אני קרהההההה..

kikiki111

New member
אני קרהההההה..

שלום לכולם.. אני חדשה פה ואני רוצה לשתף אותכם במשהו.. שמעציב אותי מאוד אני ילדה קרה.. כן כן קרה:( במיוחד עם אמא שלי והיא לא עשתה לי כלום שאני מתהגת אליה ככה בקרות היא תמיד אומרת לי את זה שאני קרה ושהיא רוצה שאני יתחיל להרגיש ולהעניק כי זה הדבר הכי כיף שיש היא אמרה לי שהיא חושבת שהיא ניכשלה בגידול שלי בגלל שיצאתי כזו קרה ושהיא פגעה בי ושהיא לא מצליחה לשבור את המחסום הזה שבי כן כן בכיתי(אבל ניסיתי להסתיר את זה שאני בוכה) ... וגם היא בכתה , אמרתי לה שאני ינסה להיות יותר חמה וודברים כאלה שיעודדו אותה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להשתנותת.. עם החברות והידידים אני גם קצת קרה יש לי ידיד ממש טוב שהוא כמו אח ורק איתו אני פחות או יותר הכי פתוחה אבל עדין קצת קרה בזמן האחרון התחלנו כשאנחנו מסיימים להפגש להתחבק ונשיקת שלום גם זה לפני זה לא היה.. וגם התחלתי לתת לחברות נשיקת שלום > הכוונה לחברות שהם לא חברות טובות ממש שהם חברות רק של שלום שלום.. אתם יודעות למה אני מתכוונת.. וגם כשאנחנו נותנות את הנשיקה הם אלה שנותנות לי ואני מגישה את הלחי חחח אוף אני רוצה להשתנות זה מגעיל להיות כזו קרה.... יש לי שתי ידידים שאחד מי הם זה ההוא שסיפרתי לכם עליו והשני גם טוב אבל פחות, אנחנו מין חבורה כזאת.. נפגשים כל יום בצהריים ווכו' ביום שישי יצאנו והיה קר ר-צ-ח אז הידיד הפחות טוב אמר לי "קורל תחממי אותיי" (שאני יחבק אותו או משהו כזה) ולא התיחסתי לזה ואז הוא ביקש שאני יחמם לו את הידיים כאילו עם השרוולים של החולצה זה היה מוזר אבל עשיתי את זה וגם הוא חימם לי את הידיים .. בקיצר, אם אני מתנהגת ככה רק עם הידידים שהם כמו אחים שלי איך אני יתהג כשיהיה לי חבר?? היו לי הרבה הצעות של ילדים שהתענינו בי וישר דחייתי אותם בגלל שלא הרגשתי אליהם כלום אני חושבת שפשוט אני מפחדת להפגע אז יש לי מין מחסום בלב וגם אם יהיה לי חבר אני יודעת שאני אצטרך להתנשק איתו צרפתית מתי שהוא וזה נשמע לי מגעיל כזה לשון בלשון ורוק ברוקק .. אבל אני יתגבר על זה, גם אתם חשבתם ככה פעם? או שרק משהו בי לא בסדר :( מה אתם מציעים לי לעשותתת לומרות שזה ברור שאני צריכה להתחיל להתנהג יותר בחמות אבל זה ייראה לי מאוד מוזר להתחיל פתאום סתם ככה לחבק ידידים וחברות אשמח לשמוע תגובות:|

ביפו

New member
זאת אומרת - ההפך מ"חמה"- זה מה שאת?

