion 7

New member
המשך מהנייד הקטנטן

אז היום נפטר מישהו , הייתי חייב להיות בהלויה באיזה כפר , נודע לי מקודם דברים חריגים ולא נעימים לחברת פורום , אז כמו שהכרנו כאן בלי שנדע זהיותינו ,אנו כבר מחוברים כמשפחה באויר במחשב , לעבד ישוע המתקרא ליון7 בימים האחרונים עושה דיאטה עם אשתו ורצים בזמנ החופשי בכדי להוריד משקל עודף , והילד כל 10 דק מתקשר כי הוא עושה לנו טובה כביביסיטר ,מצד שני ערכנו קנית מצרכים לבית כי מחר אמם של הבנות תיסע איתם לטיול בים עם הגן .. מה אספר לך שהייתי רווק היה לי זמן לכנסיה ועכשיו אין .בברכה אחי (קילו האבטיח עדיין ב2 שקל לא ירד

אני ממש לא מבין אותך. סורי

מצד אחד אתה גורם לי לבכות ולהתגעגע לדברים שאולי הייתי רוצה שהיו לי ושאין לי אותם למרות שאני יודע שגם אם אני יעשה שמיניות באוויר אז לא יהיה לי את מה שאני צריך. אבל, מצד שני אתה גורם לי לצחוק. גנבים אצלכם. נראה לי שבבית שמש הרבה יותר זול מאשר אצלכם. תודה אחי

lion 7

New member
מה שמשמח אותנו שקילו האבטיח

הביגמה עוד ירד לכמעט 20 אגורה , אבל זה לא הענין כאן ,הענין שאני מרגיש את הכאב שלך במלואו , קרובי איבד את אשתו ויש לו 6 ילדים , קשה לומר מה עבר עליו וגם על אלה במצבים דומים , נשאנו את הנטל הכבד עד שישוע הראה לי בחלום שאוטוטו מצא לו אישה שמוכנה לקבל את המשימה , זאת אני קורא לא רוח קודוס בהתגשמותה (רוח הקדש ) ואני מקוה לקבל חזון דומה לאחי היקר והאהוב יחזקאל היקר , גם מתפלל שתמצא עבודה וישוע מזמין את כולנו בלב אחד להתפלל בכדי שאתה תשמח מאד , הרי אנחנו גם כן השנה היינו מובטלים וחובות. אבל צריך לחכות . שא ברכה

1key

New member
ישרת יקרה

אל תקחי קשה בורות ורשעות של בני אדם. הרי לך כמאמינה קתולית ברור לגמרי כי את מאמינה ועובדת את האלהים ולא פסלים או תמונות. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולשאול אותך האם יש מנהגים מיוחדים שבהם את נוהגת במהלך תקופת שבועות?

1ysrat

New member
../images/Emo140.gif

אני משתתפת במיסה של יום ראשון , ואם יש חג במשיך השבוע אז אני גם אשתתף במיסה. תפילה יום יום אם יש לי צורך בוידוי אני כן וושה זאות

למעלה