ובחיים צריכים אנו לדעת - שהאופי שלנו = הוא אשר מכוון את התחושות שלנו. יש אנשים - שטובים יותר בלהריח. יש ילדות - שטובות יותר - בלשמוע, ואחרות- בלהקשיב( ההבדל החשוב- שהשומעות לא עושות כלום עם מה ששמעו, והמקשיבות עושות וגם לומדות מזה שהן מקשיבות). ככה זה בעולם - כל אחת היא מיוחדת במשהו, וכל אחד צריך להתאים את עצמו ולהוציא את ה"הכי טוב שיש" בו . אז את - קרה. מה זה קרה? קרה - כמו קרח, שיש בארץ רק בחרמון , ואנשים באים מכל הארץ - להחליק על הקרח. קרה - כמו גלידה, רכה וטעימה, נמסה בפה של כל מי שטועם אותה, והספורטאים נהנים כשהם מחליקים על הקרח, ורואים בטלויזיה בתוכניות ספורט - שיש דבר כזה שנקרא - החלקה אומותית, ויש החלקה טכנית ולראות את זה - עושה לנו חם בלב ואם הספורטאים/יות מצליחם - אפילו כל הקהל מוחא להם כפיים. והגלידה היא בהמון טעמים ויש אפילו גלידות לימון - שאנשים כל כך אוהבים.... כן, ילדה שכמעט בת 15. צריך בעיקר לחשוב חיובי. מה שאנשים מוצאים בך , כשלילי, לעיתים, ומטיחים את זה בפנייך, זה לא תמיד כל כך רע- כשהופכים את זה לדבר טוב. ה "קונץ" - לחשוב באופן חיובי. כשמישהו קרוב אלי - אומר לי פתאום: וואאוו, כמה שאתה פרצוף חמוץ... הוא לא מתכוון לברך אותי על הטוב שבי, אבל אני "לא נשאר חייב" - ועונה מיד: נכון אני הלימון של הלימונדה, ושל גלידת הלימון שאתה כל כך אוהב ללקק לי ולהרוות את צמאונך... אני לא "היס מן שלך, ואני - יכול למרוח עצמיעל פרצופך - ולהעלים את הקמטים שלך... כן, אני מסכים איתו - אני "פרצוף לימון". אבל שים טיפה ממני - בתה, ויש לך משקה בריאות בחורף. ואל תדאג - עכשיו בחורף אי הכי טוב בלימון. כשיגיע הקיץ - אהיה בשבילך הגלידה שוקולד, הקקאו חם שתינוקות נהנים לשתות כשוקו... כמה טוב שאת בעלת חושים נבונים, ואת לא "מתמסרת בקלות לכל פרחח" ששורק לך ברחוב או בחצר הבי"ס... אז אמה אומרת שאת "קרה" -אז תהיי קרה כמו מקרר טוב ששומר לאימא על האוכל שלה- טעים וטרי. תתני לאמא שלך - משב רוח מרענן.... ואל תשכחי להודיע לה על כך... בקיצור- קיקי-כי, גם כשאת "לא כל כך נראית טוב לאמא שלך" , או לחבר זה או אחר - אפילו לחברות שלך - זכרי - את כבר אדם שלם. שלם עם כל העיניים והאוזניים ושאר החושים שלך, עם האופי -שרק שלך, וגם כשאת עם בגדים כאלו ואחרים- את עדיין מי שאת. המחשבה החיובית, לחשוב על הדברים הטובים שבך, זה מה שיכול לשנות את המראה שלך בעיני אחרים. ומי שאת חושבת שהיא קרה או חמה אלייך או אל אחרים, דעי - זו הבעיה שלהם ולא שלך, והם אלו שצריכים לפתור את הבעיה שלהם, לא את.

kikiki111

New member
ואוו תודה רבה

את צודקת ב100 אחוז חיזקת אותי(= תודה רבההההה על ההשקעה בתגובה

מחזקת את מה שביפו כתבה

וכחלק מהתהליך אני מבקשת ממך, כאן, מעל דפי הפורום, שתרשמי- 10 דברים שבהם את טובה. (מה שעולה לך בראש...)

../images/Emo214.gifאם לא..

תתחילי להשתנות "פתאום סתם", אז בעצם תמשיכי להשאר קרה. נדמה לי, אם הבנתי נכון, שבעצמך נמאס לך מהקרירות הזאת, ולפעמים אנחנו צריכים לעבוד עם עצמנו כדי להיות קצת יותר טובים וכבד יותר את הזולת ושהוא יכבד אותנו.. מה שאני מנסה להגיד, תנסי. זה לא "סתם ככה", זה יכול להניב תוצאות, זה יכול להביא לאנשים להעריך אותך יותר . אני בטוחה שאם אמא שלך למשל, תרגיש שאת משתדלת ומנסה יותר, היא גם תעריך יותר את הכוונות שלך. אל תחשבי על זה כ-"סתם", תחשבי על זה כ-"צעד לעתיד טוב יותר". מה דעתך, לנסות לא עולה כסף, אבל יכול להיות שיתנו לך כמה חיוכים בתמורה..

../images/Emo214.gifבבקשה, אבל יותר מזה..

אני יותר מאשמח לקרוא על התפתחויות ועל דברים שאת עושה ואם יש תוצאות..
אנחנו פה גם בשביל זה

kikiki111

New member
אמממ

חחחחח בתור התחלה סיפרתי לאמא שלי סתם משהו שקרה לי מהיום יוום והתחלתי לדבר איתה יותר בבית (לפניכן היתי קצת חסרת סבלנות אליה) חחחחח..

../images/Emo214.gifכל הכבוד!!!../images/Emo13.gif

ואמא הראתה התעניינות?, היא הקשיבה ושמחה לשמוע על שעברת במהלך היום?

ורד8446282

New member
דעתי

את האמת יכול להיות שלא הגדרת מה זה אומר ''קרה'' כי יש הבדל בין פתיחות לסתם לא מנשקת מישהי בשלום שלום. רציתי לשתף וזה לא שיש לי כל כך ניסיון משל עצמי, אני אפילו יותר צעירה מימך בשנתיים, אבל עצה שלי את הקרות תהפכי למשהו אחר, זאת אומרת את לא חייבת להיות פתאום אחת שמחבקת ומנשקת את כולם ונורא ''מאמי'' לכולם. אני למשל אף פעם לא כזאת וזה באמת שדבר שמתחיל כבר מהחטיבה כבר בכיתה ז' והשיטה שלי היא משהו שפיתחתי מהבית שמזכיר לי את אחותי ועם כל התובנות שלי אני שלמה מאוד עם מה שאני עושה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתלונן, כולם יודעים שאני מדברת בשפה תקינה ומעדיפה לא להשתמש בכל מיני מילים כמו חולעלייך ושאר ההיסחפויות, ואני דיי צינית ושנונה ולהגיד לך משהו, יכול להיות שאת מגזימה קצת בהגדרה שלך לקרות שלך, ת'כלס את צריכה להתעניין בחברים שלך- מה היחס שלך אליהם ומה היחס שלהם אלייך, אם את מנסה להיות יותר פתוחה, תדברי עם אנשים תיזמי שיחות, משום מה אנחנו לא רגילים שחבר טוב שלנו מספר לנו באיי סי קיו משהו נורא מצחיק שקרה לו למשל, לפחות חלק מבני הנוער אנחנו מעדיפים שישאלו מה נשמע וכמובן שהתשובה תהיה בסדר, אחר כך יש חדש והתשובה תהיה לא ממש, בקיצור אין ממש מה לספר מאיך שאני רואה את זה. ואם לא הבנת מה שניסיתי להגיד, אז אני אגיד את זה יותר ממוקד, תאמצי נושאי שיחה, תעבירי יום יום בגישה אחרת ממה שהייתה לך ותנסי להתעניין באחרים במובן של מה הם עשו, אם באמת קרה להם משהו חדש ומעניין שכדאי לך לשמוע בתור ידידיה או סתם חברה לכיתה או לשכבה. המפתח לפתיחות היא התעניינות ונחמדות, תאמיני לי שזה יעזור לך לדימוי העצמי שעשית לעצמך כשכינית את עצמך ''קרה'', את תרגישי טוב יותר עם עצמך וכל הסובבים אותך ירגישו שאת קצת אחרת ולכי תדעי אולי אפילו פתאום תגלי שהנחמדות שתגלי אל אנשים תשפיע אליהם והם יהיו נחמדים אלייך יותר מבכרגיל ואז גם אולי איזה בן שווה ישים לב אלייך, כי בד''כ כשבנאדם עושה שינוי משמעותי אחרים שמים לב וזה בעצם הכול, לפתח גישה חדשה ולפי דעתי כבר לא תרגישי לא מחוברת לאחרים ורחוקה מהם. נ.ב: ממה שאני יודעת בנים מעריכים בנות שלא נדבקות יותר מידי ונמרכות בהתנהגות שלהן בהגזמה, הם מעדיפים כאלה ששומרות מרחק. אבל שוב זה מנקודת מבט שלי וגם מהגיל שלי

kikiki111

New member
תודה רבה על התגובות ותשובה

חחח על ה-נ.ב שלך[= הם אוהבים שבנות "מתחרמנות אליהם" אבל פשוט הם לא היו לוקחים את הבנות האלה לקשר ממש רציני זה לפחות מה שאני חושבת :p ותודה באמת על התגובה את ממש בוגרת לגילך לפי איך שכתבת=] חמודה:-*

ורד8446282

New member
חח, תודה תמיד כיף לשמוע מחמאות ולגבי מה שכתבת

את בהחלט צודקת, אבל זה העניין אם את מוצאת מישהו חמוד, שנראה לך חכם, או מגניב או מה שלטעמך העצה הוא לא להימרך עליו, לדבר איתו יותר, להתייחס אליו כמו אל ידיד רציני. ואז תאמיני לי שבטח לא הוא יקרא לך קרה, לפי דעתי כשזה יקרה, בן כזה ירצה להידבק אלייך! חח וזה שבנים אוהבים שבנות נמרכות עליהם בכוונה או לא, כי ככה הם מתנהגות, שזה לא ירגש אותך, את תהיהיי בגישה של מ'גניבה. בסופו של דבר לבנות האלה מתייחסים הכי יפה שאפשר, אף אחד לא יזלזל בך או יקח את הדברים שלך לא ברצינות. וכמו בכל דבר זה רק פיתרון אחד לבעיה, הגישה הקולית. תרגישי חופשי להיות מקורית ^-^ והעיקר! שהתגובות כאן מעודדות אותך, ושתביני את ערכך זה שאת לא חושבת כמו בנות אחרות לא אומר עלייך שום דבר רע, לפעמים אני חושבת כמה טוב להיות שונה מאחרים, מיוחד. זה דיי נחמד. ואני מקווה שהיחסים שלך עם המשפחה שלך ועם אימא שלך בסדר,טובים! כי באמת שמשפחה זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים. ובלי הרבה דרמטיות בהודעה, תהיהיי עם הרגשה טובה, זה בריא לחייך!

שינוי לעולם צריך לבוא

מתוך צורך פנימי ולא מתוך רצון של החברה שייעשה באדם שינוי (ומי כמוך יודעת). וכדי שהזולת יכבד אותנו אנחנו צריכים קודם כל אנחנו לכבד את עצמנו. . להפוך להיות מישהו שאתה לא זה לא להפוך מתלמיד של 70 לתלמיד של 90. ולא צריך אמא שתעריך את הכוונות. צריך לרצות מבפנים לשנות.

avia4pets

New member
נכנסתי לפה קצת במקרה אבל...

אני לא חושבת שאת צריכה להשתנות רק בגלל שאמא שלך חושבת ככה. אם גם לך נמאס מהאדישות הזו.. אולי. אבל לא בכח. את מי שאת.... בעניין הבנים, אל תכריחי את עצמך להיות עם מישהו רק כדי לא לחזק את טענתה של אמך..
גם אני בכיתה ט' (אבל קפצתי כיתה אז לא בדיוק אותו גיל.. ממ לא משנה) והנשיקה הראשונה שלי באה מאהבה, עם חבר שאני איתו עוד חודש (בדיוק) שנה. בהחלט יש איזשהו שלב של גועל מנשיקות, עובר עם הזמן כשקצת מתבגרים. לכל אחד בשלב אחר. אגב, להיות פחות "קרה" כמו שקראת לזה לא מתבטא אך ורק במגע פיזי !

למעלה